Νέα | Ειδήσεις | Σχέσεις | Εγκυμοσύνη | fitness
Οικονομία | Τεχνολογία | Ειδήσεις | Υγεία | Αυτοκίνητο | Αθλητικά | Έξοδος
Πωλήσεις Ενοικιάσεις
Ειδήσεις
Φουσκωτά
Μηχανοκίνητα
Ιστιοπλοϊκά
Μηχανές
Αφιερώματα
Σπορ & Δραστηριότητες
Θάλασσα & Τέχνη
Διακοπές
Ευρετήρια, Οδηγοί
Jeanneau 57


Από τον Αιμίλιο Χατζηδάκη

Δείγμα υπεροχής

Μια ναυαρχίδα με τα... όλα της αποτελεί το Jeanneau 57, εντυπωσιάζοντας τόσο με τον εξωτερικό σχεδιασμό του όσο και με τους πραγματικά μεγάλους του χώρους στα δύο του καταστρώματα, υποσχόμενο άνετες διακοπές. Αυτό που δεν φαίνεται με την πρώτη ματιά είναι η ευκολία στους χειρισμούς και την πλοήγηση, στοιχεία που ανεβάζουν τη συνολική απόδοση του σκάφους.

Η αρματωσιά του αφήνει ελεύθερο το μεγαλύτερο μέρος του καταστρώματος ενώ τα ηλεκτρικά βιντζιρέλα προσφέρουν πολύτιμη βοήθεια στον σκίπερ. Όσο για το κόκπιτ, αυτό εξοπλίζεται με δύο θέσεις πλοήγησης ενώ το υπαίθριο καθιστικό είναι σε θέση να φιλοξενήσει οκτώ έως δέκα άτομα.

Στο εσωτερικό οι ναβάτες θα απολαύσουν μεγάλες ανέσεις οι οποίες προκύπτουν κυρίως από τις αυξημένες διαστάσεις των χώρων οι οποίοι, πάρα τις μεγάλες επιφάνειές τους, σχεδιάστηκαν εργονομικά προσφέροντας επιπλέον άνεση.

Μια ευχάριστη έκπληξη έρχεται και από το μηχανοστάσιο, το οποίο, σε αντίθεση με την πλειονότητα των ιστιοπλοϊκών που «φοράνε» Volvo ή Yanmar χρησιμοποιεί έναν υπερτροφοδοτούμενο κινητήρα πετρελαίου προερχόμενο από την Volkswagen, με ισχύ 140 ίππους.

Τεχνικά χαρακτηριστικά

Ολικό μήκος: 17,78 μέτρα
Μέγιστο πλάτος: 5 μέτρα
Εκτόπισμα: 20.600 κιλά
Κινητήρας: Volkswagen TDI, 140 ίπποι
Χωρητικότητα δεξαμενών καυσίμων: 420 λίτρα
Χωρητικότητα δεξαμενής νερού: 1.000 λίτρα

Πληροφορίες: ATHENIAN YACHTS SA, Λ. Ποσειδώνος 1-2, Π. Φάληρο, Τηλ.: 210.9811.820, 9849.086, Fax: 210.9825.701, www.athenian-yachts.gr - e-mail: sales@athenian-yachtsales.gr

Το 57άρι είναι εντυπωσιακό, από όποια πλευρά και αν δει κανείςΠαρά τις μεγάλες διαστάσεις του, δεν έχει ιδιαίτερα δύσκολο χειρισμόΜε μία λέξη, το καθιστικό διαθέτει «αρχοντιά»
Τα ηλεκτρικά βιντζιρέλα εξυπηρετούν στα μέγιστα στη διαχείριση των ιστίωνΤο πιλοτήριο περιλαμβάνει δύο θέσεις πλοήγησηςΤο υπαίθριο καθιστικό διαθέτει ανισόπεδη διάταξη, διαχωρίζοντας με σαφήνεια τον χώρο στα δύο
Για όποιον αποφασίσει να επενδύσει το κατάστρωμα με τικ, το ναυπηγείο διαθέτει πολύ καλή ποιότητα ξυλείας και φυσικά πολύ καλή ποιότητα κατασκευήςΟι μεγάλες διαστάσεις θα εκτιμηθούν ιδιαίτερα στο εσωτερικό το οποίο παρέχει μεγάλες ανέσειςΤο πλούσιο φυσικό φως συνεισφέρει στα επίπεδα άνεσης στο εσωτερικό
Η κουζίνα, πέρα από τον πρακτικό σχεδιασμό της, εξοπλίζεται με όλες τις απαραίτητες συσκευές και πληθώρα χώρων αποθήκευσηςΗ πρυμναία καμπίνα δύναται να εξοπλισθεί με διπλό κρεβάτι και μικρό καθιστικόΚάτοψη της έκδοσης με τις τρεις καμπίνες, συν μία πληρώματος
Έκδοση με τις δύο καμπίνες πλώρα και μία πρίμα συν μία πληρώματοςΗ τετρακάμπινη έκδοση περιλαμβάνει ισάριθμα λουτρά
 

Όροι Χρήσης : Προστασία Προσωπικών Δεδομένων : Ασφάλεια Συναλλαγών
©1999-2017 Δημοσιογραφικός Οργανισμός Λαμπράκη Α.Ε.
Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του in.gr διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση. Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του εκδότη.