Νέα | Ειδήσεις | Σχέσεις | Εγκυμοσύνη | fitness
Οικονομία | Τεχνολογία | Ειδήσεις | Υγεία | Αυτοκίνητο | Αθλητικά | Έξοδος
Πωλήσεις Ενοικιάσεις
Ειδήσεις
Φουσκωτά
Μηχανοκίνητα
Ιστιοπλοϊκά
Μηχανές
Αφιερώματα
Σπορ & Δραστηριότητες
Θάλασσα & Τέχνη
Διακοπές
Ευρετήρια, Οδηγοί
Με σημαντικά μοντέλα η εταιρεία «Κυριακούλης» στο ναυτικό σαλόνι Αθηνών (14/10/2010)

Λίγες ημέρες πριν την έναρξη του 32ου ναυτικού σαλονιού Αθηνών, που θα πραγματοποιηθεί από τις 16 έως τις 24 Οκτωβρίου στο Εκθεσιακό Κέντρο Metropolitan Expo, η εταιρεία Κυριακούλης Μεσογειακαί Κρουαζιέραι Ναυτιλιακή Α.Ε ανακοίνωσε τα σκάφη με τα οποία θα συμμετάσχει.

Μεγάλο ενδιαφέρον αναμένεται για το ιστιοπλοϊκό Bavaria 45 Cruiser, το οποίο παρουσιάζεται επίσημα για πρώτη φορά στη χώρα μας. Ο σχεδιασμός του πραγματοποιήθηκε από τον μόνιμο συνεργάτη του γερμανικού ναυπηγείου τα τελευταία χρόνια, BMW Group Designworks USA και από το γνωστό γραφείο σχεδιασμού Farr Yacht Design.

Το εν λόγω σκάφος διαθέτει ολικό μήκος 14,27 μέτρα και μέγιστο πλάτος 4,35 μέτρα. Όσο για την καρίνα του, αυτή είναι από μαντέμι και έχει βύθισμα 2,10 μέτρα στη βασική έκδοση ενώ ως επιλογή προσφέρεται και κοντύτερη καρίνα με βύθισμα 1,73 μέτρα. Επίσης διατίθεται σε δύο διαφορετικές εκδόσεις εσωτερικής διαρρύθμισης, με τρεις ή τέσσερις καμπίνες

Το νέο σκάφος, πριν ακόμη ξεκινήσει την... καριέρα του στον ομολογουμένως δύσκολο εμπορικό στίβο, διακρίθηκε σε έναν άλλο στίβο αυτή τη φορά στον αγωνιστικό. Με την πρώτη του συμμετοχή, στον αγώνα "Ronde om Noord Holland" τον περασμένο Ιούνιο, το νεότευκτο Bavaria κέρδισε μεταξύ 250 διαγωνιζομένων ιστιοπλοϊκών την πρωτιά, προδιαγράφοντας την εμπορική του πορεία και τους στόχους που έχει θέσει για αυτό το ναυπηγείο.

Ενδεικτικό της ποιότητας του νέου μοντέλου αποτελεί το γεγονός ότι το Bavaria 45 Cruiser βρίσκεται μεταξύ των φιναλίστ «Σκάφος της Χρονιάς» στην κατηγορία "Family Cruisers". Η φημισμένη αυτή διάκριση, θα απονεμηθεί στα πλαίσια του ναυτικού σαλονιού "boot" στο Dusseldorf τον Ιανουάριο του 2011.

Το νέο ιστιοπλοικό θα πλαισιωθεί και από άλλα ενδιαφέροντα σκάφη στον εκθεσιακό χώρο της εταιρείας, όπως η νέα μηχανοκίνητη ναυαρχίδα Deep Blue 46 ST του γερμανικού ναυπηγείου που συνδυάζει την υψηλή αισθητική με την άνεση και την λειτουργικότητα. Για την πρόωση του το σκάφος χρησιμοποιεί δύο κινητήρες Volvo Penta, με τη συνολική ισχύ να κυμαίνεται από τους 660 έως τους 740 ίππους. Την σχεδίαση υπογράφει, όπως στo DEEP BLUE 46 Open, η BMW Group DesignworksUSA, θυγατρική του ομίλου BMW.

Τέλος, στο ναυτικό σαλόνι οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να ενημερωθούν λεπτομερώς για όλα τα μοντέλα σκαφών των διακεκριμένων ναυπηγείων Bavaria Yachtbau GmbH, Dufour Yachts S.A., Fountaine Pajot S.A., Alubat S.A.S, SPBI - SA Jeanneau και CNB Lagoon S.A., που προσφέρονται στη χώρα μας από την «Κυριακούλης».

Πληροφορίες: Kiriacoulis Mediterranean, Λ. Αλίμου 7, Αλιμος, τηλ.: 210.9886.187-91, fax: 210.9844.529, www.kiriacoulis.com - sales@kiriacoulis.com

Με σημαντικά μοντέλα η εταιρεία «Κυριακούλης» στο ναυτικό σαλόνι Αθηνών (14/10/2010)Με σημαντικά μοντέλα η εταιρεία «Κυριακούλης» στο ναυτικό σαλόνι Αθηνών (14/10/2010)
 

Όροι Χρήσης : Προστασία Προσωπικών Δεδομένων : Ασφάλεια Συναλλαγών
©1999-2018 Δημοσιογραφικός Οργανισμός Λαμπράκη Α.Ε.
Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του in.gr διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση. Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του εκδότη.