Νέα | Ειδήσεις | Σχέσεις | Εγκυμοσύνη | fitness
Οικονομία | Τεχνολογία | Ειδήσεις | Υγεία | Αυτοκίνητο | Αθλητικά | Έξοδος
Πωλήσεις Ενοικιάσεις
Ειδήσεις
Φουσκωτά
Μηχανοκίνητα
Ιστιοπλοϊκά
Μηχανές
Αφιερώματα
Σπορ & Δραστηριότητες
Θάλασσα & Τέχνη
Διακοπές
Ευρετήρια, Οδηγοί
H Vernicos Yachts υποστηρικτής του 1ου Ιστιοπλοϊκού Αγώνα Grecotel Dream Race Mykonos.

Η Vernicos Yachts, η πρωτοπόρος εταιρία στο χώρο του θαλάσσιου τουρισμού στην Ελλάδα, στηρίζει τον 1ο Ιστιοπλοϊκό Αγώνα Grecotel Dream Race Mykonos και την ολυμπιονίκη αθλήτρια Σοφία Μπεκατώρου και το πλήρωμά της που θα διεξαχθεί στη Μύκονο από τις 14 έως τις 17 Αυγούστου.

Στον Ιστιοπλοϊκό Αγώνα Grecotel Dream Race Mykonos, αναγνωρισμένος από τη Διεθνή Ιστιοπλοϊκή Ομοσπονδία, θα συμμετάσχουν 4 ελληνικά και 4 διεθνή πληρώματα. Ιστιοπλόοι όπως οι Francesco Bruni, Chris Dickson, Russel Coutts πρωταθλητές σε παγκόσμια κύπελλα όπως το America’s Cup θα συμμετάσχουν με τα πληρώματά τους.

Τα πληρώματα θα αγωνιστούν με σκάφη BENETEAU 25, του γαλλικού ναυπηγείου BENETEAU που αντιπροσωπεύει αποκλειστικά στη Ελλάδα η Vernicos Yachts.

Το πρόγραμμα θα περιλαμβάνει καθημερινά 25 εικοσάλεπτες match race και όλοι οι αγωνιζόμενοι ανά δύο θα αναμετρηθούν με καθένα από τα πληρώματα με στόχο τους τρεις νικηφόρους αγώνες.Ο αγώνας θα πραγματοποιηθεί στα νερά της μικρής Βενετίας, έτσι ώστε ο κόσμος να μπορεί να τον παρακολουθήσει από την στεριά και από τη θάλασσα.

Προπώληση εισιτηρίων και αγορά προϊόντων του αγώνα είναι διαθέσιμα μέσω του επίσημου site του αγώνα http://www.dreamrace.gr/. Οι χρήστες του διαδικτύου θα έχουν άμεση ενημέρωση για τα αποτελέσματα και τις καλύτερες στιγμές των αγώνων μέσω του προγράμματος Video Streaming στο site του αγώνα.

Η εταιρία Vernicos Yachts με ιστορία 30 ετών στις ενοικιάσεις και πωλήσεις σκαφών αναψυχής στηρίζει τέτοιες αθλητικές ενέργειες που συνδυάζουν την ενημέρωση και διάδοση της ιστιοπλοΐας στους Έλληνες και την προβολή της Ελλάδας στο εξωτερικό με την παρουσία διάσημων αθλητών.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Ιστιοπλοϊκός Αγώνας Grecotel Dream Race Mykonos γίνεται για φιλανθρωπικούς σκοπούς- για την αγορά 3 αγωνιστικών σκαφών τύπου optimist για τους ιστιοπλοϊκούς συλλόγους της Μυκόνου, γεγονός που ενισχύει την υποστήριξή μας.

Για οποιαδήποτε επιπλέον πληροφορία, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας στο τηλ. 2109896000, μέσω email: marketing@vernicos.gr ή επισκεφτείτε το επίσημο site του αγώνα http://www.dreamrace.gr/.
 

Όροι Χρήσης : Προστασία Προσωπικών Δεδομένων : Ασφάλεια Συναλλαγών
©1999-2018 Δημοσιογραφικός Οργανισμός Λαμπράκη Α.Ε.
Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του in.gr διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση. Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του εκδότη.