Νέα | Ειδήσεις | Σχέσεις | Εγκυμοσύνη | fitness
Οικονομία | Τεχνολογία | Ειδήσεις | Υγεία | Αυτοκίνητο | Αθλητικά | Έξοδος
Πωλήσεις Ενοικιάσεις
Ειδήσεις
Φουσκωτά
Μηχανοκίνητα
Ιστιοπλοϊκά
Μηχανές
Αφιερώματα
Σπορ & Δραστηριότητες
Θάλασσα & Τέχνη
Διακοπές
Ευρετήρια, Οδηγοί
Νέα καταστήματα της Ναυτίλος ΕΠΕ στο Λαύριο και την Κέρκυρα
Διευρύνοντας τα σημεία πώλησης, η εταιρεία εμπορίας ναυτιλιακών προϊόντων, Ναυτίλος ΕΠΕ, ξεκίνησε να λειτουργεί ένα νέο κατάστημα στο χώρο της Olympic Marine στο Λαύριο, ενώ σύντομα θα αρχίσει να λειτουργεί ένα επιπλέον στην Κέρκυρα.

Το νέο κατάστημα του Λαυρίου βρίσκεται στην Olympic Marine η οποία είναι δημοφιλής, τόσο σε σκάφη εταιρειών τσάρτερ όσο και σε ιδιωτικά σκάφη αναψυχής. Η στρατηγική θέση της μαρίνας προσφέρει γρήγορες αποδράσεις προς τα νησιά των Κυκλάδων κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού, ενώ κατά τη διάρκεια του χειμώνα, παρέχει υπηρεσίες διαχείμασης στη ξηρά σε πολλά σκάφη, όχι μόνο από τη μαρίνα, αλλά και από τα γύρω νησιά και άλλες μαρίνες στην ευρύτερη περιοχή Αθηνών.

Όσο για το κατάστημα της Κέρκυρας, θα βρίσκεται σε πολύ κοντινή απόσταση από τη μαρίνα, ώστε να μπορούν να εξυπηρετηθούν εύκολα τα ελλιμενιζόμενα σκάφη.

Η Ναυτίλος ΕΠΕ προσφέρει μία πλήρη γκάμα προϊόντων και εξοπλισμού σκαφών αναψυχής κάθε τύπου από αναγνωρισμένες εταιρείες, αλλά και υπηρεσίες συντήρησης όλων των σωστικών μέσων που απαιτούν έλεγχο. Όπως σε όλα τα καταστήματα, το έμπειρο προσωπικό θα είναι διαθέσιμο για να παρέχει υπηρεσίες για τις οποίες διακρίνεται η Ναυτίλος στην Ελλάδα, και σε ανταγωνιστικές μάλιστα τιμές.

Η Ναυτίλος ΕΠΕ ξεκίνησε τη λειτουργία του πρώτου καταστήματος ναυτιλιακών το 1993 στη Θεσσαλονίκη. Μέσα σε λίγα χρόνια ανέλαβε την αντιπροσώπευση μιας σειράς αναγνωρισμένων οίκων του εξωτερικού και το 1999 άνοιξε το πρώτο της κατάστημα στον Aλιμο. Ακολούθησαν το δεύτερο κατάστημα στον Aλιμο, που εξυπηρετεί κυρίως τη χονδρική πώληση σε ολόκληρη την Ελλάδα μέσω σειράς συνεργατών, αλλά και νέα καταστήματα στον Πειραιά, την Λέρο και το Λαύριο.

Πληροφορίες: Ναυτίλος, Μεταμορφώσεως 2 & Ποσειδώνος 33, 174 55 Καλαμάκι, Aλιμος τηλ.: 210 9854238, Ακτή Μουτσοπούλου 36, Πασαλιμάνι τηλ.: 210 4283478, Πάνορμος Λαύριο τηλ.: 22920 69288, Ποσειδώνος 4-8 τηλ.: 22920 69288, Θεσσαλονίκη, Ν. Πλαστήρα 25, 55 132 Αρετσού - Καλαμαριά τηλ.: 2310 452919. www.nautilus.gr

Νέα καταστήματα της Ναυτίλος ΕΠΕ στο Λαύριο και την ΚέρκυραΝέα καταστήματα της Ναυτίλος ΕΠΕ στο Λαύριο και την ΚέρκυραΝέα καταστήματα της Ναυτίλος ΕΠΕ στο Λαύριο και την Κέρκυρα
Νέα καταστήματα της Ναυτίλος ΕΠΕ στο Λαύριο και την Κέρκυρα
 

Όροι Χρήσης : Προστασία Προσωπικών Δεδομένων : Ασφάλεια Συναλλαγών
©1999-2018 Δημοσιογραφικός Οργανισμός Λαμπράκη Α.Ε.
Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του in.gr διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση. Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του εκδότη.