Νέα | Ειδήσεις | Σχέσεις | Εγκυμοσύνη | fitness
Οικονομία | Τεχνολογία | Ειδήσεις | Υγεία | Αυτοκίνητο | Αθλητικά | Έξοδος
Πωλήσεις Ενοικιάσεις
Ειδήσεις
Φουσκωτά
Μηχανοκίνητα
Ιστιοπλοϊκά
Μηχανές
Αφιερώματα
Σπορ & Δραστηριότητες
Θάλασσα & Τέχνη
Διακοπές
Ευρετήρια, Οδηγοί
Προ των πυλών το 32ο διεθνές ναυτικό σαλόνι Αθηνών 2010 (14/10/2010)

Στη τελική ευθεία βρίσκεται το 32ο Διεθνές Ναυτικό Σαλόνι το οποίο θα πραγματοποιηθεί, για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, στο Metropolitan Expo στο διεθνή αερολιμένα Αθηνών «Ελευθέριος Βενιζέλος» από τις 16 έως και 24 Οκτωβρίου.

Η έκθεση θα είναι η σημαντικότερη των τελευταίων ετών, όχι μόνο επειδή αποτελεί παραδοσιακά τη μεγαλύτερη που διοργανώνεται επί ελληνικού εδάφους, αλλά εξαιτίας και των αρνητικών οικονομικών συγκυριών που ταλανίζουν την παγκόσμια και την ελληνική αγορά και αναμένεται να επηρεάσουν την έκθεση. Στο σημείο αυτό έγκειται και η σπουδαιότητά της, αφού, πέρα από τον καθιερωμένο ενημερωτικό της ρόλο φέτος θα διαδραματίσει και έναν ρόλο ενωτικό, με στόχο τη συσπείρωση των επαγγελματιών του χώρου.

Με την φετινή διοργάνωση λοιπόν, οι διοργανωτές θα φροντίσουν να περάσουν ένα μήνυμα αισιοδοξίας για το μέλλον του ελληνικού γιώτιγκ και του θαλάσσιου τουρισμού, με την αρωγή των συμμετεχόντων εταιριών και των τα νέων τους προϊόντων και του Συνδέσμου Ελλήνων Κατασκευαστών Πλαστικών Σκαφών Παρελκομένων Εξαρτημάτων Εμπόρων & Υπηρεσιών (ΣΕΚΑΠΛΑΣ ΠΕΕΥ).

Οι φίλοι της θάλασσας θα έχουν τη δυνατότητα να αναθερμάνουν το ενδιαφέρον τους για το θαλάσσιο χώρο και να δουν από κοντά και για εννιά συνολικά ημέρες μια ευρεία γκάμα προϊόντων όπως: μηχανοκίνητα, ιστιοπλοϊκά και φουσκωτά σκάφη αναψυχής, κινητήρες, είδη κατάδυσης, ψαρέματος και θαλάσσιων σπορ, προϊόντα συντήρησης, ηλεκτρονικά συστήματα, αξεσουάρ κ.ά.

Πληροφοριακά, οι ώρες λειτουργίας της έκθεσης τις καθημερινές είναι από τις 16:00 το απόγευμα έως τις 21:30 το βράδυ. Όσο για τα σαββατοκύριακα, το ναυτικό σαλόνι θα ανοίγει τις πύλες του στις 10:00 το πρωί έως τις 21:30 το βράδυ.

Πληροφορίες: www.athensboatshow.gr

Προ των πυλών το 32ο διεθνές ναυτικό σαλόνι Αθηνών 2010 (14/10/2010)Προ των πυλών το 32ο διεθνές ναυτικό σαλόνι Αθηνών 2010 (14/10/2010)
 

Όροι Χρήσης : Προστασία Προσωπικών Δεδομένων : Ασφάλεια Συναλλαγών
©1999-2018 Δημοσιογραφικός Οργανισμός Λαμπράκη Α.Ε.
Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του in.gr διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση. Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του εκδότη.