Νέα | Ειδήσεις | Σχέσεις | Εγκυμοσύνη | fitness
Οικονομία | Τεχνολογία | Ειδήσεις | Υγεία | Αυτοκίνητο | Αθλητικά | Έξοδος
Πωλήσεις Ενοικιάσεις
Ειδήσεις
Φουσκωτά
Μηχανοκίνητα
Ιστιοπλοϊκά
Μηχανές
Αφιερώματα
Σπορ & Δραστηριότητες
Θάλασσα & Τέχνη
Διακοπές
Ευρετήρια, Οδηγοί
Θαλάσσιες διακοπές και οικοτουρισμός από την Acrobat Yachting
Μια νέα εταιρεία στο χώρο του θαλάσσιου τουρισμού επιχειρεί τα πρώτα της - υδάτινα - βήματα στη χώρα μας. Πρόκειται για την Acrobat Yachting, η οποία έχει ως αντικείμενο την παροχή τουριστικών πακέτων διακοπών με χρήση ιστιοπλοϊκών σκαφών.

Με στόχο να αναδείξει πολύπλευρα τους προορισμούς και τα προϊόντα τους, η Acrobat Yachting δεν περιορίζεται μόνο στις διακοπές με σκάφος και την ιστιοπλοΐα, αλλά οργανώνει θεματικές εκδρομές, με επίκεντρο τη θαλάσσια περιοχή του Βόρειου Αιγαίου και των Σποράδων. Εκεί, μέσα από διάφορες δραστηριότητες, όπως περίπατους, διαδρομές με ποδήλατα, ιππασία και καταδύσεις αποκαλύπτονται με έναν ιδιαίτερο τρόπο η ιστορία, η φύση, ο θαλάσσιος πλούτος και τα τοπικά προϊόντα του εκάστοτε προορισμού.

Στην ιστοσελίδα της εταιρίας ο χρήστης έχει τη δυνατότητα να ενημερωθεί για τις προσφερόμενες υπηρεσίες δημιουργώντας τη δική του εκδρομή, συνδυάζοντας τα μέρη όπου επιθυμεί να πλεύσει και τις δραστηριότητες ή επιλέγοντας από τα ήδη υπάρχοντα θεματικά πακέτα διακοπών.

Ορμητήριο της Acrobat Yachting αποτελεί η καλά οργανωμένη και πολυτελής μαρίνα Σάνη του Sani Resort που εδρεύει στην Κασσάνδρα Χαλκιδικής και απέχει μόλις 80 χιλιόμετρα από το αεροδρόμιο «Μακεδονία» της Θεσσαλονίκης, ενώ σύντομα θα υπάρχει και μία δεύτερη βάση στο τρίτο πόδι της Χαλκιδικής.

Η Acrobat Yachting αποτελεί μέλος του ομίλου εταιρειών Ecoera Group, που δραστηριοποιείται στην παραγωγή ηλεκτρικής ενέργειας με τη χρήση ανανεώσιμων πηγών ενέργειας και οικοτουρισμού και περιλαμβάνει τις εξής εταιρίες:

- ENGAIA Α.Ε.: Συστήματα Ανανεώσιμης Ενέργειας (www.engaia.gr)

- Ecoera Consulting: εταιρία συμβούλων μηχανικών και ενεργειακού σχεδιασμού (www.consulting.ecoera.eu)

- Ecoera Capital Ltd: εταιρία διαχείρισης επενδύσεων (http://www.ecoeracapital.com/)

- Αναπτυξιακή Εμπορική: εταιρία παροχής συμβουλευτικών υπηρεσιών καθώς και εξειδικευμένων υπηρεσιών τεχνικής βοήθειας σε επιχειρήσεις και οργανισμούς του ιδιωτικού και δημόσιου τομέα (http://www.anemp.gr/)

Πληροφορίες: Acrobat Yachting, Βασιλέως Ηρακλείου 4, Θεσσαλονίκη, τηλ.: 2310 569522, http://www.acrobatyachting.com/

Θαλάσσιες διακοπές και οικοτουρισμός από την Acrobat YachtingΘαλάσσιες διακοπές και οικοτουρισμός από την Acrobat YachtingΘαλάσσιες διακοπές και οικοτουρισμός από την Acrobat Yachting
 

Όροι Χρήσης : Προστασία Προσωπικών Δεδομένων : Ασφάλεια Συναλλαγών
©1999-2018 Δημοσιογραφικός Οργανισμός Λαμπράκη Α.Ε.
Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του in.gr διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση. Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του εκδότη.