Νέα | Ειδήσεις | Σχέσεις | Εγκυμοσύνη | fitness
Οικονομία | Τεχνολογία | Ειδήσεις | Υγεία | Αυτοκίνητο | Αθλητικά | Έξοδος
Πωλήσεις Ενοικιάσεις
Ειδήσεις
Φουσκωτά
Μηχανοκίνητα
Ιστιοπλοϊκά
Μηχανές
Αφιερώματα
Σπορ & Δραστηριότητες
Θάλασσα & Τέχνη
Διακοπές
Ευρετήρια, Οδηγοί
Sun Odyssey 45 DS


Aπό τον Αιμίλιο Χατζηδάκη

Playstation

Μπορεί το εν λόγω μοντέλο να μην συγκαταλέγεται στα πλέον πρόσφατα κατασκευασμένα σκάφη του ναυπηγείου, είναι όμως εξοπλισμένο με το νέο σύστημα 360 docking το οποίο προσφέρει μεγάλη ευκολία χειρισμών, θυμίζοντας παιχνιδομηχανή! Κατά τα λοιπά, το παρουσιαστικό του 45 DS χαρακτηρίζεται από μια ευμεγέθη υπερκατασκευή, η οποία λόγω των μεγάλων πλευρικών παραθύρων προσφέρει, πλούσιο φυσικό φως στο εσωτερικό και παράλληλα πανοραμική θέα από το σαλόνι. Η κομψή του γάστρα, σε συνδυασμό με την χαμηλή υπερκατασκευή και την "κοφτή" πρύμνη, αποτελούν τα κύρια στοιχεία που συνθέτουν την συνολική του εικόνα.

Η διάταξη του κύριου καταστρώματος περιλαμβάνει μία ζώνη πιλοτηρίου εξοπλισμένη με δύο ρόδες, μπροστά από τις οποίες είναι εγκατεστημένα τα όργανα ναυσιπλοΐας και πλοήγησης. Ενδιάμεσα από το κόκπιτ και την υπερκατασκευή είναι τοποθετημένο το υπαίθριο καθιστικό, το οποίο περιλαμβάνει ένα πτυσσόμενο τραπέζι στο μέσο και μεγάλους χώρους αποθήκευσης κάτω από τα καθίσματα.

Σχετικά με τον εξαρτισμό, αυτός περιλαμβάνει ένα κατάρτι με δύο σταυρούς και για τον χειρισμό των ιστίων έχουν τοποθετηθεί τέσσερα συνολικά βιντζιρέλα -δύο για την τζένοα και δύο για την μαΐστρα. Όσο για την επένδυση του καταστρώματος, αυτό μπορεί φυσικά να επενδυθεί από ξύλο τικ, το οποίο συμβάλλει στην πιο φιλική χρήση και στην αναβαθμισμένη αισθητική του σκάφους.

Το κατώτερο κατάστρωμα δύναται να εξοπλισθεί είτε με δύο καμπίνες με διπλό κρεβάτι και ισάριθμα λουτρά, είτε με τρεις καμπίνες και δύο λουτρά.

Στο τεχνολογικό οπλοστάσιο του σκάφους, προσφέρεται ένας πετρελαιοκινητήρας της Yanmar, ισχύος 54 ίππων που κινεί τους 10,4 τόνους του με ταχύτητα 13 κόμβων.

Τεχνικά χαρακτηριστικά

Ολικό μήκος: 13,75 μέτρα
Μέγιστο πλάτος: 4,37 μέτρα
Εκτόπισμα: 10400 κιλά
Κινητήρας: Yanmar, 54 ίπποι
Χωρητικότητα δεξαμενών καυσίμων: 240 λίτρα
Χωρητικότητα δεξαμενής νερού: 615 λίτρα

Πληροφορίες: ATHENIAN YACHTS SA, Λ. Ποσειδώνος 1-2, Π. Φάληρο, Τηλ.: 210.9811.820, 9849.086, Fax: 210.9825.701, www.athenian-yachts.gr - e-mail: sales@athenian-yachtsales.gr

Δύο σταυροί συμβάλλουν καθοριστικά στη στήριξη του καταρτιούΟι χειρισμοί με ιστία αποτελούν μια εύκολη διαδικασίαΌσο εύκολοι είναι οι χειρισμοί με τα πανιά, άλλο τόσο και ίσως παραπάνω είναι οι χειρισμοί με το 360 docking
Κύριο χαρακτηριστικό του εσωτερικού αποτελεί η ευρυχωρίαΗ τραπεζαρία είναι σε θέση να φιλοξενήσει άνετα έως έξι άτομαΗ πρωραία καμπίνα εξοπλίζεται με ένα διπλό κρεβάτι
Στην πρυμναία ζώνη στην περίπτωση που ζητηθεί μία καμπίνα, αυτή δύναται να εξοπλισθεί με ένα διπλό κρεβάτιΚάτοψη του κατώτερου καταστρώματος, με τις δύο καμπίνεςΚάτοψη του κατώτερου καταστρώματος με τις τρεις καμπίνες
 

Όροι Χρήσης : Προστασία Προσωπικών Δεδομένων : Ασφάλεια Συναλλαγών
©1999-2017 Δημοσιογραφικός Οργανισμός Λαμπράκη Α.Ε.
Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του in.gr διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση. Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του εκδότη.