Νέα | Ειδήσεις | Σχέσεις | Εγκυμοσύνη | fitness
Οικονομία | Τεχνολογία | Ειδήσεις | Υγεία | Αυτοκίνητο | Αθλητικά | Έξοδος
Πωλήσεις Ενοικιάσεις
Ειδήσεις
Φουσκωτά
Μηχανοκίνητα
Ιστιοπλοϊκά
Μηχανές
Αφιερώματα
Σπορ & Δραστηριότητες
Θάλασσα & Τέχνη
Διακοπές
Ευρετήρια, Οδηγοί
Με απουσίες το εφετινό ναυτικό σαλόνι Αθηνών (05/10/2011)

Με απουσίες εταιρειών που δραστηριοποιούνται στο γιώτινγκ θα διεξαχθεί το εφετινό ναυτικό σαλόνι Αθηνών, το οποίο θα πραγματοποιηθεί στο Metropolitan Expo στον διεθνή αερολιμένα «Ελευθέριος Βενιζέλος» από τις 15 έως και τις 23 Οκτωβρίου 2011.

Μεγάλες εταιρείες του χώρου αποφάσισαν να μην συμμετέχουν στην εφετινή διοργάνωση. Σύμφωνα με πληροφορίες, δεν θα δώσουν το παρόν οι εταιρείες Kiriacoulis enterprises, Riginos boats, Athenian Yachts, Vernicos Yachts, Π.Πετρόπουλος, Κ.Γκολφινόπουλος, Ζώης Ευσταθίου, κ.ά. Οι εν λόγω εταιρείες, ως γνωστόν, διαθέτουν μια μεγάλη γκάμα σκαφών και κινητήρων που αντιπροσωπεύουν ένα μεγάλο ποσοστό της ελληνικής αγοράς. Ως επακόλουθο , οι εφετινοί επισκέπτες δεν θα δουν από κοντά τα νέα Bavaria, Nimbus, Windy, Fairline, Beneteau, Jeanneau, Sacs, Scanner, αλλά και τις νέες μηχανές από την Evinrude, Mercury Marine, Tohatsu, κ.ά.

Από την άλλη μεριά, υπάρχουν ορισμένες εταιρείες που μέσα από τη συμμετοχή τους θα προβάλουν ενδιαφέροντα εκθέματα. Ενδεικτικά αναφέρεται η Motocraft που θα παρουσιάσει τη νέα σειρά ηλεκτρικών εξωλεμβίων Torqeedo με ισχύ από 1 έως 9,9 ίππους. Επίσης θα παρουσιάσει τα παρακάτω προϊόντα: από τα Boston Whaler, τα μοντέλα 150 Supersport, 170 Supersport και 170 Mantauk. Από τους κινητήρες, η νέα εσωεξωλέμβια Cummins Μercruiser Diesel – Volkswagen TDI 3.0 265 ίππων και QSD Cummins Mercruiser 3.0 και 4,3 QSB 480 ίππων. Τέλος, από στις γεννήτριες θα παρουσιαστούν οι Kehler 4.5, 7 και 28 kw. Στον ίδιο εκθεσιακό χώρο οι επισκέπτες θα έχουν τη δυνατότητα να δουν από κοντά τις μηχανές Nanni Diesel με τα μοντέλα Ν210, Ν214, Ν440 και Ν330 και τα νέα ηλεκτρικά φλαπς Lectrotab.

Στο χώρο των σκαφών, η εταιρεία «Καρελάς Γεώργιος» θα εκθέσει το μοντέλο Karel 490 Smart Fish ένα πολυμορφικό πεντάμετρο σκάφος που χρησιμοποιείται κυρίως για ψάρεμα αλλά και για αναψυχή.

Στον εκθεσιακό χώρο της Next boats θα συμπεριλαμβάνονται τα Shearwater Rib 8.60 cc και 8.60 Sκαι Arctic Blue Rib 25, 29 και 37.

Από την εταιρεία «Σκάφη Ποσειδών» οι επισκέπτες θα έχουν τη δυνατότητα να δουν και να πληροφορηθούν σχετικά με τα open και καμπινάτα μοντέλα της εταιρείας όπως τις σειρές Atlantis και Kingfisher καθώς επίσης και για τα κρούιζερ Seamaster.

Στο χώρο των ηλεκτρονικών η εταιρεία Mega Electonics – Σακιώτης, μεταξύ άλλων θα εκθέσει το νέο πολυμηχάνημα Humminbird 1198c SI Combo το οποίο εξοπλίζεται με μεγάλη πανοραμική έγχρωμη οθόνη LCD/TFT 10,4", ορατή στον ήλιο και εγγυημένα αντιθαμβωτική, υψηλής ευκρίνειας 800 x 600 pixels. Επίσης στα νέα προϊόντα θα περιλαμβάνεται και η δορυφορική κεραία KVH Tracvision M2 που αποτελεί μια από τις μικρότερες της αγοράς με κάτοπτρο μόλις 37εκατοστά, ευαισθησία 50dBW και βάρος 8,6 κιλά.

Οι παραπάνω εταιρείες θα εκθέσουν τα προϊόντα τους μαζί με άλλες που δραστηριοποιούνται ποικιλοτρόπως στο χώρο της θάλασσας, όπως στο ναυτιλιακό και καταδυτικό εξοπλισμό, τις ενοικιάσεις και ασφαλίσεις σκαφών,προιόντων συντήρησης, κ.ά.

Η έκθεση θα ξεκινήσει στις 15 Οκτωβρίου και θα διαρκέσει έως τις 23 του ίδιου μήνα.

Πληροφορίες: www.athensboatshow.gr

Με απουσίες το εφετινό ναυτικό σαλόνι Αθηνών (05/10/2011)
 

Όροι Χρήσης : Προστασία Προσωπικών Δεδομένων : Ασφάλεια Συναλλαγών
©1999-2018 Δημοσιογραφικός Οργανισμός Λαμπράκη Α.Ε.
Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του in.gr διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση. Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του εκδότη.