Νέα | Ειδήσεις | Σχέσεις | Εγκυμοσύνη | fitness
Οικονομία | Τεχνολογία | Ειδήσεις | Υγεία | Αυτοκίνητο | Αθλητικά | Έξοδος
Πωλήσεις Ενοικιάσεις
Ειδήσεις
Φουσκωτά
Μηχανοκίνητα
Ιστιοπλοϊκά
Μηχανές
Αφιερώματα
Σπορ & Δραστηριότητες
Θάλασσα & Τέχνη
Διακοπές
Ευρετήρια, Οδηγοί
Δυναμική παρουσία της Motocraft με τα σκάφη Fountain, Cigarette και Sea Pro στην 6η πλωτή παρουσίαση σκαφών (12/09/2007)

Δυναμική θα είναι και φέτος η παρουσία της Motocraft στην 6η πλωτή παρουσίαση σκαφών, όπου τείνει να γίνει το μεγαλύτερο event στον χώρο. Η Motocraft έχει να επιδείξει νέα προϊόντα τελευταίας τεχνολογίας και σχεδίασης, από τους πλέον αναγνωρισμένους οίκους σκαφών και ναυτιλιακού εξοπλισμού.

Δύο Fish Boats και δύο Sport Boats είναι τα σκάφη της Fountain Powerboats όπου θα παρευρεθούν. Το 38" CC open bow και το 38" CC tournament edition παρουσιάζονται για πρώτη φορά στην Ελλάδα και σίγουρα θα εντυπωσιάσουν το κοινό με την ποιότητα κατασκευής και την άριστη σχεδιαστική γραμμή.

Επίσης, το επιβλητικό και ανανεωμένο Sport Boat της Fountain, 47" Lightning πρόκειται να αφήσει άριστες εντυπώσεις με την απαράμιλλη σχεδιαστική γραμμή και μια από τις πιο γρήγορες γάστρες του κόσμου.

Δύο σκάφη της Cigarette θα παρουσιάσει η Motocraft, το ιστορικό Top Gun αλλά στην νέα 39" Unlimited πρωτοεμφανιζόμενη έκδοση με ανανεωμένο top deck, γάστρα και κόκπιτ όπου το κάνει το απόλυτο όπλο θαλασσινής απόλαυσης, αλλά και το "μικρότερο" 30" Vice.

Από πλευράς Sea Pro η ναυαρχίδα του ναυπηγείου Palmetto 33’ θα εμφανιστεί και αυτό για πρώτη φορά στην Ελλάδα. Ένα εντυπωσιακό Center Console ιδανικό για τους λάτρεις του ψαρέματος και ικανό να ταξιδέψει και στις πιο δύσκολες θαλάσσιες συνθήκες.

Εκτός των σκαφών, η Motocraft θα παρουσιάσει νέα ναυτιλιακά προϊόντα καθώς και κινητήρες όπως η νέα σειρά έσω-εξωλέμβιων και εσωλέμβιων κινητήρων Quantum της Cummins Mercruiser Diesel, οι ανανεωμένες ναυτικές γεννήτριες Kohler, η νέα σειρά από πασαρέλες της Bioinox, τα υποβρύχια φώτα Sea Vision και τα γνωστά tender της Arimar.

Δυναμική παρουσία της Motocraft με τα σκάφη Fountain, Cigarette και Sea Pro στην 6η πλωτή παρουσίαση σκαφών (12/09/2007) Δυναμική παρουσία της Motocraft με τα σκάφη Fountain, Cigarette και Sea Pro στην 6η πλωτή παρουσίαση σκαφών (12/09/2007) Δυναμική παρουσία της Motocraft με τα σκάφη Fountain, Cigarette και Sea Pro στην 6η πλωτή παρουσίαση σκαφών (12/09/2007)
Δυναμική παρουσία της Motocraft με τα σκάφη Fountain, Cigarette και Sea Pro στην 6η πλωτή παρουσίαση σκαφών (12/09/2007)
 

Όροι Χρήσης : Προστασία Προσωπικών Δεδομένων : Ασφάλεια Συναλλαγών
©1999-2018 Δημοσιογραφικός Οργανισμός Λαμπράκη Α.Ε.
Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του in.gr διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση. Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του εκδότη.