Νέα | Ειδήσεις | Σχέσεις | Εγκυμοσύνη | fitness
Οικονομία | Τεχνολογία | Ειδήσεις | Υγεία | Αυτοκίνητο | Αθλητικά | Έξοδος
Πωλήσεις Ενοικιάσεις
Ειδήσεις
Φουσκωτά
Μηχανοκίνητα
Ιστιοπλοϊκά
Μηχανές
Αφιερώματα
Σπορ & Δραστηριότητες
Θάλασσα & Τέχνη
Διακοπές
Ευρετήρια, Οδηγοί
Zodiac Pro 20


Το φουσκωτό σκάφος Zodiac Pro 20 αποτελεί μια δελεαστική πρόταση απευθυνόμενη στο κοινό που ενδιαφέρεται για ένα ανθεκτικό σκάφος για επαγγελματική χρήση όπως οι σχολές καταδύσεων. Απευθύνεται επίσης στο κοινό που έχει αυξημένες απαιτήσεις χρήσης και επιθυμεί να πραγματοποιεί μακρινά ταξίδια με ικανοποιητικές επιδόσεις ταχύτητας.

Το Pro 20 διαθέτει διαστάσεις 8.5 x 3 μέτρα. Ως εκ τούτου προκύπτει μεγάλη εσωτερική επιφάνεια, η οποία έχει αξιοποιηθεί καταλλήλως από την σχεδιαστική ομάδα του γαλλικού ναυπηγείου, με επακόλουθο να δημιουργηθούν επαρκείς χώροι για τους επιβάτες και μεγάλοι αποθηκευτικοί χώροι.

Για την κατασκευή του χρησιμοποιούνται υλικά πρώτης ποιότητας, όπως τα υφάσματα που προκύπτουν από τα ιδιόκτητα εργοστάσια παραγωγής του ομίλου Zodiac ενώ πραγματοποιείται βιομηχανοποιημένη κατασκευή, που βασίζεται σε σύγχρονο μηχανολογικό εξοπλισμό με αποτέλεσμα την γρήγορη και αξιόπιστη ναυπήγηση.

Το Zodiac Pro 20 διαθέτει πολυεστερική γάστρα με βαθύ V και είναι εφοδιασμένη με αναβαθμίδες (step) που εξασφαλίζουν γρήγορη πλεύση ενώ για τα υφάσματα και τα παρελκόμενα σε αυτά όπως οι σχοινοφόροι, πραγματοποιούνται θερμές κολλήσεις.

Το κατάστρωμα είναι αντιολισθητικό ενώ το πιλοτήριο είναι εγκατεστημένο στο κέντρο και αποτελείται από μια πρακτική κονσόλα με επαρκείς διαστάσεις, που αναπτύσσεται σε δύο επίπεδα και ένα αναπαυτικό κάθισμα που διασφαλίζει την σωστή στάση του skipper κατά την πλεύση. Στο μπροστινό μέρος της κονσόλας βρίσκεται ένα άνετο κάθισμα, κάτω από το οποίο προσφέρεται ένας μεγάλος αποθηκευτικός χώρος. Πλώρα συναντάμε έναν μεγάλο καναπέ, που με την προσθήκη στρωμάτων δύναται να δημιουργηθεί κρεβάτι ενώ ως είθισται, από κάτω προσφέρεται μεγάλος αποθηκευτικός χώρος. Κατάπλωρα βρίσκονται δύο βαθιά ταμπούκια, εκ των οποίων το ένα προορίζεται για την άγκυρα και την καδένα της. Πρίμα βρίσκεται ένας επιπλέον καναπές που καλύπτει όλο το εσωτερικό πλάτος.

Το Pro 20 έχει ένα μεγάλο πλεονέκτημα, που έγκειται στους αφαιρούμενους αεροθαλάμους με αποτέλεσμα εάν προκύψει κάποια ζημιά, που είναι αδύνατη η επισκευή της ή απαιτεί μεγάλο χρονικό διάστημα η αποκατάσταση της, ο ιδιοκτήτης να μπορεί να παραγγείλει άλλους αεροθαλάμους οι οποίοι τοποθετούνται εύκολα και γρήγορα.

Η χωρητικότητα της δεξαμενής των καυσίμων που προσφέρεται στο βασικό εξοπλισμό φθάνει τα 400 λίτρα ενώ μπορούν να χρησιμοποιηθούν δύο εξωλέμβιοι κινητήρες με ισχύ 225 ίππους έκαστος ή ένας με ισχύ 250 ίππους.

Το Zodiac Pro 20 διατίθεται σε τρία χρώματα, σε κόκκινο, γκρι και λευκό ενώ προσφέρεται πενταετής γραπτή εγγύηση.

Τεχνικά χαρακτηριστικά
Ολικό μήκος: 8.5 μέτρα
Μέγιστο πλάτος: 3 μέτρα
Βάρος: 1350 κιλά
Διάμετρος αεροθαλάμων: 0,60 μέτρα
Μέγιστη ιπποδύναμη: 2 x 225 ίππους

Πληροφορίες: ZODIAC (ΓΑΛΛΙΑ) Π. ΠΕΤΡOΠOΥΛOΣ, ΙΕΡΑ OΔOΣ 96-102, τηλ.: 3466.634, fax: 3413.998, www.petropoulos.com - ppaebeob@otenet.gr

Το Zodiac PRO 20Στιβαρή πλεύσηΜπορεί να δεχθεί έως 20 επιβάτες
Ιδανικό για μεγάλα υδάτινα δρομολόγιαΚατάλληλο για επαγγελματική χρήσηΗ θέση του κυβερνήτη είναι ιδανική
Οι μεγάλοι εσωτερικοί χώροι βοηθούν τα μεγάλα off-shore ταξίδιαΗ πρόσβαση στην ακτή καθίσταται εύκοληΟι γραμμές του PRO 20 είναι κλασικές
Το ιδιαίτερα μεγάλο κατάστρωμαΤο σκάφος ελίσσεται εύκολαΗ γάστρα διαθέτει steps
Αναπτύσσοντας υψηλές ταχύτητεςΗ μέγιστη ιπποδύναμη φθάνει τους 2x225 ίππουςΔιακρίνονται οι σχοινοφόροι στους αεροθαλάμους
Η πλεύση κυμαίνεται σε υψηλά επίπεδα
 

Όροι Χρήσης : Προστασία Προσωπικών Δεδομένων : Ασφάλεια Συναλλαγών
©1999-2017 Δημοσιογραφικός Οργανισμός Λαμπράκη Α.Ε.
Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του in.gr διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση. Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του εκδότη.