Νέα | Ειδήσεις | Σχέσεις | Εγκυμοσύνη | fitness
Οικονομία | Τεχνολογία | Ειδήσεις | Υγεία | Αυτοκίνητο | Αθλητικά | Έξοδος
Πωλήσεις Ενοικιάσεις
Ειδήσεις
Φουσκωτά
Μηχανοκίνητα
Ιστιοπλοϊκά
Μηχανές
Αφιερώματα
Σπορ & Δραστηριότητες
Θάλασσα & Τέχνη
Διακοπές
Ευρετήρια, Οδηγοί
Επιτυχής η ετήσια συνάντηση της Planaco ABEE (31/05/2011)

Ολοκληρώθηκε επιτυχώς στις 19 του Μάη η καθιερωμένη ετήσια συνάντηση της Planaco ABEE, με τους αντιπροσώπους και τα ΜΜΕ. Οι επισκέπτες είχαν τη δυνατότητα να δουν από κοντά τις εγκαταστάσεις της εταιρείας και να ενημερωθούν για τις δραστηριότητες του ναυπηγείου και τα μελλοντικά σχέδιά του.

Στην εκδήλωση πραγματοποιήθηκε συνέντευξη τύπου κατά την οποία έγινε εκτενής αναφορά στις φάσεις ανάπτυξης και πορείας της εταιρείας. Συγκεκριμένα, οι ιθύνοντες αναφέρθηκαν στην προσπάθεια της καθιέρωσης της επωνυμίας Planaco στο χώρο του γιώτινγκ, κάτω από μια νέα και δραστήρια διοίκηση και υπό το νέο ιδιοκτησιακό καθεστώς του Group Folie-Folie. Το νέο σχήμα ξεκίνησε άμεσα όλα τα απαραίτητα έργα υποδομής, προχωρώντας στην ενίσχυση του ήδη έμπειρου προσωπικού με την πρόσληψη επιπλέον εξειδικευμένων τεχνιτών και συμβούλων, με στόχο την πιο ολοκληρωμένη και αποτελεσματική εξυπηρέτηση των πελατών.

Μετά την επιτυχία που είχαν οι πρώτες κινήσεις και απέφεραν 100% πληρότητα, το ναυπηγείο της Αίγινας προχωρά δυναμικά στην επόμενη εξελικτική φάση, που εστιάζει στην απόκτηση επιπλέον εξοπλισμού και στη δημιουργία συνεργασιών με καταξιωμένους επιχειρήσεις του χώρου καθώς και με άλλα ναυπηγεία, στην φιλοσοφία του "shop within the shop". Ήδη στον τομέα του εξοπλισμού περιλαμβάνεται ένα travel lift 450 τόνων, που θα τεθεί σε λειτουργία από την ερχόμενη περίοδο.

Στόχος της Planaco, η οποία με σταθερά βήματα μετατρέπεται σε μια υπερσύγχρονη μονάδα τεχνικής υποστήριξης και συντήρησης σκαφών αναψυχής, είναι να αποτελέσει πρότυπο για τα ελληνικά δεδομένα, με τον κάθε ενδιαφερόμενο να μπορεί να εξυπηρετηθεί με συνέπεια και ποιότητα από τις προσφερόμενες υπηρεσίες, είτε αυτό αφορά μια απλή φύλαξη είτε μια πολύπλοκη τεχνική επισκευή.

Το προφίλ των υπηρεσιών της Planaco συνοψίζεται στα παρακάτω :

-Μόλις 11 ναυτικά μίλια από τον Πειραιά, ή 35 λεπτά με υδροπτέρυγα.
-Διαμορφωμένος χώρος 35 περίπου στρεμμάτων.
-Στεγασμένος χώρος 1.000 τετ.μέτρων, για ειδικές εργασίες βαφής και συντήρησης.
-Σύστημα αποστράγγισης και συλλογής υδάτων με ελαιοπαγίδες.
-Δύο προβλήτες με δύο συστήματα ανέλκυσης-καθέλκυσης:
-Power trailer για μηχανοκίνητα, ιστιοφόρα και Catamaran μέχρι 60 τόνους.
-Synchro lift και transporter για σκάφη μέχρι 250 τόνους.
-Τεχνικό επιτελείο όλων των ειδικοτήτων (ξύλο, μέταλλο, πλαστικό).
-Οικολογικό, πολιτισμένο και ασφαλές περιβάλλον, που φυλάσσεται αυστηρά,από εταιρεία Security.
-Κλειστό κύκλωμα από κάμερες.
-Παροχές ρεύματος (220 V - 380 V), νερού και πεπιεσμένου αέρα.
-Eιδικές μεταλλικές βάσεις σκαφών.
-Wireless internet.
-Προσιτές τιμές και εγγυημένη δουλειά σε σχεδόν όλο το φάσμα των εργασιών συντήρησης και επισκευής (μέταλλο, ξύλο, πλαστικό).
-Ειδικές τιμές και εκπτώσεις για εργασίες εκτός εποχής και έγκαιρες κρατήσεις θέσεων για τον χειμώνα.

Πληροφορίες: Ναυπηγεία Planaco ΑΒΕΕ, Θέση Καβουρόπετρα, 180 10 Αίγινα, Τηλ. 22970.29.040, Fax 22970.27.334, info@planaco.gr

Επιτυχής η ετήσια συνάντηση της Planaco ABEE (31/05/2011)Επιτυχής η ετήσια συνάντηση της Planaco ABEE (31/05/2011)Επιτυχής η ετήσια συνάντηση της Planaco ABEE (31/05/2011)
Επιτυχής η ετήσια συνάντηση της Planaco ABEE (31/05/2011)Επιτυχής η ετήσια συνάντηση της Planaco ABEE (31/05/2011)
 

Όροι Χρήσης : Προστασία Προσωπικών Δεδομένων : Ασφάλεια Συναλλαγών
©1999-2018 Δημοσιογραφικός Οργανισμός Λαμπράκη Α.Ε.
Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του in.gr διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση. Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του εκδότη.