Νέα | Ειδήσεις | Σχέσεις | Εγκυμοσύνη | fitness
Οικονομία | Τεχνολογία | Ειδήσεις | Υγεία | Αυτοκίνητο | Αθλητικά | Έξοδος
Πωλήσεις Ενοικιάσεις
Ειδήσεις
Φουσκωτά
Μηχανοκίνητα
Ιστιοπλοϊκά
Μηχανές
Αφιερώματα
Σπορ & Δραστηριότητες
Θάλασσα & Τέχνη
Διακοπές
Ευρετήρια, Οδηγοί
Πρωτιά για τους Πασχαλίδη και Τριγκώνη στο φεστιβάλ καταμαράν (05/07/2010)

Την 1η θέση κατέκτησαν οι Πασχαλίδης -Τριγκώνης στο φεστιβάλ καταμαράν που έγινε στην Βασιλική της Λευκάδας υπό την αιγίδα του Δήμου Απολλωνίων Λευκάδας από τις 18 έως τις 20 Ιουνίου.

Αναλυτικότερα, πραγματοποιήθηκαν συνολικά έξι ιστιοδρομίες κάτω από δύσκολες καιρικές συνθήκες, με τις αλλαγές έντασης και διεύθυνσης του αέρα να είναι συνεχείς και με τους Πασχαλίδη και Τριγκώνη να κατακτούν τρεις πρώτες μια δεύτερη και δύο τρίτες θέσεις, ισοβαθμώντας στην πρώτη θέση με τους συναθλητές τους Μαύρο-Ταγαρόπουλο. Εξαιτίας όμως των περισσότερων νικών σε ιστιοδρομίες αναδείχθηκαν νικητές.

Την τρίτη θέση κατέκτησε το πλήρωμα των Joe Bennett και Marko Reynolds από την Αγγλία.

Οι Μαύρος-Ταγαρόπουλος πραγματοποίησαν εκπληκτική εμφάνιση δείχνοντας ότι βρίσκονται σε συνεχή ανοδική πορεία και φυσικά ότι δεν στέφθηκαν τυχαία για δεύτερη συνεχή χρονιά πρωταθλητές Ευρώπης στα σκάφη τύπου J24.

"Για εμάς ήταν μια καταπληκτική προετοιμασία εν’ όψη του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος φόρμουλα 18 και του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Tornado", δήλωσε ο Πασχαλίδης και συνέχισε "Οι Μαύρος Ταγαρόπουλος έκαναν έναν πολύ καλό αγώνα ανεβάζοντας τον ανταγωνισμό ψηλά, πράγμα το οποίο πιστεύω ότι θα μας ωφελήσει άμεσα. Ο κόλπος της Βασιλικής είναι ιδανικός για την διοργάνωση τέτοιων γεγονότων και για αυτό τον λόγο κάθε χρόνο ξεκινάμε την αγωνιστική μας σεζόν από αυτόν τον αγώνα".

Από την πλευρά του ο Κώστας Τριγκώνης εκτός από την εκπληκτική εμφάνιση των δύο συναθλητών του στάθηκε στις καιρικές συνθήκες οι οποίες ήταν πραγματικά μια σπαζοκεφαλιά για τους συμμετέχοντες από μόνες τους.

"Οι συνθήκες πραγματικά ήταν απρόβλεπτες. Μπορούσες να βρεθείς από την πρώτη στην τελευταία θέση πολύ εύκολα μιας και ο καιρός ήταν ευμετάβλητος, τόσο σε διεύθυνση όσο και σε ένταση κάνοντας τον αγώνα πραγματικά συναρπαστικό. Οι εναλλαγές των θέσεων των σκαφών ήταν συνεχής πράγμα το οποίο έδωσε ένα πολύ εντυπωσιακό θέαμα στον κόσμο που παρακολουθούσε τους αγώνες από την παραλία και από το λιμάνι της Βασιλικής" και συμπλήρωσε "είμαστε πολύ αισιόδοξοι για τους επόμενους αγώνες που θα συμμετάσχουμε και ελπίζουμε να φέρουμε πάλι κάποιο μετάλλιο".

Πρωτιά για τους Πασχαλίδη και Τριγκώνη στο φεστιβάλ καταμαράν (05/07/2010)Πρωτιά για τους Πασχαλίδη και Τριγκώνη στο φεστιβάλ καταμαράν (05/07/2010)
 

Όροι Χρήσης : Προστασία Προσωπικών Δεδομένων : Ασφάλεια Συναλλαγών
©1999-2018 Δημοσιογραφικός Οργανισμός Λαμπράκη Α.Ε.
Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του in.gr διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση. Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του εκδότη.