Νέα | Ειδήσεις | Σχέσεις | Εγκυμοσύνη | fitness
Οικονομία | Τεχνολογία | Ειδήσεις | Υγεία | Αυτοκίνητο | Αθλητικά | Έξοδος
Πωλήσεις Ενοικιάσεις
Ειδήσεις
Φουσκωτά
Μηχανοκίνητα
Ιστιοπλοϊκά
Μηχανές
Αφιερώματα
Σπορ & Δραστηριότητες
Θάλασσα & Τέχνη
Διακοπές
Ευρετήρια, Οδηγοί
Flyer Grand Turismo 34


Από τον Αιμίλιο Χατζηδάκη

Ένα μικρομεσαίο με μεγάλες δυνατότητες

Το νέο δεκάμετρο χαρακτηρίζεται από την στιβαρή άτρακτό του που συνδυάζει μια συμπαγή γάστρα με μια ευμεγέθη υπερκατασκευή, το μεγαλύτερο μέρος της οποίας καλύπτεται από γυάλινες επιφάνειες ενώ η οροφή της είναι ανοιγόμενη. Η καλαισθησία του ωστόσο ενισχύεται από την απόχρωση του μπλε που εφαρμόζεται στη γάστρα η οποία όχι μόνο συνδυάζεται αρμονικά με το λευκό του πλαισίου, αλλά αποτελεί παράλληλα και το συνδετικό κρίκο με τα υπόλοιπα Grand Turismo που διαθέτουν τους ίδιους χρωματικούς συνδυασμούς.

Το Flyer Grand Turismo 34 εκτείνεται σε δύο καταστρώματα. Το κύριο κατάστρωμα στην πρυμναία του ζώνη εξοπλίζεται με ένα υπαίθριο καθιστικό στην αριστερή του πλευρά και έναν καναπέ στα δεξιά, που προστατεύονται επαρκώς από τις καιρικές συνθήκες από το πολυεστερικό τμήμα της οροφής της υπερκατασκευής. Το καθιστικό περιλαμβάνει έναν καναπέ και ένα διαιρούμενο και ρυθμιζόμενο ξύλινο τραπέζι και με τις κατάλληλες προσθήκες μετατρέπεται σε χώρο ηλιοθεραπείας. Πιο μπροστά συναντάμε ένα wet bar, εξοπλισμένο με εστίες, νεροχύτη και χώρο αποθήκευσης και το πιλοτήριο το οποίο περιλαμβάνει μια επιμελημένη διεδρική κονσόλα με ποιοτικές επενδύσεις, εξοπλισμένη όχι μόνο με απαραίτητα όργανα ναυσιπλοΐας και πλοήγησης αλλά και μια εντυπωσιακή οθόνη της Raymarine και το joystick των χειρισμών της Volvo Penta, πίσω από τα διπλά χειριστήρια των μηχανών.

Στο κατώτερο κατάστρωμα περιλαμβάνεται ένα κομψό καθιστικό με ρυθμιζόμενο τραπέζι, που μετατρέπεται σε διπλό κρεβάτι, μια μικρή επιπλοσύνθεση κουζίνας με δύο εστίες γκαζιού μια διπλή καμπίνα πρίμα στη δεξιά πλευρά και ένα λουτρό στην αριστερή πλευρά κοντά στη σκάλα.

Η πρόωσή του εξασφαλίζεται είτε διαμέσου δύο κινητήρων πετρελαίου ισχύος 2x200 ίππους είτε από δύο βενζινομηχανές 2x300 ίππων, που προσφέρουν ταχύτητα 30 κόμβων.

Δείτε το φωτορεπορτάζ του Flyer Grand Turismo 34

Πληροφορίες: VERNICOS YACHTS, Λ. Ποσειδώνος 11, Αλιμος, Τηλ.: 210 9896000, FAX: 210 9850130, http://www.vernicos.com/ - info@vernicos.gr

 

Όροι Χρήσης : Προστασία Προσωπικών Δεδομένων : Ασφάλεια Συναλλαγών
©1999-2018 Δημοσιογραφικός Οργανισμός Λαμπράκη Α.Ε.
Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του in.gr διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση. Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του εκδότη.