Νέα | Ειδήσεις | Σχέσεις | Εγκυμοσύνη | fitness
Οικονομία | Τεχνολογία | Ειδήσεις | Υγεία | Αυτοκίνητο | Αθλητικά | Έξοδος
Πωλήσεις Ενοικιάσεις
Ειδήσεις
Φουσκωτά
Μηχανοκίνητα
Ιστιοπλοϊκά
Μηχανές
Αφιερώματα
Σπορ & Δραστηριότητες
Θάλασσα & Τέχνη
Διακοπές
Ευρετήρια, Οδηγοί
Μεγάλη νίκη του Vana Violetta στο 42ο ράλι Αιγαίου.

Με κυβερνήτη τον κ. Γιώργο Συκάρη το σκάφος Vana Violetta κέρδισε το 42ο ράλι Αιγαίου. Το Dufour Τrophy 334 πλοηγήθηκε περίφημα σε όλη τη διάρκεια του ράλι, ιδιαίτερα στο τελευταίο σκέλος που κλήθηκε να αντεπεξέλθει με τον αέρα επιδεικτικά απών. 

Κερδίζοντας 2 από τις ιστιοδρομίες (Ίος-Κάλυμνος & Νάξος – Βουλιαγμένη) το σκάφος κατάφερε να κρατηθεί μέσα στο παιχνίδι της πρώτης θέσης και να ευνοηθεί από τις αλλαγές θέσεων των κυριότερων ανταγωνιστών του.
 
Σε όλο το κεντρικό Αιγαίο από τη στιγμή που τα σκάφη άφησαν πίσω τους την πανέμορφη Νάξο, δεν φυσούσε τίποτα και τα σκάφη δεν ανέπτυξαν ποτέ ταχύτητα πάνω από 6 κόμβους, ούτε συνάντησαν αέρα που θα τα έσπρωχνε στον τερματισμό. Αποτέλεσμα του σπάνιου αυτού φαινόμενου μέσα στον Ιούλιο, που συνήθως κυριαρχούν τα μελτέμια εντάσεως από 6 έως 8 Μποφόρ ήταν η αναδιάταξη των σκαφών που κατάφεραν να τερματίσουν στην Βουλιαγμένη, έως αργά το μεσημέρι της Δευτέρας.

Επίσης πολλά σκάφη εγκατέλειψαν ενώ αλλά όπως το BRAVE & το OPTIMUM3 – ΕΘΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ, έμειναν εκτός χρονικού ορίου τερματισμού και θεωρούνται βαθμολογικά στην ιστιοδρομία ως άκυρα.

Η απονομή στους νικητές του 42ου Ράλι Αιγαίου θα γίνει την Τετάρτη στις 21.00 στην Ναυτική Διοίκηση Αιγαίου όπου θα παραστούν Κυβερνητικά στελέχη, η ηγεσία του Πολεμικού Ναυτικού, οι εκπρόσωποι της χορηγού εταιρείας ΤΙΜ, και των συνεργαζομένων φορέων,τα πληρώματα που αγωνίστηκαν στο 42ο Ράλι Αιγαίου, καθώς και φίλοι της ιστιοπλοΐας.

Το πλήρωμα του Vana Violetta: Κυβερνήτης: Γιώργος Συκάρης. Πλήρωμα: Γιάννης Συκάρης, Δημήτρης Παπφάνης, Νίκος Καραγιάννης, Ανδρέας Ρήγας, Γιώργος Καλύβας, Λευτέρης Κατζαβέλος, Βιολέττα Σύκαρη.

 

ΤΕΛΙΚΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΟΥ 42ΟΥ ΡΑΛΛΥ ΑΙΓΑΙΟΥ

1. VANAVIOLETA - KAKITSISAILS Γ. Συκάρης
2. ALPHABANK Θ. Τσουλφάς
3. GUAPA - LARO Απ. Λεωνιδόπουλος

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ IMS N

1. WATER GIPSY Γ. Μαραγκουδάκης
2. ALBIREO –LLOYD’S REGISTER I. Κουτσούκος
3. NEPHELE Λ. Νάκης

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ORC
1. UDINE Β. Βάος
2. ΜΑΪΣΤΡΟΣ (ΠΟΛΕΜΙΚΟ ΝΑΥΤΙΚΟ) Λ. Πελεκανάκης
3. DE MALΟ II Γ. Γιαπαλάκης

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΙΣΤΙΟΔΡΟΜΙΑΣ ΝΑΞΟΥ - ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ IMS A
1. VANAVIOLETA – KAKITSISAILS Γ. Συκάρης
2.GUAPA – LARO Απ. Λεωνιδόπουλος
3.ALPHABANK Θ. Τσουλφάς

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ IMS N
1.ANASTASSIA Ι. Γεωργιάδης
2.WATER GIPSY Γ. Μαραγκουδάκης
3.NEPHELE Λ. Νάκης

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ORC
1.UNDINE Β. Βάος
2.DE MALO II Γ. Γιαπαλάκης
3.MΑΙΣΤΡΟΣ (ΠΟΛΕΜΙΚΟ ΝΑΥΤΙΚΟ) Λ. Πελεκανάκης

 

 

 

Όροι Χρήσης : Προστασία Προσωπικών Δεδομένων : Ασφάλεια Συναλλαγών
©1999-2018 Δημοσιογραφικός Οργανισμός Λαμπράκη Α.Ε.
Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του in.gr διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση. Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του εκδότη.