Νέα | Ειδήσεις | Σχέσεις | Εγκυμοσύνη | fitness
Οικονομία | Τεχνολογία | Ειδήσεις | Υγεία | Αυτοκίνητο | Αθλητικά | Έξοδος
Πωλήσεις Ενοικιάσεις
Ειδήσεις
Φουσκωτά
Μηχανοκίνητα
Ιστιοπλοϊκά
Μηχανές
Αφιερώματα
Σπορ & Δραστηριότητες
Θάλασσα & Τέχνη
Διακοπές
Ευρετήρια, Οδηγοί
Οι πετρελαιοκινητήρες Hyundai Seasall στην Ελλάδα από τις εταιρείες A.EI.M.A και ΠΡΟΩΣΙΣ (24/11/2009)

Οι εταιρείες Α.ΕΙ.Μ.Α. ΑΕΒΕ και η ΠΡΟΩΣΙΣ ΑΕ, ανακοινώνουν την από κοινού αντιπροσώπευση των ναυτικών πετρελαιοκινητήρων Hyundai Seasall Motors, η οποία ανήκει στον όμιλο Hyundai Motors.

Ως γνωστόν, η εταιρεία Α.ΕΙ.Μ.Α. ΑΕΒΕ αντιπροσωπεύει τους πετρελαιοκινητήρες Deutz AG, MWM GMBH, MHI (Mitsubishi) ενώ η ΠΡΟΩΣΙΣ ΑΕ δραστηριοποιείται στην εμπορία ναυτιλιακών ειδών και είναι αντιπρόσωπος των πετρελαιοκινητήρων Mermaid Marine.

Η γκάμα της Hyundai seasall motors περιλαμβάνει τα παρακάτω μοντέλα ναυτικών πετρελαιοκινητήρων:

Σειρά D

D150, 2.2λίτρων, τετράχρονη, ισχύος 150 ίππων στις 3.200 σαλ, και βάρος 260 κιλά
D170, 2.2 λίτρων, τετράχρονη, ισχύος 170 ίππων στις 3.800 σαλ και βάρος 260 κιλά

Σειρά S

S220 3.0 λίτρων, V6 τετράχρονη. ισχύος 220 ίππων στις 3.200 σαλ και βάρος 334 κιλά
S250 3.0 λίτρων, V6 τετράχρονη, ισχύος 250 ίππων στις 3.800 σαλ και βάρος 334 κιλά.

Οι μηχανές διατίθενται για:

  • Εσωλέμβια εγκατάσταση με άξονα (ZF reverse reduction gear).
  • Εσω- εξωλέμβια εγκατάσταση (stern drive Mercruiser, σειρά Bravo)
  • WaterJet (Alamarin jet).

Η κατασκευή του μπλοκ των κινητήρων είναι από υψηλής ποιότητας υλικό (compacted graphite iron) που διπλασιάζει την αντοχή στην καταπόνηση, μειώνει το βάρος και τον όγκο και ταυτόχρονα προσδίδει μια αθόρυβη και ήπια λειτουργία. Η ισχύς, η κατανάλωση καυσίμου και οι εκπομπές ρύπων διατηρούνται στα βέλτιστα μεγέθη μέσω του ηλεκτρονικά ελεγχόμενου συστήματος καύσεως τρίτης γενιάς (common rail, CRDi) και του υπερσυμπιεστή ηλεκτρονικής μεταβλητής γεωμετρίας (electronic variable geometry turbocharger).

Η επικοινωνία των κινητήρων με τον χρήστη επιτυγχάνεται από το προηγμένο οπτικοακουστικό σύστημα ΕΟΙ (Engine Operating Indicator) και συμπεριλαμβάνει λειτουργίες όπως: παρακολούθηση της λειτουργίας των κινητήρων, πληροφορίες για το ταξίδι (trip information), σύστημα διάγνωσης (Diagnostic System) και δυνατότητα προσωπικών επιλογών (custom design functions).

Η Hyundai Seasall έχει άμεσο πρόγραμμα κατασκευής νέων μοντέλων και συγκεκριμένα τις σειρές F (4.0 λίτρων), G (6.0 λίτρων), H (10 λίτρων) και L (12.3 λίτρων) με ιπποδυνάμεις ως και 600 ίππους. Οι νέες σειρές θα ξεκινήσουν να κατασκευάζονται εντός του 2010, παράλληλα με την κατασκευή stern drive και μειωτήρων/αναστροφέων.

Η διάθεση των κινητήρων στην ελληνική αγορά θα γίνεται από την Seasall Motors Ε.Π.Ε. και θα ξεκινήσει τον Δεκέμβριο του 2009.

Η έδρα της εταιρείας θα είναι στην οδό Ζακύνθου 8 στα Καμίνια και θα περιλαμβάνει έκθεση κινητήρων και συνεργείο με εικοσιτετράωρη τεχνική υποστήριξη. Κινητήρες θα εκθέτονται επίσης και στις εγκαταστάσεις της ΠΡΟΩΣΙΣ ΑΕ στην μαρίνα του Λαυρίου (Olympic Marine).

Πληροφορίες: 210 4824676-8, 22920 69208, φαξ: 210 4824614, e-mail: info@seasall.gr., info@hyundai-seasall.gr

Οι πετρελαιοκινητήρες Hyundai Seasall στην Ελλάδα από τις εταιρείες A.EI.M.A και ΠΡΟΩΣΙΣ (24/11/2009)
 

Όροι Χρήσης : Προστασία Προσωπικών Δεδομένων : Ασφάλεια Συναλλαγών
©1999-2018 Δημοσιογραφικός Οργανισμός Λαμπράκη Α.Ε.
Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του in.gr διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση. Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του εκδότη.