Νέα | Ειδήσεις | Σχέσεις | Εγκυμοσύνη | fitness
Οικονομία | Τεχνολογία | Ειδήσεις | Υγεία | Αυτοκίνητο | Αθλητικά | Έξοδος
Πωλήσεις Ενοικιάσεις
Ειδήσεις
Φουσκωτά
Μηχανοκίνητα
Ιστιοπλοϊκά
Μηχανές
Αφιερώματα
Σπορ & Δραστηριότητες
Θάλασσα & Τέχνη
Διακοπές
Ευρετήρια, Οδηγοί
Βράβευση της Μαρίνας Φλοίσβου με 5 Χρυσές Aγκυρες (29/06/2011)

Μια σημαντική βράβευση έλαβε πρόσφατα η Μαρίνα Φλοίσβου, η οποία εδρεύει σο Παλαιό Φάληρο. Μετά από σχετική αξιολόγηση, διακρίθηκε από το Yacht Harbour Association (ΤΥΗΑ), μέλος του British Marine Federation, αποσπώντας το βραβείο «5 Χρυσές Aγκυρες» καθώς και τη διάκριση «Καθαρή Μαρίνα» από τo International Council of Marine Industry Associations (ICOMIA). Η σημαντική αυτή διάκριση έρχεται για πρώτη φορά ως επιβράβευση σε ελληνική μαρίνα και αποτελεί τη μοναδική αναγνωρισμένη πιστοποίηση ποιότητας για μαρίνες στην Ευρώπη.

Ο θεσμός των «Χρυσών Αγκυρών» και των «Καθαρών Μαρινών» αφορά την ενδελεχή αξιολόγηση των μαρινών κάτω από αυστηρά κριτήρια ποιότητας που αφορούν την κατασκευή, τον σχεδιασμό και τη λειτουργία τους, καθώς και τα μέτρα περιβαλλοντικής μέριμνάς τους. Παράλληλα βοηθά και ενημερώνει τους ιδιοκτήτες σκαφών, σχετικά με τις εγκαταστάσεις και τις υπηρεσίες στις μαρίνες σε ολόκληρο τον κόσμο. Στο πρόγραμμα επιβράβευσης οι μαρίνες συμμετέχουν εθελοντικά.

Ο αξιολογητής των πιστοποιήσεων TYHA Gold Anchor, κ. John Turgoose, δήλωσε ότι η Μαρίνα του Φλοίσβου είναι άρτια στελεχωμένη και είναι ευτυχής που τη βραβεύει με τις 5 Χρυσές Άγκυρες.

Ο διευθύνων σύμβουλος της Μαρίνας Φλοίσβου, κ. Σταύρος Κατσικάδης, δήλωσε: «Είμαστε υπερήφανοι που η Μαρίνα Φλοίσβου αποτελεί την πρώτη ελληνική μαρίνα που είναι διαπιστευμένη με την υψηλότερη βαθμολογία του Gold Anchor Scheme. Η διάκριση αυτή συμπληρώνει τις πιστοποιήσεις ISO9001:2008 και ISO14001:2004 από τον LRQA και τη «Γαλάζια Σημαία», την οποία η Μαρίνα Φλοίσβου αποκτά από το 2007. Προσπαθούμε να ικανοποιούμε πάντα τις υψηλότερες προσδοκίες των πελατών μας, παρέχοντας σταθερά υψηλής ποιότητας υπηρεσίες, ενώ οι υψηλές προδιαγραφές που θέτουμε, αποδεικνύουν τη συνέπεια στην πολιτική και την αποστολή της LAMDA Flisvos Marina A.E.».

Πληροφορίες: Μαρίνα Φλοίσβου, τηλ.: 210 9871000, www.flisvosmarina.com

Βράβευση της Μαρίνας Φλοίσβου με 5 Χρυσές Aγκυρες (29/06/2011) Βράβευση της Μαρίνας Φλοίσβου με 5 Χρυσές Aγκυρες (29/06/2011)
 

Όροι Χρήσης : Προστασία Προσωπικών Δεδομένων : Ασφάλεια Συναλλαγών
©1999-2018 Δημοσιογραφικός Οργανισμός Λαμπράκη Α.Ε.
Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του in.gr διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση. Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του εκδότη.