Νέα | Ειδήσεις | Σχέσεις | Εγκυμοσύνη | fitness
Οικονομία | Τεχνολογία | Ειδήσεις | Υγεία | Αυτοκίνητο | Αθλητικά | Έξοδος
Πωλήσεις Ενοικιάσεις
Ειδήσεις
Φουσκωτά
Μηχανοκίνητα
Ιστιοπλοϊκά
Μηχανές
Αφιερώματα
Σπορ & Δραστηριότητες
Θάλασσα & Τέχνη
Διακοπές
Ευρετήρια, Οδηγοί
Μarlin 25


Επιμέλεια: Αιμίλιος Χατζηδάκης

Το ιταλικό φουσκωτό Μarlin 25 με διαστάσεις 8 x 2,80 μέτρα απευθύνεται στο αγοραστικό κοινό που έχει αυξημένες απαιτήσεις χρήσης και εξοπλισμού από το σκάφος και επιθυμεί να πραγματοποιεί με αυτό μεγάλα υδάτινα δρομολόγια.

Η εξωτερική όψη του είναι μοναδική, με τον αεροθάλαμο να διαθέτει ημιτονοειδές σχήμα. Σημεία αναφοράς αποτελούν ωστόσο οι επενδύσεις από ξύλο τικ, η πρυμνιά πλατφόρμα με τις μεγάλες διαστάσεις και οι δύο πλευρικές πολυεστερικές βάσεις που εδράζονται πρίμα ως roll bar.

Το κύριο κατάστρωμα του Μarlin 25 είναι ευρύχωρο και πρακτικό. Το πιλοτήριο είναι εγκατεστημένο στο κέντρο και περιλαμβάνει μια μεγάλη κονσόλα και ένα ευρύχωρο κάθισμα, κατασκευασμένο έτσι ώστε να είναι δυνατή η πλοήγηση από καθιστή ή από όρθια θέση. Τα όργανα πλοήγησης και το χειριστήρια της μηχανής είναι τοποθετημένα με επιμέλεια. Στο εμπρόσθιο μέρος της κονσόλας, συναντάμε ένα πρακτικό κάθισμα ενώ από κάτω υπάρχει αποθηκευτικός χώρος.

Προς το πρωραίο τμήμα είναι εγκατεστημένος ένας ευρύχωρος καναπές, κάτω από τον οποίο προσφέρεται ένα πολύ μεγάλο διπλό αμπάρι. Μπροστά από τον καναπέ υπάρχει μία βάση, για την τοποθέτηση ενός πτυσσόμενου τραπεζιού. Κατάπλωρα είναι εγκατεστημένος ένας ηλεκτρικός εργάτης και το ταμπούκι της άγκυρας.

Προς την πρύμνη, πίσω από το κάθισμα του κυβερνήτη βρίσκεται ένας άνετος καναπές πίσω από τον οποίο συναντάμε μεγάλα στρώματα ηλιοθεραπείας. Από κάτω βρίσκεται το μηχανοστάσιο του σκάφους το οποίο είναι αρκετά ευρύχωρο ενώ έχει δυνατότητα να φιλοξενεί δύο κινητήρες αφήνοντας παράλληλα χώρο για άνετη επισκεψιμότητα.

Κατασκευαστικά το σκάφος διαθέτει ορισμένα χαρακτηριστικά που το καθιστούν μοναδικό, όπως η διπλή γάστρα με κενό ενδιάμεσο διάστημα και με είσοδο και έξοδο για το νερό. Το συγκεκριμένο σύστημα εξυπηρετεί ιδιαίτερα όταν το σκάφος είναι σταματημένο και το νερό που κρατείται στη γάστρα προσθέτει βάρος βελτιστοποιώντας τη σταθερότητα του σκάφους. Το εν λόγω σύστημα σταθεροποίησης λειτουργεί επίσης και για το εύκολο πλανάρισμα.

Σημαντικό στοιχείο αναφοράς για το φουσκωτό σκάφος Marlin 25 αποτελεί το φινίρισμα του καθώς και η κατασκευαστική προσοχή σε καίρια σημεία του σκάφους καθιστώντας το ευκολόχρηστο. Ενδεικτικά αναφέρονται τα αμορτισέρ στα καπάκια των αμπαριών, ο φωτισμός στο κατάστρωμα, η λειτουργική πλώρη με τα στρώματα της, η αποσπώμενη δελφινιέρα και οι πολλοί αποθηκευτικοί χώροι.

Τεχνικά Χαρακτηριστικά
Ναυπηγείο : Marlin boat
Χώρα προέλευσης : Ιταλία
Ολικό μήκος : 8,00 μέτρα
Μέγιστο πλάτος : 2,80 μέτρα
Διάμετρος αεροθαλάμων : 53 εκατοστά
Αριθμός αεροθαλάμων : 5
Βάρος : 1500 κιλά
Ατομα : 12
Μέγιστη Ιπποδύναμη : 1x 325hp ή 2x 160hp
Υλικό Αεροθαλάμων : Ελαστομερές ύφασμα 1300 gr /m2
Υλικό Γάστρας : Πολυεστέρας

ΑΤΜΑΝ Marine Αρτέμιδος 32 Χολαργός, Τηλ : 210-6510641, 210-6548453 Fax : 210-6544632, www.marlinboat.com

Πανοραμική άποψη του σκάφουςΕύκολο στην μεταφοράΕυρύχωρη και εργονομική κονσόλα
Ευρύχωρο κάθισμα κυβερνήτηΑποσπώμενη δελφινιέραΛειτουργική πλώρη με steps και δυνατότητα για ηλεκτρικό εργάτη
Αμορτισέρ σε κάθε καπάκι αμπαριού για ευκολία και άνεσηΜε απλό τρόπο το μπροστινό sun deck επεκτείνεται μέχρι την κονσόλαΤεράστιο αμπάρι στην πλώρη με ακόμα ένα επιπλέον αμπάρι μέσα
Εύχρηστο αμπάρι στην πρύμνη για σχοινιά, μπαλόνια κτλ.Μεγάλο sun deck πρύμνηςΠολύ καλό φινίρισμα και εφαρμογή ξύλου τικ
Ντουζιέρα στην πλατφόρμα της πρύμνηςΠλατφόρμα πρύμνης από τικ, ανοξείδωτες χειρολαβές και χωνευτή σκάλαΑδιάβροχα μαξιλάρια, χωνευτό φερμουάρ και κάλυμμα με πόρους
Steps από συμπαγές ξύλο τικΕιδικός χώρος για το κυκλικό σωσίβιο και τον πυροσβεστήραΒάνα ασφαλείας που σταματά την παροχή καυσίμου
 

Όροι Χρήσης : Προστασία Προσωπικών Δεδομένων : Ασφάλεια Συναλλαγών
©1999-2017 Δημοσιογραφικός Οργανισμός Λαμπράκη Α.Ε.
Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του in.gr διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση. Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του εκδότη.