Νέα | Ειδήσεις | Σχέσεις | Εγκυμοσύνη | fitness
Οικονομία | Τεχνολογία | Ειδήσεις | Υγεία | Αυτοκίνητο | Αθλητικά | Έξοδος
Πωλήσεις Ενοικιάσεις
Ειδήσεις
Φουσκωτά
Μηχανοκίνητα
Ιστιοπλοϊκά
Μηχανές
Αφιερώματα
Σπορ & Δραστηριότητες
Θάλασσα & Τέχνη
Διακοπές
Ευρετήρια, Οδηγοί
Mε πανελλαδικές πρεμιέρες η "Κυριακούλης Μεσογειακαί Κρουαζιέραι Ναυτιλιακή Α.Ε" στην Exclusive Yachting 2010 (05/10/2010)

Δυναμικό παρόν έδωσαν η «Κυριακούλης Μεσογειακαί Κρουαζιέραι Ναυτιλιακή Α.Ε» μαζί με την «Κυριακούλης motor yachts α.ε.» στη πλωτή έκθεση Exclusive Yachting 2010 που πραγματοποιήθηκε από τις 16 έως τις 20 Σεπτεμβρίου στην Ολυμπιακή μαρίνα του Αγίου Κοσμά.

Οι φίλοι της θάλασσας είχαν την ευκαιρία να δουν σε πρώτη πανελλαδική εμφάνιση, το Bavaria Deep Blue 46 Sport Top, δημιουργία του γερμανικού ναυπηγείου Bavaria Yachtbau Gmbh καθώς και το Αicon 75 fly HT του ιταλικού ναυπηγείου Aicon Yachts SPA.

Η νέα μηχανοκίνητη ναυαρχίδα Deep Blue 46 του γερμανικού ναυπηγείου συνδυάζει την υψηλή αισθητική με την άνεση και την λειτουργικότητα. Για την πρόωσή του χρησιμοποιεί δύο κινητήρες Volvo Penta με τη συνολική ισχύ να κυμαίνεται από τους 660 έως τους 740 ίππους, ανάλογα με την έκδοση. Την σχεδίαση υπογράφει, όπως στo Deep Blue 46 Open, η BMW Group Design works USA, θυγατρική του ομίλου BMW.

Η "Kiriacoulis motor yachts α.ε." - στο μετοχικό κεφάλαιο της οποίας συμμετέχει η μητρική εταιρεία του ομίλου με ποσοστό 51%- ξενάγησε τους επισκέπτες στα σκάφη Aicon 56 Fly, Aicon 64 Fly καθώς και στο πρωτοεμφανιζόμενο στην Ελλάδα Aicon 75 Fly HT.

Στα θετικά του Aicon 75 Fly HT συγκαταλέγονται ο πληρέστατος εξοπλισμός, οι μεγάλοι και άνετοι χώροι καθώς και οι μεγάλες δεξαμενές καυσίμων και νερού. Οι ξύλινες και οι δερμάτινες επενδύσεις κυριαρχούν, την παράσταση όμως κλέβει η ηλεκτρικά συρόμενη υφασμάτινη οροφή η οποία δεν βαραίνει οπτικά το fly όπως μια πολυεστερική, ενώ προσφέρει ιδανική σκιά. Το σκάφος εφοδιάζεται με δύο κινητήρες πετρελαίου CAT C32 συνολικής απόδοσης 3.100 ίππων ενώ επιτυγχάνει μέγιστη ταχύτητα 32 κόμβων.

Οι επισκέπτες της έκθεσης είχαν τη δυνατότητα να ενημερωθούν από τους υπευθύνους της κάθε εταιρείας για όλα τα μοντέλα σκαφών των ναυπηγείων Bavaria Yachtbau GmbH, Dufour Yachts S.A., Fountaine Pajot S.A., Alubat S.A.S, SPBI - SA Jeanneau και CNB Lagoon S.A., Aicon Yachts SPA, και Atlantis Yachts που προσφέρονται από τις εταιρείες του ομίλου.

Πληροφορίες: KIRIACOULIS MEDITERRANEAN CRUISES SHIPPING S.A., Λεωφ. Αλίμου 7, 174 55 Aλιμος, Τηλ.: 9886.187-191, www.kiriacoulis.com - e-mail: sales@kiriacoulis.com

Mε πανελλαδικές πρεμιέρες η "Κυριακούλης Μεσογειακαί Κρουαζιέραι Ναυτιλιακή Α.Ε" στην Exclusive Yachting 2010 (05/10/2010)
 

Όροι Χρήσης : Προστασία Προσωπικών Δεδομένων : Ασφάλεια Συναλλαγών
©1999-2018 Δημοσιογραφικός Οργανισμός Λαμπράκη Α.Ε.
Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του in.gr διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση. Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του εκδότη.