Νέα | Ειδήσεις | Σχέσεις | Εγκυμοσύνη | fitness
Οικονομία | Τεχνολογία | Ειδήσεις | Υγεία | Αυτοκίνητο | Αθλητικά | Έξοδος
Πωλήσεις Ενοικιάσεις
Ειδήσεις
Φουσκωτά
Μηχανοκίνητα
Ιστιοπλοϊκά
Μηχανές
Αφιερώματα
Σπορ & Δραστηριότητες
Θάλασσα & Τέχνη
Διακοπές
Ευρετήρια, Οδηγοί
Η First Αid Greece εκπαιδεύει την "Sea Trek" στην Κεφαλονιά (31/05/2011)
Η First Aid Greece ταξίδεψε στην Κεφαλονιά τον Μάιο για να εκπαιδεύσει την ομάδα των εκπαιδευτών ιστιοπλοΐας της Sea Trek Charters. Το ολοήμερο εκπαιδευτικό σεμινάριο περιλάμβανε την εκμάθηση στο πώς να διαχειριστεί η ομάδα των εκπαιδευτών της Sea Trek Charters περιστατικά απειλητικά για την ζωή (εντός και εκτός καταστρώματος) και τις βασικές δεξιότητες πρώτων βοηθειών. Αυτά συμπεριλάμβαναν την διαχείριση σοβαρής αιμορραγίας, τραυματισμών της σπονδυλικής στήλης, καταπληξίας και τον πνιγμό.

Αφού πέρασαν τις εξετάσεις θεωρίας, οι εκπαιδευόμενοι πιστοποιήθηκαν στις πρώτες βοήθειες.

Λίγα λόγια για την First Aid Greece

Σκοπός της First Aid Greece είναι η βελτίωση της υγείας, αλλά και της ασφάλειας των ανθρώπων, διδάσκοντας τις τεχνικές που είναι απαραίτητες για να αντιμετωπιστεί οποιαδήποτε έκτακτη ανάγκη, είτε στο σπίτι είτε στη δουλειά, ή ακόμα και σε κάποια αθλητική δραστηριότητα ή σε αυτοκινητιστικό ατύχημα.

Η First Aid Greece εξάλλου, προσφέρει εκπαίδευση σε θέματα πρωτογενούς και δευτερογενούς φροντίδας, καλύπτοντας συγκεκριμένες καταστάσεις έκτακτης ανάγκης, όπως αυτές στην ιστιοπλοΐα, και στο σκάφος. Τα μαθήματα αυτά πραγματοποιούνται από ειδικευμένους εκπαιδευτές.

Η First Aid διαθέτει πάνω από 31.000 εκπαιδευτές παγκοσμίως και 36 χρόνια εμπειρία στην ανάπτυξη και παράδοση μαθημάτων εκπαίδευσης, εκπαιδευτικού υλικού, αλλά και εκπαιδευτικών προγραμμάτων.

Οι αίθουσες εκπαίδευσης είναι διαμορφωμένες ώστε να παρέχουν ένα άνετο και ασφαλές περιβάλλον, το οποίο διευκολύνει τους εκπαιδευόμενους να μάθουν και να εξασκήσουν τις νέες ικανότητές τους με το δικό τους ρυθμό. Επιπλέον, παρέχεται και εκπαίδευση On-site.

Τα μαθήματα πρώτων βοηθειών διαρκούν κανονικά 8 ώρες, με έναρξη κατά τις 9:30π.μ. ενώ κοστίζουν από 150 έως 250 ευρώ κατ’ άτομο, βασισμένα στο πρόγραμμα πρώτων βοηθειών που θα επιλεγούν, το μέγεθος της ομάδας και τον τόπο . Στην τιμή περιλαμβάνονται το πακέτο διδασκαλίας με: Κατάρτιση DVD, εγχειρίδιο πρώτων βοηθειών, πιστοποιητικό Emergency First Responder και κάρτα, συν το προσωπικό πακέτο πρώτων βοηθειών

Η First Αid Greece προσφέρει πιστοποιημένα προγράμματα πρώτων βοηθειών και AED, αναγνωρισμένα από την RYA, τα οποία μπορούν να παραδοθούν στα ελληνικά ή στα αγγλικά.

Πληροφορίες: http://www.firstaidgreece.gr/ , 211 710 6716

Η First Αid Greece εκπαιδεύει την
 

Όροι Χρήσης : Προστασία Προσωπικών Δεδομένων : Ασφάλεια Συναλλαγών
©1999-2018 Δημοσιογραφικός Οργανισμός Λαμπράκη Α.Ε.
Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του in.gr διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση. Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του εκδότη.