Νέα | Ειδήσεις | Σχέσεις | Εγκυμοσύνη | fitness
Οικονομία | Τεχνολογία | Ειδήσεις | Υγεία | Αυτοκίνητο | Αθλητικά | Έξοδος
Πωλήσεις Ενοικιάσεις
Ειδήσεις
Φουσκωτά
Μηχανοκίνητα
Ιστιοπλοϊκά
Μηχανές
Αφιερώματα
Σπορ & Δραστηριότητες
Θάλασσα & Τέχνη
Διακοπές
Ευρετήρια, Οδηγοί
Σημαντικές διακρίσεις του σκάφους Melx IΙ- EΨΑ στη ρεγκάτα του Αιγαίου και στο Syros Race 2012
Μετά την περσινή διάκρισή του στην Aegean Regatta με την υποστήριξη της ελληνικής βιομηχανίας αναψυκτικών και χυμών EΨΑ, το σκάφος Melx II συνέχισε την επιτυχημένη του πορεία το 2012 τόσο στη ρεγκάτα του Αιγαίου όσο και στο Syros Race 2012.

Με κυβερνήτη τον Σταύρο Παπαγιαννόπουλο και tactician τον Παναγιώτη Καμπουρίδη, ο οποίος συμμετείχε και στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου στα 470, το Melx II-ΕΨΑ αγωνίστηκε καταρχήν στην Aegean Regatta που εφέτος ξεκίνησε από το λιμάνι της Μυτιλήνης στις 19 Αυγούστου, για να τερματίσει στην Ερμούπολη της Σύρου στις 24 του ίδιου μήνα, με ενδιάμεσους σταθμούς τις Οινούσσες και την Βολισσό της Χίου.

Στον εφετινό αγώνα αγωνίστηκαν 94 σκάφη με τη συμμετοχή 750 ιστιοπλόων και το Melx II-ΕΨΑ κατετάγη τρίτο στην κατηγορία IRC.

Αμέσως μετά την Aegean Regatta, ακολούθησε το Syros Race 2012 που ταυτόχρονα ήταν και Πανελλήνιο Πρωτάθλημα ORCi & IRC και διεξήχθησαν παράλληλα ενώ συμμετείχαν περισσότεροι από 200 ιστιοπλόοι.

Μετά από έναν συναρπαστικό αγώνα, το MELX II – ΕΨΑ, τερμάτισε στη δεύτερη θέση της κατηγορίας IRC, ολοκληρώνοντας έτσι με επιτυχία ένα σερί δύο αγωνιστικών εβδομάδων υψηλού ιστιοπλοϊκού επιπέδου.

Πέρα από τους Παναγιώτη Καμπουρίδη (tactician) και Σταύρο Παπαγιαννόπουλο (κυβερνήτης) το πλήρωμα του σκάφους αποτελείτο από τους: Αλέξανδρο Τόλη (πλωριός), Γιώργο Μοσχονά (κατάρτι), Αλίνα Στρατηγίου (floater), Λεωνίδα Τζάκο (pitman), Σπύρο Λεμάνη (τζένοα), Ιωάννη Ρούση (μαΐστρα), Ρίτα Γεωργίου, Δημήτρη Λεοντίδη και τον αμερικανό Corey Gouts.

Στο πανελλήνιο πρωτάθλημα ανοικτής θαλάσσης ωστόσο έλαβαν μέρος δύο επιπλέον μέλη πληρώματος, η Πένυ Τσαούτου η οποία αντικατέστησε τον Δημήτρη Λεοντίδη και η Αυρηλία Τερζή στη θέση της Αλίνας Στρατηγίου.

Σημαντικές διακρίσεις του σκάφους Melx IΙ- EΨΑ στη ρεγκάτα του Αιγαίου και στο Syros Race 2012Σημαντικές διακρίσεις του σκάφους Melx IΙ- EΨΑ στη ρεγκάτα του Αιγαίου και στο Syros Race 2012Σημαντικές διακρίσεις του σκάφους Melx IΙ- EΨΑ στη ρεγκάτα του Αιγαίου και στο Syros Race 2012
Σημαντικές διακρίσεις του σκάφους Melx IΙ- EΨΑ στη ρεγκάτα του Αιγαίου και στο Syros Race 2012Σημαντικές διακρίσεις του σκάφους Melx IΙ- EΨΑ στη ρεγκάτα του Αιγαίου και στο Syros Race 2012Σημαντικές διακρίσεις του σκάφους Melx IΙ- EΨΑ στη ρεγκάτα του Αιγαίου και στο Syros Race 2012
 

Όροι Χρήσης : Προστασία Προσωπικών Δεδομένων : Ασφάλεια Συναλλαγών
©1999-2018 Δημοσιογραφικός Οργανισμός Λαμπράκη Α.Ε.
Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του in.gr διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση. Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του εκδότη.