Νέα | Ειδήσεις | Σχέσεις | Εγκυμοσύνη | fitness
Οικονομία | Τεχνολογία | Ειδήσεις | Υγεία | Αυτοκίνητο | Αθλητικά | Έξοδος
Πωλήσεις Ενοικιάσεις
Ειδήσεις
Φουσκωτά
Μηχανοκίνητα
Ιστιοπλοϊκά
Μηχανές
Αφιερώματα
Σπορ & Δραστηριότητες
Θάλασσα & Τέχνη
Διακοπές
Ευρετήρια, Οδηγοί
Συμμετοχή της ΜΟΤΟCRAFT ΑΕ σε τεχνικά σεμινάρια στις εγκαταστάσεις της Volkswagen Marine (20/12/2010)

Μια μεγάλη συμφωνία στο χώρο των κινητήρων θαλάσσης έρχεται στο προσκήνιο στο τέλος του έτους. Πρόκειται για την ενσωμάτωση των μηχανών Volkswagen Marine στη γκάμα της Cummins MerCruiser Diesel οι οποίες θα διακινούνται και θα υποστηρίζονται αποκλειστικά από το δίκτυό της.

H νέα στρατηγική συνεργασία της Cummins Mercruiser Diesel και της Volkswagen Marine έχει σκοπό την από κοινού εξέλιξη έσω-εξωλεμβίων και εσωλεμβίων ναυτικών κινητήρων έως τα 5.0 λίτρα που θα διατηρούν το πλεονέκτημα της μεγάλης απόδοσης σε συνδυασμό με περιορισμένο βάρος και διαστάσεις όπως και μεγάλη οικονομία καυσίμου. Όλα αυτά θα εντάσσονται και στο πλαίσιο των απαιτήσεων χαμηλών εκπομπών καυσαερίων Tier III που θα τεθεί σε ισχύ από το 2012-14.

Στα πλαίσια των εξελίξεων αυτών η Ελληνική αντιπροσωπεία Cummins MerCruiser Diesel ΜOTOCRAFT AE εμπλουτίζει ταχύρυθμα την τεχνογνωσία της επάνω στην σειρά Volkswagen, με την πρόσφατη συμμετοχή στο εντατικό τεχνικό σεμινάριο στο Saltzgitter της Γερμανίας.

Τα τεχνικά σεμινάρια διάρκειας μίας εβδομάδας ασχολήθηκαν με εις βάθος τεχνικές επεμβάσεις και εκπαίδευση σε όλη τη γκάμα των έσω-εξωλέμβιων και εσωλέμβιων Volkswagen Μarine με εισηγητή και εκπρόσωπο της Volkswagen Marine Section, Martin Shneider.

Η MΟΤΟCRAFT ΑΕ επενδύει σημαντικά στον τομέα επιμόρφωσης και εκπαίδευσης καθώς κατά την άποψη της εταιρείας το υψηλό επίπεδο τεχνογνωσίας αποτελεί βασική προϋπόθεση για την ποιοτική υποστήριξη και την καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών.

Έτσι, δίνοντας το παρόν στα σημαντικότερα γεγονότα του κλάδου με συνεχείς και τακτικές εκπαιδεύσεις η εταιρεία επιτυγχάνει να μεταφέρει επίκαιρη και αναλυτική πληροφόρηση διατηρώντας το πανελλαδικό δίκτυο MerCruiser και Cummins MerCruiser Diesel ενήμερο και εκπαιδευμένο στις τελευταίες εξελίξεις.

Συμμετοχή της ΜΟΤΟCRAFT ΑΕ σε τεχνικά σεμινάρια στις εγκαταστάσεις της Volkswagen Marine (20/12/2010)
 

Όροι Χρήσης : Προστασία Προσωπικών Δεδομένων : Ασφάλεια Συναλλαγών
©1999-2018 Δημοσιογραφικός Οργανισμός Λαμπράκη Α.Ε.
Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του in.gr διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση. Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του εκδότη.