Νέα | Ειδήσεις | Σχέσεις | Εγκυμοσύνη | fitness
Οικονομία | Τεχνολογία | Ειδήσεις | Υγεία | Αυτοκίνητο | Αθλητικά | Έξοδος
Πωλήσεις Ενοικιάσεις
Ειδήσεις
Φουσκωτά
Μηχανοκίνητα
Ιστιοπλοϊκά
Μηχανές
Αφιερώματα
Σπορ & Δραστηριότητες
Θάλασσα & Τέχνη
Διακοπές
Ευρετήρια, Οδηγοί
Επιτυχής συμμετοχή της Stagmar boats στο Ανοιξιάτικο Ναυτικό Σαλόνι των Αθηνών (06/04/2006)


H εταιρεία Stagmar boats παρουσίασε στο Ανοιξιάτικο Ναυτικό Σαλόνι των Αθηνών την πρώτη βάρκα “νέας γενιάς”, το απόλυτο πολυμορφικό μοντέλο, την 500 Eco. Επίσης παρουσίασε την πλήρη γκάμα των νέων σκαφών Ιταλικoύ σχεδιασμού και κατασκευής, τα Stagmar Xcel. Η σειρά Stagmar Xcel περιλαμβάνει τα 350, 520, 570, και 670 Open Fishing, τα 670 Walkaround και 670 Cabin Fish και το 670 Sun Deck. Tα σκάφη Stagmar Xcel κατασκευάζονται σε ναυπηγείο της Ιταλίας και πληρούν όλες τις Ευρωπαϊκές οδηγίες ασφάλειας CE ενώ είναι πιστοποιημένα από τον νηογνώμονα RINA της Ιταλίας.

Όλα τα σκάφη Stagmar καλύπτονται από πλήρη 3-ετή εγγύηση και υποστηρίζονται από εκπαιδευμένο δίκτυο συνεργατών που καλύπτει με τις υπηρεσίες του το μεγαλύτερο μέρος της χώρας.

Η εταιρεία, επίσης, πραγματοποιεί εξαγωγική δραστηριότητα σε χώρες της Ανατολικής Ευρώπης ενώ στα άμεσα σχέδιά της είναι και η επέκτασή της σε άλλες χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Εταιρικό προφίλ: Η εταιρεία ΕΥΣΤΑΘΙΟΣ ΠΟΥΜΠΟΥΡΙΔΗΣ & ΣΙΑ Ε.Ε. ιδρύθηκε στην Καλλιθέα το 1982, αντιπροσωπεύοντας μεγάλους οίκους της Ελληνικής αλλά και διεθνούς αγοράς των σκαφών αναψυχής.

Από τα τέλη του 2004, η εταιρεία παρουσίασε την νέα πλήρη σειρά πολυεστερικών σκαφών και βαρκών Stagmar, προσφέροντας στον Έλληνα καταναλωτή σκάφη ελληνικής κατασκευής και σχεδιασμού σε ανταγωνιστικές τιμές .

Τα σκάφη Stagmar είναι ειδικά σχεδιασμένα για τον Έλληνα καταναλωτή καθώς και για τις ιδιαίτερα δύσκολες θάλασσες της χώρας μας ενώ είναι κατασκευασμένα εξ’ ολοκλήρου στην Ελλάδα σε ένα από τα μεγαλύτερα Ελληνικά ναυπηγεία, κάτω από τις αυστηρότερες διαδικασίες παραγωγής. Τα σκάφη Stagmar πληρούν όλα τα Ευρωπαϊκά πρότυπα κατασκευής και ασφάλειας. CE αλλά και το πιστοποιητικό ποιότητας ISO 9002 (σειρά Pro) του αναγνωρισμένου Γερμανικού οργανισμού πιστοποίησης TUV-CERT.

Τα Stagmar αποτελούνται από δύο σειρές σκαφών και βαρκών ψαρέματος, τη σειρά Pro και τη σειρά Εco με Οpen, Walkaround και καμπινάτα σκάφη καθώς και βάρκες ψαρέματος από 2,80 έως και 6,55 μέτρα. Τα σκάφη Stagmar πλαισιώνονται και από μια νέα πλήρης σειρά τρέϊλερ που καλύπτουν όλα τα μικρά, μεσαία και μεγάλα σκάφη της αγοράς.

Πληροφορίες: Stagmar boats, Πουμπουρίδης Ευστάθιος & ΣΙΑ Ε.Ε. Λ. Ποσειδώνος 46, Καλλιθέα Τηλ. 210-9419767, 210-9419272 http://www.stagmarboats.com, www.contramarine.gr e-mail: info@stagmar.com, info@contramarine.gr

 

Όροι Χρήσης : Προστασία Προσωπικών Δεδομένων : Ασφάλεια Συναλλαγών
©1999-2018 Δημοσιογραφικός Οργανισμός Λαμπράκη Α.Ε.
Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του in.gr διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση. Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του εκδότη.