Νέα | Ειδήσεις | Σχέσεις | Εγκυμοσύνη | fitness
Οικονομία | Τεχνολογία | Ειδήσεις | Υγεία | Αυτοκίνητο | Αθλητικά | Έξοδος
Πωλήσεις Ενοικιάσεις
Ειδήσεις
Φουσκωτά
Μηχανοκίνητα
Ιστιοπλοϊκά
Μηχανές
Αφιερώματα
Σπορ & Δραστηριότητες
Θάλασσα & Τέχνη
Διακοπές
Ευρετήρια, Οδηγοί
Εγκαίνια της ΕΚΚΑ Σκάφη στα νέα της γραφεία στην Μαρίνα Φλοίσβου (10/07/2007)

Η αντιπροσωπεία της Ferretti εγκαινίασε στις 28/6 τις νέες του εγκαταστάσεις στην πρόσφατα αναπτυχθείσα μαρίνα του Φλοίσβου. Το νέο γραφείο που είναι το πρώτο που εγκαινιάζεται στον Φλοίσβο, θα λειτουργήσει ως κόμβος για το πελατολόγιο της εταιρείας που ελλιμενίζεται στην μαρίνα καθώς και ως σημείο υποστήριξης για όλα τα διερχόμενα σκάφη του Ferretti Group, συμπεριλαμβανομένων των Ferretti Yachts, Pershing, Riva, Bertram, Apreamare, Mochi Craft, Itama και Custom Line της περιοχής.

Ο σκοπός της εταιρείας είναι η εξυπηρέτηση των αναγκών των φίλων του yachting, μέσα από τις ομάδες πωλήσεων και service, σε ένα χώρο εύκολα προσβάσιμο και εξυπηρετικό. «Διακρίναμε μια ανάγκη να γίνουμε περισσότερο διαθέσιμοι και προσιτοί στους πελάτες μας καθώς και σε άλλους ιδιοκτήτες που δείχνουν ενδιαφέρον προς τα προϊόντα μας. Κρίναμε πως δεν υπάρχει καλύτερη τοποθεσία για να προσφέρουμε τις υπηρεσίες μας από την προηγμένη μαρίνα του Φλοίσβου», δήλωσε ο Γιώργος Κυριαζάκος πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος του ομίλου εταιρειών ΕΚΚΑ (του παλαιότερου αντιπροσώπου του ναυπηγείου της Ferretti παγκοσμίως και μοναδικού με αποκλειστική εκπροσώπηση όλων των εταιρειών του Group της Ferretti).

H ΕΚΚΑ Σκάφη διαθέτει γραφεία στον Aλιμο και στη Λεμεσό της Κύπρου και ειδικεύεται στην πώληση και το σέρβις πολυτελών σκαφών αναψυχής που κυμαίνονται από 25 έως 200 πόδια και κατασκευάζονται από τα αναγνωρισμένου κύρους ιταλικά ναυπηγεία του Ferretti Group. Έχει κερδίσει μεγάλη αναγνώριση και εμπιστοσύνη στην Ελλάδα και τις γειτονικές χώρες για τον επαγγελματισμό που επιδεικνύει στην πώληση και το service σκαφών αναψυχής τα τελευταία 30 χρόνια. Η ΕΚΚΑ είναι επίσης διακεκριμένος αντιπρόσωπος της Μercedes-Benz και της Smart στην Ελλάδα, με 4 εκθέσεις και 4 χώρους επισκευής σε 2 πόλεις απασχολώντας 160 άτομα προσωπικού.

Πληροφορίες: EKKA ΣKAΦH, ΔABAKH 2 & Λ. ΠOΣEIΔΩNOΣ, AΛIMOΣ 175 55, τηλ.: 210 9848.992, fax: 210 9884.420.

Εγκαίνια της ΕΚΚΑ Σκάφη στα νέα της γραφεία στην Μαρίνα ΦλοίσβουΕγκαίνια της ΕΚΚΑ Σκάφη στα νέα της γραφεία στην Μαρίνα ΦλοίσβουΕγκαίνια της ΕΚΚΑ Σκάφη στα νέα της γραφεία στην Μαρίνα Φλοίσβου
 

Όροι Χρήσης : Προστασία Προσωπικών Δεδομένων : Ασφάλεια Συναλλαγών
©1999-2018 Δημοσιογραφικός Οργανισμός Λαμπράκη Α.Ε.
Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του in.gr διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση. Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του εκδότη.