Νέα | Ειδήσεις | Σχέσεις | Εγκυμοσύνη | fitness
Οικονομία | Τεχνολογία | Ειδήσεις | Υγεία | Αυτοκίνητο | Αθλητικά | Έξοδος
Πωλήσεις Ενοικιάσεις
Ειδήσεις
Φουσκωτά
Μηχανοκίνητα
Ιστιοπλοϊκά
Μηχανές
Αφιερώματα
Σπορ & Δραστηριότητες
Θάλασσα & Τέχνη
Διακοπές
Ευρετήρια, Οδηγοί
Μarlin 28


To Μarlin 28 αποτελεί ένα σκάφος υψηλών προδιαγραφών τόσο κατασκευαστικά όσο και από άποψη πλεύσης και επιδόσεων. Η ποιότητα κατασκευής συνδυάζεται με την άρτια αισθητική του προσφέροντας ένα ελκυστικό σύνολο.

Οι διαστάσεις του Marlin 28 είναι 8.48 x 3.30 παρέχοντας ένα μεγάλο και πρακτικό κατάστρωμα ενώ ο σχεδιασμός του είναι χαρακτηριστικός με σημείο αναφοράς το ημιτονοειδές σχήμα των αεροθαλάμων.

Το πιλοτήριο του Marlin 28 είναι εγκατεστημένο στο κέντρο και αποτελείται από μια μεγάλη κονσόλα και ένα διπλό κάθισμα. Η κονσόλα αναπτύσσεται σε δύο επίπεδα, με το ένα να περιλαμβάνει το τιμόνι, τα χειριστήρια και τον ηλεκτρικό πίνακα και το άλλο να φιλοξενεί τα ενδεικτικά όργανα των μηχανών και τα όργανα πλοήγησης. Στην κορυφή της κονσόλας έχει τοποθετηθεί φυμέ αλεξήνεμο, προστατεύοντας επαρκώς τον κυβερνήτη. Σχετικά με το κάθισμα αυτό είναι διπλό, με ανακλινόμενα μάλιστα καθίσματα, εξυπηρετώντας την πλοήγηση από καθιστή και όρθια θέση.

Μπροστά από το πιλοτήριο βρίσκεται μια μικρή τουαλέτα ενώ η περιοχή της πλώρης είναι πολυλειτουργική. Συγκεκριμένα, στον μεγάλο καναπέ είναι δυνατόν να τοποθετηθούν επιπλέον στρώματα μετατρέποντας τον σε κρεβάτι. Σε άλλη περίπτωση τοποθετείται ένα πτυσσόμενο τραπέζι, δημιουργώντας μια άνετη υπαίθρια τραπεζαρία.

Προς την πρύμνη είναι εγκατεστημένος ένας μεγάλος καναπές ενώ πιο πίσω συναντάμε μια πλατφόρμα με μεγάλες διαστάσεις και δύο πλευρικές πολυεστερικές βάσεις που αποτελούν το roll bar.

Κατασκευαστικά το σκάφος διαθέτει ορισμένα χαρακτηριστικά που το καθιστούν μοναδικό, όπως η διπλή γάστρα με κενό ενδιάμεσο διάστημα και με είσοδο και έξοδο για το νερό. Το συγκεκριμένο σύστημα εξυπηρετεί ιδιαίτερα όταν το σκάφος είναι σταματημένο και το νερό που κρατείται στη γάστρα προσθέτει βάρος βελτιστοποιώντας τη σταθερότητα του σκάφους. Το εν λόγω σύστημα σταθεροποίησης λειτουργεί επίσης και για το εύκολο πλανάρισμα.

Σχετικά με την πρόωση, αυτή είναι δυνατόν να επιτευχθεί είτε από έναν εξωλέμβιο κινητήρα με ισχύ έως 300 ίππους ή από δύο εξωλέμβιους κινητήρες με ισχύ 225 ίππους έκαστος. Και στις δύο περιπτώσεις οι επιδόσεις ταχύτητας είναι υψηλές.

Τεχνικά χαρακτηριστικά
Ολικό μήκος: 8.48 μέτρα
Μέγιστο πλάτος: 3.30 μέτρα
Εσωτερικό πλάτος: 2.10 μέτρα
Βάρος: 1400 κιλά
Διάμετρος αεροθαλάμων: 0,60 μέτρα
Μέγιστη ιπποδύναμη: 1 x 300 ίπποι, 2 x 225 ίππους

Πληροφορίες: MARLIN (ΙΤΑΛΙΑ) ATMAN ΕΜΠΟΡΙΚΗ Ε.Π.Ε., ΑΡΤΕΜΙΔΟΣ 32, ΧΟΛΑΡΓΟΣ, τηλ. 210-6510641, 6548453, fax 210-6544632 www.marlinboat.com, atman@acci.gr

Πανοραμική άποψηΒαθιά γάστραΕυχάριστη πλεύση χωρίς κραδασμούς
Ανετη πρόσβασηΚονσόλα στο κέντροΜεγάλο πολυλειτουργικό sun deck
Η διαιρούμενη πλάτηΜασίφ τικΑριστη εφαρμογή ανοξείδωτου στον πολυεστέρα
Μεγάλο αμπάρι πρύμνης με αμορτισέρΒάνες στην έξοδοΔυνατότητα τοποθέτησης ψυγείου
Ειδική θέση για τα χειριστήριαΕυρύχωρη τουαλέταΗλεκτρικός εργάτης
ΝτουζιέραΡοδέλες από καουτσούκ για βέλτιστη εφαρμογή
 

Όροι Χρήσης : Προστασία Προσωπικών Δεδομένων : Ασφάλεια Συναλλαγών
©1999-2017 Δημοσιογραφικός Οργανισμός Λαμπράκη Α.Ε.
Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του in.gr διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση. Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του εκδότη.