Νέα | Ειδήσεις | Σχέσεις | Εγκυμοσύνη | fitness
Οικονομία | Τεχνολογία | Ειδήσεις | Υγεία | Αυτοκίνητο | Αθλητικά | Έξοδος
Πωλήσεις Ενοικιάσεις
Ειδήσεις
Φουσκωτά
Μηχανοκίνητα
Ιστιοπλοϊκά
Μηχανές
Αφιερώματα
Σπορ & Δραστηριότητες
Θάλασσα & Τέχνη
Διακοπές
Ευρετήρια, Οδηγοί
Αποστολή > Sealine F34


Το βρετανικό ναυπηγείο Sealine παρουσίασε πρόσφατα ένα νεότευκτο σκάφος, τύπου flybridge το Sealine F34. Το ντεμπούτο του σκάφους πραγματοποιήθηκε στη Μαγιόρκα που η Sealine, διαθέτει μια ωραιότατη βάση.

Το νέο F34 έρχεται να συνεχίσει την επιτυχημένη -ποιοτικά και εμπορικά- πορεία του κατά ενός ποδός μικρότερου F33 που έχει ήδη πωληθεί 425 φορές! Οι καινοτομίες του σκάφους είναι σημαντικές και ξεκινούν από την πρύμνη που μετακινείται ηλεκτρικά κατά 19 ίντσες –ήτοι 49 εκατοστά- δημιουργώντας ένα μεγάλο υπαίθριο σαλόνι, και προστατεύεται επαρκώς από την  τέντα που βρίσκεται ακριβώς από επάνω.

Στο υψηλό εσωτερικό που φθάνει τα 1.93 μέτρα  η σχεδιαστική ομάδα του ναυπηγείου έκανε ένα μικρό θαύμα αξιοποιώντας το παραμικρό εκατοστό και εφαρμόζοντας πρακτικές και λειτουργικές εφαρμογές, όπως την επιπλοσύνθεση της…πολυμορφικής κουζίνας της οποίας ο πάγκος εργασίας είναι συρόμενος, δημιουργώντας μια μεγάλη προς εκμετάλλευση επιφάνεια.

Εξάλλου, ο πρυμνιός καναπές εφάπτεται στους καναπέδες του σαλονιού, αφού αφαιρεθεί το τραπέζι, δημιουργώντας ένα άνετο διπλό κρεβάτι. Όλα τα παραπάνω γίνονται εύκολα και με απλές διαδικασίες. Το σαλόνι, κρίνεται άνετο και μπορεί να φιλοξενήσει έξι άτομα, ενώ το πιλοτήριο αποτελεί υπόδειγμα εργονομικού σχεδιασμού.

Οι δύο συνολικά καμπίνες είναι μεγάλες και διαθέτουν ένα διπλό κρεβάτι και δύο κουκέτες. Αφήσαμε για τελευταίο το playroom του σκάφους που δεν είναι άλλο από το flybridge, έναν επιμελημένο χώρο που θα εκτιμηθεί ιδιαίτερα τόσο από τον καπετάνιο, όσο και για αυτούς που επιθυμούν ένα ευμέγεθες στρώμα για να επιδοθούν με ζήλο στην ηλιοθεραπεία.

Το σκάφος βέβαια, δύναται να συνοδεύεται από ότι καλύτερο έχει επιδείξει κατά καιρούς το βρετανικό ναυπηγείο, όπως ο εσωτερικός φωτισμός με leds, τα προηγμένα τηλεπικοινωνιακά συστήματα ή αλλιώς SIBS (sealine information & business system) τον άρτιο ηλεκτρομηχανολογικό εξοπλισμό και το ηλεκτρικό άνοιγμα  των παραθύρων καθιστώντας το F34 ευκολόχρηστο.

Η ταχύτητα του είναι ικανοποιητική και φθάνει με χαρακτηριστική ευκολία τους 32 κόμβους. ενώ η πρόωση προέρχεται από δύο εσωεξωλέμβιες μηχανές της Volvo Penta. Υπάρχουν βεβαίως διάφορες εκδόσεις κινητήρων, ανάλογα με τις επιθυμίες του υποψήφιου αγοραστή.

ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ
Ολικό μήκος: 10,50 μέτρα
Μέγιστο πλάτος: 3,35 μέτρα
Δεξαμενή καυσίμου: 644 λίτρα
Δεξαμενή νερού: 282 λίτρα
Βάρος: 6.3 τόνοι
Κινητήρες: 2x Volvo KAD43P/DP

<< Επιστροφή στην Αρχική σελίδα

Το νεότευκτο Sealine F34Το fly bridgeΤο πιλοτήριο
ΠρύμνηΠροστασία της πρύμνηςΤο μηχανοστάσιο
Το ΝτουςΤο εσωτερικό πιλοτήριοΤο Σαλόνι
Ένας επιπλέον καναπές...Η ΚουζίναΗ πλωριά καμπίνα
Η πρυμνιά καμπίναΤο μπάνιοVolvo Penta
 

Όροι Χρήσης : Προστασία Προσωπικών Δεδομένων : Ασφάλεια Συναλλαγών
©1999-2018 Δημοσιογραφικός Οργανισμός Λαμπράκη Α.Ε.
Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του in.gr διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση. Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του εκδότη.