Νέα | Ειδήσεις | Σχέσεις | Εγκυμοσύνη | fitness
Οικονομία | Τεχνολογία | Ειδήσεις | Υγεία | Αυτοκίνητο | Αθλητικά | Έξοδος
Πωλήσεις Ενοικιάσεις
Ειδήσεις
Φουσκωτά
Μηχανοκίνητα
Ιστιοπλοϊκά
Μηχανές
Αφιερώματα
Σπορ & Δραστηριότητες
Θάλασσα & Τέχνη
Διακοπές
Ευρετήρια, Οδηγοί
Ολοκληρώθηκαν οι εκλογές του ναυτικού επιμελητηρίου της Ελλάδος (26/02/2008)

Διεξήχθησαν στις 20 Φεβρουαρίου 2008, οι εκλογές στο Ναυτικό Επιμελητήριο της Ελλάδος, για την ανάδειξη των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου.

Πρόεδρος παραμένει ο κ. Γιώργος Α. Γράτσος ενώ α΄ αντιπρόεδρος εξελέγη ο κ. Λουκάς Σ. Φαφαλιός και β" αντιπρόεδρος ο κ. Βασίλειος Γ. Λογοθέτης. Ως μέλη της διοικούσας επιτροπής, εξελέγησαν οι κ.κ. Γεώργιος Νικόλαος Α. Γαβριήλ, Περικλής Σ. Παναγόπουλος, Ιωάννης Ε. Πλατσιδάκης και Μάρκος Α.Φόρος.

Στο διοικητικό συμβούλιο με θητεία 4ετή (2008-2012) εξελέγησαν οι κάτωθι:

Για την ποντοπόρο ναυτιλία, τακτικά μέλη οι: Θεοδοσάκης Φώτιος του Γεωργίου, Λαιμός Κωστής του Πανάγου, Λουδάρου Άννα του Αγγέλου, Νομικός Λουκάς του Νικολάου, Παπαλιός Νικόλαος του Γεωργίου, Ρήγος Λάζαρος - Κωνσταντίνος του Ιωάννου, Ρούσσος Σταύρος του Γεωργίου, Σκορδιάς Ιωάννης του Γεωργίου και Φαφαλιός Λουκάς του Σταύρου. Αναπληρωματικό μέλος εξελέγη ο Αγγελάκης Γεώργιος του Ιωάννου

Για την β΄κατηγορία (liners), τακτικά μέλη οι: Λογοθέτης Βασίλειος του Γεωργίου, και Τραυλού Μελπομένη του Νικολάου

Για την γ΄κατηγορία (μεσογειακά φορτηγά πλοία), τακτικά μέλη οι: Βαρβατές Νικόλαος του Περικλή, και Τερζής Βασίλειος του Θεοχάρους.

Για την δ΄ κατηγορία (επιβατηγά διεθνών πλόων) τακτικό μέλος ο Λάμπρος Μιχαήλ του Ιωάννου.

Για την η΄κατηγορία (Θαλαμηγά Θαλάσσιου Τουρισμού) τακτικό μέλος ο Βερνίκος Γεώργιος του Αλεξάνδρου.

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Ναυτικού Επιμελητηρίου Ελλάδος αποτελείται τους κάτωθι: Αλεξανδράτος Γεώργιος, Βαρβατές Νικόλαος, Βερνίκος Γεώργιος, Βερνίκος Νικόλαος, Γαβριήλ Γεώργιος-Νικόλαος, Γαλανάκης Εμμανουήλ, Γράτσος Γεώργιος, Θεοδοσάκης Φώτιος, Κούρογλου Νικόλαος, Λαιμός Κωστής, Λάμπρος Μιχαήλ, Λεονάρδος Παναγιώτης, Λογοθέτης Βασίλειος, Λουδάρου Άννα, Μαδιάς Μάρκος, Νομικός Λουκάς, Παναγόπουλος Περικλής, Παπαλιός Νικόλαος, Πατέρας Γεώργιος, Περαντινός Ιάκωβος, Πλατσιδάκης Ιωάννης, Ρήγος Λάζαρος-Κωνσταντίνος, Ρούσσος Σταύρος, Σακέλλης Μιχαήλ, Σαρλής Μιχαήλ, Σκορδιάς Ιωάννης, Τερζής Βασίλειος, Τραυλού Μελπομένη, Τσαβλίρης Νικόλαος, Τσάκωνας Γεώργιος, Φαφαλιός Λουκάς και Φόρος Μάρκος.

Με την ευκαιρία της εκλογής του, ο κ. Γ. Βερνίκος ο οποίος εκλέγεται από το 1984 δήλωσε τα εξής:

"Ευχαριστώ τους συναδέλφους που για άλλη μία φορά έκριναν ότι εκπροσωπώ σωστά και δυναμικά τον κλάδο του θαλάσσιου τουρισμού στο Ναυτικό Επιμελητήριο της Ελλάδος, αλλά και γενικότερα στην κοινωνία.

Είναι γεγονός ότι η Ελλάδα έχει σημαντικό συγκριτικό πλεονέκτημα στο θαλάσσιο τουρισμό, μοναδικές θάλασσες, φως και πολυνησία. Έχει γίνει πλέον αποδεκτό από όλους ότι πρέπει να επενδύσουμε στο θαλάσσιο τουρισμό και να εντείνουμε τις προσπάθειές μας ώστε να τον αναδείξουμε πρώτο στον κόσμο.

Ιδιαίτερη ευθύνη υπάρχει από την πλευρά της Πολιτείας για μείωση της γραφειοκρατίας, ποιοτικές υπηρεσίες του δημόσιου τομέα, συνεχή εκσυγχρονισμό του θεσμικού πλαισίου και την ολοκλήρωση δικτύου μαρινών και καταφυγίων.

Αξίζει επίσης να σημειωθεί ότι και στον κλάδο το δικό μας το θέμα της εκπαίδευσης αποτελεί πρώτη προτεραιότητα και θα πρέπει να εργαστούμε όλοι ώστε η Ελλάδα, όχι απλά να αναβαθμιστεί στον τομέα αυτό, αλλά και να δημιουργήσει ναυτικές σχολές με παγκόσμια αναγνώριση."

Ολοκληρώθηκαν οι εκλογές του ναυτικού επιμελητηρίου της Ελλάδος (26/02/2008)
 

Όροι Χρήσης : Προστασία Προσωπικών Δεδομένων : Ασφάλεια Συναλλαγών
©1999-2018 Δημοσιογραφικός Οργανισμός Λαμπράκη Α.Ε.
Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του in.gr διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση. Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του εκδότη.