Νέα | Ειδήσεις | Σχέσεις | Εγκυμοσύνη | fitness
Οικονομία | Τεχνολογία | Ειδήσεις | Υγεία | Αυτοκίνητο | Αθλητικά | Έξοδος
Πωλήσεις Ενοικιάσεις
Ειδήσεις
Φουσκωτά
Μηχανοκίνητα
Ιστιοπλοϊκά
Μηχανές
Αφιερώματα
Σπορ & Δραστηριότητες
Θάλασσα & Τέχνη
Διακοπές
Ευρετήρια, Οδηγοί
Δρακόπουλος, Δεληγιάννης και Βασιλόπουλος στις πρώτες θέσεις του Ράλι Αιγαίου στις τρεις πρώτες ιστιοδρομίες (20/07/2011)

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται το εφετινό ράλι Αιγαίου, η έναρξη του οποίου πραγματοποιήθηκε στις 16 του μήνα ενώ θα ολοκληρωθεί στις 24 Ιουλίου. Στον αγώνα συμμετέχουν 35 ελληνικά και ξένα σκάφη τα οποία μάχονται για την πρωτιά, προσφέροντας εικόνες υψηλής ναυτικής ικανότητας.

Η συνολική διαδρομή του φετινού 48ου Ράλι Αιγαίου ξεπερνά τα 450 ναυτικά μίλια σε σύνολο ενώ περιλαμβάνει πέντε ιστιοδρομίες, από το Φάληρο ως την Αμοργό, από την Αμοργό ως το Πυθαγόρειο της Σάμου (76 ν. μίλια), την παράκτια inshore διαδρομή παράλληλα του Πυθαγορείου, από τη Σάμο ως τις Οινούσες (75 ν. μίλια) και από εκεί πίσω για τον τερματισμό στο Σούνιο (128 ν. μίλια) το Σάββατο 23 Ιουλίου.

Κατά την πρώτη ιστιοδρομία ο κυβερνήτης Δημήτρης Δεληγιάννης και το πλήρωμά του με το σκάφος Booker Amita Motion, χρειάστηκαν 20 ώρες και 20 λεπτά για να διανύσουν τα περίπου 135 ναυτικά μίλια ενώ τον ακολούθησε ο καλαματιανός Γιώργος Δρακόπουλος με το σκάφος Blue Line. Τρίτο ήταν το Serendipity με κυβερνήτη των Παναγιώτη Χατζηκυριακάκη που εκπροσωπεί τον ΝΟΕ.

Στη πρώτη inshore ιστιοδρομία του αγώνα, πρώτευσε το σκάφος Blue Line. Στον αγώνα που έγινε έξω από το Πυθαγόρειο της Σάμου επικρατούσαν ασθενείς Βόρειοι άνεμοι με αρκετές εναλλαγές εντάσεως και διευθύνσεως που ήθελαν γερά νεύρα και εξαιρετικές ιστιοπλοϊκές ικανότητες που όπως φάνηκε είχαν στις αποσκευές τους τόσο το πλήρωμα από την Καλαμάτα, όσο και το πλήρωμα του σκάφους Μαΐστρος πού κέρδισε την κατηγορία Orc club

Μέχρι στιγμής τις τρεις πρώτες θέσεις στην κατηγορία Orci καταλαμβάνουν τα σκάφη Blue Line, του Γ. Δρακόπουλου, Booker Amita motion, του Δ. Δεληγιάννη και Ventus Porcelana των Μ. Κλουβά και Μ. Κωνσταντινίδη.

Στην κατηγορία Orc club, την πρώτη θέση καταλαμβάνει μέχρι στιγμής το σκάφος Maistros του Α. Καραγιαννίδη και ακολουθούν το El Viento του Ε. Κοβατζή και Trinity με τον W. Kraher.

Δρακόπουλος, Δεληγιάννης και Βασιλόπουλος στις πρώτες θέσεις του Ράλι Αιγαίου στις τρεις πρώτες ιστιοδρομίες (20/07/2011)
 

Όροι Χρήσης : Προστασία Προσωπικών Δεδομένων : Ασφάλεια Συναλλαγών
©1999-2018 Δημοσιογραφικός Οργανισμός Λαμπράκη Α.Ε.
Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του in.gr διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση. Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του εκδότη.