Νέα | Ειδήσεις | Σχέσεις | Εγκυμοσύνη | fitness
Οικονομία | Τεχνολογία | Ειδήσεις | Υγεία | Αυτοκίνητο | Αθλητικά | Έξοδος
Πωλήσεις Ενοικιάσεις
Ειδήσεις
Φουσκωτά
Μηχανοκίνητα
Ιστιοπλοϊκά
Μηχανές
Αφιερώματα
Σπορ & Δραστηριότητες
Θάλασσα & Τέχνη
Διακοπές
Ευρετήρια, Οδηγοί
Η Κυριακούλης υπογράφει αποκλειστική συνεργασία στην Ελλάδα με το Ιταλικό ναυπηγείο SANLORENZO S.P.A. (09/08/2006)


Στον χώρο της πώλησης και διαχείρισης πολυτελών μηχανοκίνητων σκαφών αναψυχής εισέρχεται η Κυριακούλης Μεσογειακαί Κρουαζιέραι Ναυτιλιακή Α.Ε. συμμετέχοντας κατά 45% στη νεοϊδρυθείσα εταιρία Executive Yachting Διαχείριση Σκαφών Α.Ε.

Η εταιρία ξεκινά, άμεσα, την δραστηριότητα της καθώς υπέγραψε συμφωνία με το διεθνώς αναγνωρισμένο, για την κατασκευή πολυτελών μηχανοκίνητων σκαφών, ναυπηγείο SANLORENZO S.P.A. ως αποκλειστικός αντιπρόσωπος στην Ελλάδα. Η Sanlorenzo s.p.a. διαθέτει 2 ναυπηγεία στην Ιταλία, στις πόλεις Viareggio και Ameglia. Το εν λόγο ναυπηγείο έχει συνδέσει το όνομα του, παγκοσμίως, με την ποιότητα στη κατασκευή μηχανοκίνητων σκαφών έχοντας παρουσία στον χώρο εδώ και 46 χρόνια. Oι πωλήσεις του ναυπηγείου το 2004 ανήλθαν σε 40 εκατ. ευρώ ενώ το 2005 έφθασαν περίπου σε 50 εκατ. ευρώ. Στόχος του ναυπηγείου το 2008 είναι να φθάσουν οι πωλήσεις του σε 100 εκατ. ευρώ.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η SANLORENZO S.P.A. διαθέτει στην Ευρώπη εκτός της Ελλάδας μέσω της Executive Yachting Διαχείριση Σκαφών Α.Ε., άλλα 3 σημεία πωλήσεων συμπεριλαμβανομένου και του ναυπηγείου.

Η Executive Yachting Διαχείριση Σκαφών Α.Ε. πέραν της πώλησης θα παρέχει υψηλού επιπέδου υπηρεσίες (yacht management) σε κατόχους πολυτελών μηχανοκίνητων σκαφών (motoryachts) σχετικά με την ναύλωση, τεχνική υποστήριξη, διάθεση πληρωμάτων, ασφάλειες, εξασφάλιση θέσεων ελλιμενισμού μέσω του Ομίλου Κυριακούλη, λογιστική και νομική υποστήριξη σε συνεργασία με νομικό γραφείο καθώς και τη χρηματοδότηση σκαφών μέσω Τραπεζών και εταιρειών Leasing στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.

Τα Sanlorenzo είναι σκάφη υψηλής αισθητικής και κατασκευαστικής αρτιότητας. Στο ναυπηγείο της Ameglia κατασκευάζονται σκάφη από GRP των οποίων το μήκος κυμαίνεται από 19 έως 33 μέτρα ενώ στο ναυπηγείο του Viareggio κατασκευάζονται σκάφη από αλουμίνιο και χάλυβα/αλουμίνιο των οποίων το μήκος κυμαίνεται από 38 έως 60 μέτρα. Σε όλα τα σκάφη υπάρχει η δυνατότητα διαμόρφωσης του εσωτερικού χώρου σύμφωνα με τις απαιτήσεις και τις ανάγκες του πελάτη.

 

Όροι Χρήσης : Προστασία Προσωπικών Δεδομένων : Ασφάλεια Συναλλαγών
©1999-2018 Δημοσιογραφικός Οργανισμός Λαμπράκη Α.Ε.
Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του in.gr διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση. Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του εκδότη.