Νέα | Ειδήσεις | Σχέσεις | Εγκυμοσύνη | fitness
Οικονομία | Τεχνολογία | Ειδήσεις | Υγεία | Αυτοκίνητο | Αθλητικά | Έξοδος
Πωλήσεις Ενοικιάσεις
Ειδήσεις
Φουσκωτά
Μηχανοκίνητα
Ιστιοπλοϊκά
Μηχανές
Αφιερώματα
Σπορ & Δραστηριότητες
Θάλασσα & Τέχνη
Διακοπές
Ευρετήρια, Οδηγοί
Συνεχίζει το θαλαμηγό Ecstasea την παραμονή του στην Κέρκυρα (10/09/2008)

Συνεχίζεται η παραμονή του πολυτελούς σκάφους Ecstasea -που ανήκει στον επιχειρηματία Ρόμαν Αμπράμοβιτς- στην Κέρκυρα. Η πολυτελής θαλαμηγός είναι κατασκευασμένη από το ολλανδικό ναυπηγείο Feadship, εκτείνεται σε πέντε πολυτελή καταστρώματα και διαθέτει μήκος 85,95 μέτρα και πλάτος 11.90 μέτρα. Η γάστρα του είναι κατασκευασμένη από χάλυβα ενώ η υπερκατασκευή από κράμα αλουμινίου. Το πλήρωμά του ανέρχεται στα 24 άτομα ενώ μπορεί να φιλοξενήσει 14 ναβάτες σε επτά πολυτελείς καμπίνες.

Η πρόωσή του επιτυγχάνεται από τέσσερις πετρελαιοκινητήρες, με συνολική ισχύ 12.626 ίππους (4x 3154) που καταλήγουν στις αντίστοιχες προπέλες προσδίδοντας υπηρεσιακή ταχύτητα 27 κόμβων ενώ διαθέτει και μία μηχανή αντενέργειας (τζετ) ισχύος 31000 ίππων, που αποδίδει υψηλή τελική ταχύτητα 36 κόμβων.

Ο ναυτικός αθλητικός όμιλος Κέρκυρας, αποτέλεσε το μεγαλύτερο διάστημα, το ορμητήριο της θαλαμηγού. Ο εν λόγω όμιλος τείνει να χαρακτηριστεί ως κοσμοπολίτικος, δεδομένου ότι τον επισκέφθηκαν αρκετά πολυτελή σκάφη, από τα μεγαλύτερα και ακριβότερα στον κόσμο. Εξάλλου, αποτελεί ένα ιδανικό σημείο πρόσδεσης, αφού βρίσκεται στην καρδιά της πόλης ενώ το επιβλητικό φρούριο-σήμα κατατεθέν του νησιού- προσφέρει μια μοναδική θέα στους κοσμικούς επιβάτες. Θεωρείται βέβαιο πως εάν πραγματοποιηθούν τα απαραίτητα έργα υποδομής στην προβλήτα, θα βελτιωθούν οι παροχές προς τα σκάφη, προσελκύοντας τουριστικό κοινό υψηλής οικονομικής στάθμης με ότι αυτό συνεπάγεται.

Το σκάφος είναι κατασκευασμένο στο ολλανδικό ναυπηγείο FeadshipΑπό όποια πλευρά και αν το δει κανείς εντυπωσιάζεταιΗ αξία των σκαφών που διακρίνονται στον ναυτικό αθλητικό όμιλο Κέρκυρας ξεπερνάει με ευκολία τα 200 εκατομμύρια ευρώ
Το δεύτερο συνθετικό του ονόματος του σκάφους ταυτίζεται με την θάλασσα Η έκσταση που προκαλεί το παλαιό φρούριο της Κέρκυρας, δημιουργεί την ιδανική ατμόσφαιρα για το EcstaseaΟ φωταγωγισμός των σκαφών δημιουργεί μια μοναδική ατμόσφαιρα κατά τις βραδινές ώρες
Το προσωπικό του ναυτικού αθλητικού ομίλου είναι σε εγρήγορση όλη την ημέρα για την εξυπηρέτηση των σκαφών
 

Όροι Χρήσης : Προστασία Προσωπικών Δεδομένων : Ασφάλεια Συναλλαγών
©1999-2018 Δημοσιογραφικός Οργανισμός Λαμπράκη Α.Ε.
Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του in.gr διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση. Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του εκδότη.