Νέα | Ειδήσεις | Σχέσεις | Εγκυμοσύνη | fitness
Οικονομία | Τεχνολογία | Ειδήσεις | Υγεία | Αυτοκίνητο | Αθλητικά | Έξοδος
Πωλήσεις Ενοικιάσεις
Ειδήσεις
Φουσκωτά
Μηχανοκίνητα
Ιστιοπλοϊκά
Μηχανές
Αφιερώματα
Σπορ & Δραστηριότητες
Θάλασσα & Τέχνη
Διακοπές
Ευρετήρια, Οδηγοί
1976-2011: Με επετειακό χαρακτήρα η εφετινή κοπή πίτας της Vernicos Yachts (04/02/2011)

Με έναν επετειακό τρόπο για τα 35 συνεχόμενα έτη διαρκούς και πρωταγωνιστικής παρουσίας υποδέχθηκε η εταιρεία Vernicos Yachts το νέο έτος, κόβοντας την πρωτοχρονιάτικη πίτα της στο Ναυτικό Όμιλο Ελλάδος. Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους οι εργαζόμενοι της Vernicos Yachts, ενώ παρευρέθησαν συνεργάτες και πελάτες της εταιρείας, εκπρόσωποι του τουριστικού και ναυτιλιακού κόσμου, καθώς και της πολιτείας.

Στην ομιλία του, ο πρόεδρος της εταιρείας, κ. Βερνίκος Α. Γεώργιος έκανε μία σύντομη αναφορά στην ιστορία της, καθώς και στο ευρύτερο οικονομικό περιβάλλον που δραστηριοποιείται. Επεσήμανε ότι, παρά τη δύσκολη συγκυρία στην οποία ζούμε, έχει μεγάλη σημασία να διατηρήσουμε την αισιοδοξία μας, ιδιαίτερα όσοι ασχολούμαστε με τη θάλασσα, που ξέρουμε από φουρτούνες. Στη συνέχεια τόνισε ότι ένα από τα μεγαλύτερα συγκριτικά πλεονεκτήματα της χώρας μας είναι ο θαλάσσιος τουρισμός και πρέπει ν’ αποτελεί στόχο η Ελλάδα να γίνει παγκόσμιο κέντρο του γιώτινγκ. Εξέφρασε την αισιοδοξία του ότι το 2011 θα είναι καλή χρονιά για τις ναυλώσεις των ιστιοπλοϊκών σκαφών και ότι θα καταβάλει προσπάθειες να γίνει η ιστιοπλοΐα «μόδα», γιατί η χώρα μας έχει μοναδικές προϋποθέσεις γι’ αυτό.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους μεταξύ άλλων ο Yπουργός Θαλασσίων Υποθέσεων, Νήσων & Αλιείας κ. Διαμαντίδης Γιάννης, ο Υφυπουργός Πολιτισμού και Τουρισμού κ. Νικητιάδης Γεώργιος, οι Βουλευτές κ.κ. Καρύδης Δημήτρης, Κεφαλογιάννη Όλγα και Χαραλαμπόπουλος Γεώργιος, ο Πρόεδρος του Ο.Λ.Π. κ. Ανωμερίτης Γεώργιος, ο Γενικός Γραμματέας Λιμένων & Λιμενικής Πολιτικής κ. Βλάχος Γεώργιος, η Γενική Γραμματέας Κοινωνικής Ασφάλισης κα. Δρέττα Αθηνά, ο Πρόεδρος του Ναυτικού Επιμελητηρίου της Ελλάδος κ. Γράτσος Γεώργιος, ο τ. Δήμαρχος Αθηναίων κ. Μπέης Δημήτρης μετά της συζύγου του τ.Υπερνομάρχη Αττικής κα. Μπέη Ντίνα, ο Πρόεδρος του «Ελληνικού Νηογνώμονα» και Επίτιμος Αρχηγός του Ναυτικού Ναύαρχος κ. Παππάς Νίκος, καθώς και ο Πρόεδρος της «Ένωσης Πλοιοκτητών Ελληνικών Σκαφών Τουρισμού» κ. Στελλιάτος Αντώνης.

Ο Υφυπουργός Πολιτισμού & Τουρισμού κ. Νικητιάδης Γεώργιος και η κα. Βερνίκου ΜαρίναΗ κα. Βερνίκου Μαρίνα, ο Πρόεδρος του Ο.Λ.Π. κ. Ανωμερίτης Γ., ο Υφυπουργός Πολιτισμού & Τουρισμού κ. Νικητιάδης Γ. και ο κ. Βερνίκος Γ.Ο κ. Βερνίκος Γ., ο Πρόεδρος του Ν.Ε.Ε. κ. Γράτσος Γ., ο τ. Δήμαρχος Αθηναίων κ. Μπέης Δ., ο Πρόεδρος του Ο.Λ.Π. κ. Ανωμερίτης Γ., η σύζυγος του κ. Μπέη και τ.Υπερνομάρχης Αττικής κα Μπέη Ντίνα και ο κ. Βερνίκος Ν.
O Πρόεδρος του Ν.Ε.Ε. κ. Γράτσος Γ., ο κ. Βερνίκος Γ., o Πρόεδρος της ΕΠΕΣΤ κ. Στελλιάτος Α., ο Πρόεδρος του Ο.Λ.Π. Ανωμερίτης Γ., και ο κ. Βερνίκος Ν.Ο Πρόεδρος της Ένωσης Πλοιοκτητών Ελληνικών Σκαφών Τουρισμού κ. Στελλιάτος Α., ο κ. Βερνίκος Γ., ο Υπουργός Θαλασσίων Υποθέσεων, Νήσων και Αλιείας κ. Διαμαντίδης Γ., ο Πρόεδρος του Ο.Λ.Π. κ. Ανωμερίτης Γ. και ο Πρόεδρος του Ναυτικού Επιμελητήριου Ελλάδος, κ. Γράτσος Γ.Η Γενική Γραμματέας Κοινωνικής Ασφάλισης κα Δρέττα Αθηνά, Ο Πρόεδρος της ΕΠΕΣΤ κ. Στελλιάτος Α., ο Γενικός Διευθυντής της Vernicos Yachts κ Φιλίππου Σ., ο κ Βερνίκος Γ., ο βουλευτής Πειραιά κ. Καρύδης Δ., ο Πρόεδρος του Ο.Λ.Π. κ. Ανωμερίτης Γ., ο Υπουργός Θαλασσίων Υποθέσεων, Νήσων και Αλιείας κ. Διαμαντίδης Γ., ο Πρόεδρος του Ν.Ε.Ε. κ. Γράτσος Γ.
Ο κ. Βερνίκος Γεώργιος κατά την ομιλία τουΟ Υπουργός Θαλασσίων Υποθέσεων, Νήσων & Αλιείας, κ. Διαμαντίδης Γ. και ο κ. Βερνίκος Γ.
 

Όροι Χρήσης : Προστασία Προσωπικών Δεδομένων : Ασφάλεια Συναλλαγών
©1999-2018 Δημοσιογραφικός Οργανισμός Λαμπράκη Α.Ε.
Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του in.gr διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση. Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του εκδότη.