Νέα | Ειδήσεις | Σχέσεις | Εγκυμοσύνη | fitness
Οικονομία | Τεχνολογία | Ειδήσεις | Υγεία | Αυτοκίνητο | Αθλητικά | Έξοδος
Πωλήσεις Ενοικιάσεις
Ειδήσεις
Φουσκωτά
Μηχανοκίνητα
Ιστιοπλοϊκά
Μηχανές
Αφιερώματα
Σπορ & Δραστηριότητες
Θάλασσα & Τέχνη
Διακοπές
Ευρετήρια, Οδηγοί
Τρίτος ο Δεληκούρας στην πρεμιέρα του παγκόσμιου πρωταθλήματος ιστιοπλοΐας ΑμεΑ (15/10/2009)

Μία πολύ μεγάλη διοργάνωση φιλοξενεί η χώρα μας από 11 έως 19 Οκτωβρίου. Πρόκειται για το παγκόσμιο πρωτάθλημα ιστιοπλοΐας με αθλητές και αθλήτριες με αναπηρία, στο οποίο συμμετέχουν 18 χώρες με 90 αθλητές.

Την ελληνική ομάδα συγκροτούν οι Βασ. Χριστοφόρου, Θοδωρής Αλεξάς, Αργύρης Νοτάρογλου (κατηγορία Sonar), Νίκος Πατεράκης, Γιώργος Δεληκούρας, Σάκης Κωστάρας, Νίκος Ευσταθιάδης και Κώστας Τσατσάκης στην κατηγορία 2.4.

Η διεθνής επιτροπή αγώνων ολοκλήρωσε την πρώτη ιστιοδρομία του προγράμματος και για τις τρεις κατηγορίες σκαφών. Η πρώτη ιστιοδρομία ξεκίνησε με την κατηγορία SCUD 18 και εν συνεχεία με τις κατηγορίες SONAR και 2,4 mR.

H δεύτερη ιστιοδρομία διακόπηκε λόγω μεγάλης αλλαγής της διεύθυνσης του ανέμου και τα σκάφη επέστρεψαν στη στεριά.

Από ελληνικής πλευράς την καλύτερη εμφάνιση πραγματοποίησε ο Γιώργος Δεληκούρας στην κατηγορία 2,4 mR, τερματίζοντας στην τρίτη θέση. Στην κατηγορία SONAR ο Β. Χριστοφόρου μαζί με τον Α. Νοτάρογλου και το Θ. Αλεξά τερμάτισαν στην πέμπτη θέση.

Τα αποτελέσματα και στις 3 κατηγορίες είναι τα εξής:

2.4 mR: πρώτος ο Ολλανδός Σμίτερ, δεύτερη η Αγγλίδα Λούκας και τρίτος ο Γιώργος Δεληκούρας. Οι υπόλοιποι έλληνες ιστιοπλόοι πήραν τις εξής θέσεις: δωδέκατη ο Ν. Πατεράκης, δέκατη έκτη ο Ν. Ευσταθιάδης και εικοστή έκτη ο Κ. Τσατσάκης.

SONAR: πρώτοι οι Νορβηγοί Βαν Γκαν-Κριστιανσεν-Σόλμπεργκ, δεύτεροι οι Γερμανοί Κρόγκερ- Πρεμ-Μάινκα, τρίτοι οι Αμερικανοί Ντερ-Κένταλ` Μακ Κίνον και πέμπτοι οι Έλληνες.

SCUD 18: πρώτοι οι Αμερικανοί Γουίτμαν-Ντόρσετ

Οι αγώνες ολοκληρώνονται την Κυριακή, 18 Οκτωβρίου με την τελετή της απονομής επάθλων και λήξεως των αγώνων που θα πραγματοποιηθεί στη Μαρίνα.

Τρίτος ο Δεληκούρας στην πρεμιέρα του παγκόσμιου πρωταθλήματος ιστιοπλοΐας ΑμεΑ (15/10/2009)Τρίτος ο Δεληκούρας στην πρεμιέρα του παγκόσμιου πρωταθλήματος ιστιοπλοΐας ΑμεΑ (15/10/2009)Τρίτος ο Δεληκούρας στην πρεμιέρα του παγκόσμιου πρωταθλήματος ιστιοπλοΐας ΑμεΑ (15/10/2009)
Τρίτος ο Δεληκούρας στην πρεμιέρα του παγκόσμιου πρωταθλήματος ιστιοπλοΐας ΑμεΑ (15/10/2009)
 

Όροι Χρήσης : Προστασία Προσωπικών Δεδομένων : Ασφάλεια Συναλλαγών
©1999-2018 Δημοσιογραφικός Οργανισμός Λαμπράκη Α.Ε.
Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του in.gr διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση. Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του εκδότη.