Νέα | Ειδήσεις | Σχέσεις | Εγκυμοσύνη | fitness
Οικονομία | Τεχνολογία | Ειδήσεις | Υγεία | Αυτοκίνητο | Αθλητικά | Έξοδος
Πωλήσεις Ενοικιάσεις
Ειδήσεις
Φουσκωτά
Μηχανοκίνητα
Ιστιοπλοϊκά
Μηχανές
Αφιερώματα
Σπορ & Δραστηριότητες
Θάλασσα & Τέχνη
Διακοπές
Ευρετήρια, Οδηγοί
5ο πλωτό σαλόνι μεταχειρισμένων σκαφών αναψυχής 19-22 Απριλίου στο Λαύριο (03/04/2007)

Από 19 έως 22 Απριλίου
στο λιμάνι του Λαυρίου θα πραγματοποιηθεί το 5ο πλωτό σαλόνι μεταχειρισμένων σκαφών αναψυχής. Best Value Yachting 2007. Σε κοντινή απόσταση την Αθήνα, το λιμάνι του Λαυρίου θα υποδεχθεί τους φίλους της θάλασσας που θα έχουν την ευκαιρία να δουν, να επιλέξουν και να αποκτήσουν άμεσα το δικό τους μεταχειρισμένο σκάφος αναψυχής στην χαμηλότερη τιμή και με το καλύτερο χρηματοδοτικό πρόγραμμα από την τράπεζα η οποία θα ενημερώνει επί τόπου.

Στην Best Value Yachting συμμετέχει η πλειοψηφία των εταιρειών που δραστηριοποιούνται στον κλάδο του μεταχειρισμένου σκάφους παρουσιάζοντας με ζωντανό και άμεσο τρόπο σκάφη όλων των τύπων και μεγεθών καθώς και άλλα συναφή προϊόντα και υπηρεσίες. Επιπλέον, σε ένα ειδικό χώρο της διοργάνωσης θα παρουσιαστούν σκάφη ιδιωτών. Έτσι, οι επισκέπτες του πλωτού σαλονιού θα έχουν την δυνατότητα να συγκρίνουν τα σκάφη στο φυσικό τους στοιχείο, να περιηγηθούν μέσα σε αυτά από τους υπεύθυνους της κάθε εταιρείας, να τα δοκιμάσουν και τελικά να αγοράσουν εκείνο που ταιριάζει στις δικές τους ανάγκες, με το χρηματοδοτικό πρόγραμμα που τους συμφέρει.

Eπιπλέον, φέτος για πρώτη φορά θα διοργανωθεί στο πλαίσιο της Best Value Yachting το 1ο σαλόνι πολυτελών μεταχειρισμένων αυτοκινήτων, Best Value Auto 2007, παρουσιάζοντας πολλές ελκυστικές προτάσεις για αγορά μεταχειρισμένου πολυτελούς αυτοκινήτου σε άριστη κατάσταση και πολύ δελεαστική τιμή.

Χορηγοί της Best Value Yachting είναι η Τράπεζα Πειραιώς, η Sea SOS και το e-shop.gr. Media sponsors είναι τα περιοδικά Yachts Motor & Sailing και Forum. Media partners είναι τα περιοδικά Πλεύση, Yachting Capital, Nautica και Sea Style.

Ώρες λειτουργίας: Πέμπτη & Παρασκευή 15.00-20.00, Σαββατοκύριακο 10.00-20.00

Πληροφορίες: EuroPartners τηλ: 210 9221254, www.europartners.gr/bestvalueyachting
 

Όροι Χρήσης : Προστασία Προσωπικών Δεδομένων : Ασφάλεια Συναλλαγών
©1999-2018 Δημοσιογραφικός Οργανισμός Λαμπράκη Α.Ε.
Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του in.gr διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση. Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του εκδότη.