Νέα | Ειδήσεις | Σχέσεις | Εγκυμοσύνη | fitness
Οικονομία | Τεχνολογία | Ειδήσεις | Υγεία | Αυτοκίνητο | Αθλητικά | Έξοδος
Πωλήσεις Ενοικιάσεις
Ειδήσεις
Φουσκωτά
Μηχανοκίνητα
Ιστιοπλοϊκά
Μηχανές
Αφιερώματα
Σπορ & Δραστηριότητες
Θάλασσα & Τέχνη
Διακοπές
Ευρετήρια, Οδηγοί
Ο υπουργός Θαλασσίων Υποθέσεων, Νήσων και Αλιείας κ. Διαμαντίδης στο 32ο ναυτικό σαλόνι Αθηνών (18/10/2010)

Με τους καλύτερους οιωνούς ξεκίνησε το 32ο ναυτικό σαλόνι Αθηνών. Η μεγάλη προσέλευση κοινού και η παρουσία του Υπουργού Θαλασσίων Υποθέσεων, Νήσων και Αλιείας κου Γιάννη Διαμαντίδη στα εγκαίνια, με τα αισιόδοξα μηνύματά του, έδωσαν μια ενδιαφέρουσα πνοή στην έκθεση.

Ο υπουργός, μεταξύ άλλων, επισήμανε ότι ο κλάδος τον οποίο σχετίζει με τον τουρισμό και τη ναυτιλία χρειάζεται στήριξη και δεσμεύτηκε στην προσπάθειά του να βρεθούν οι καλύτερες λύσεις, ώστε να δοθεί στον κλάδο μία ώθηση η οποία θα είναι πάρα πολύ σημαντική για τη χώρα.

Στα εγκαίνια παρευρέθηκε και ο πρόεδρος του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Αθηνών ΕΒΕΑ κ. Κων/νος Μίχαλος, το διοικητικό συμβούλιο του ΣΕΚΑΠΛΑΣ ΠΕΕΥ, οι διοργανωτές, αλλά και πολλοί εκ των εκθετών και επισκεπτών.

Από τη μεριά του, ο πρόεδρος του ΣΕΚΑΠΛΑΣ- ΠΕΕΥ κος Ηλίας Περιμένης, αναφέρθηκε στη σπουδαιότητα του κλάδου και την επιρροή του στην οικονομία της χώρας ενώ δεν παρέλειψε να εστιάσει στα μικρά σκάφη τονίζοντας μάλιστα ότι αυτά είναι προσιτά, αποτελώντας ένα από τα κύρια συστατικά της τουριστικής ανάπτυξης.

Τέλος, ο γενικός γραμματέας του ΣΕΚΑΠΛΑΣ κ. Αλέξανδρος Ζέης, παρουσίασε στον χαιρετισμό του τις δραστηριότητες του κλάδου καθώς και τη συμβολή του στο θαλάσσιο τουρισμό. Επιπλέον τόνισε ότι «Η Πολιτεία οφείλει να υποστηρίξει και να θωρακίσει το δικαίωμα στη θαλάσσια αναψυχή, δίνοντας κίνητρα για περαιτέρω ανάπτυξη του κλάδου, ενός από τους λίγους μεταποιητικούς κλάδους που έχουν απομείνει στη πατρίδα μας».

Το 32ο Διεθνές Ναυτικό Σαλόνι Αθηνών συνεχίζεται έως και τις 24 Οκτωβρίου ενώ υπόσχεται να κρατήσει αμείωτο το ενδιαφέρον των επισκεπτών, φιλοξενώντας μια πολύ μεγάλη αλλά κυρίως προσιτή στο ευρύ κοινό γκάμα προϊόντων.

Ώρες λειτουργίας της έκθεσης:

Kαθημερινές: 16:00 - 21:30
Σαββατοκύριακο: 10:00 - 21:30

Ο κ. Διαμαντίδης, με τον πρόεδρο του ΣΕΚΑΠΛΑΣ κ. Περιμένη και το γραμματέα του ΣΕΚΑΠΛΑΣ κ. ΖέηΟ υπουργός Θαλασσίων Υποθέσεων, Νήσων και Αλιείας κ. Διαμαντίδης
 

Όροι Χρήσης : Προστασία Προσωπικών Δεδομένων : Ασφάλεια Συναλλαγών
©1999-2018 Δημοσιογραφικός Οργανισμός Λαμπράκη Α.Ε.
Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του in.gr διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση. Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του εκδότη.