Νέα | Ειδήσεις | Σχέσεις | Εγκυμοσύνη | fitness
Οικονομία | Τεχνολογία | Ειδήσεις | Υγεία | Αυτοκίνητο | Αθλητικά | Έξοδος
Πωλήσεις Ενοικιάσεις
Ειδήσεις
Φουσκωτά
Μηχανοκίνητα
Ιστιοπλοϊκά
Μηχανές
Αφιερώματα
Σπορ & Δραστηριότητες
Θάλασσα & Τέχνη
Διακοπές
Ευρετήρια, Οδηγοί
Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Σκαφών Offshore στην Κέρκυρα (16/06/2006)


Στην Κέρκυρα συνεχίζεται το ερχόμενο Σαββατοκύριακο το πανελλήνιο πρωτάθλημα φουσκωτών σκαφών offshore. Στον αγώνα που είναι ο τρίτος του θεσμού, θα συμμετάσχουν πληρώματα από όλη την Ελλάδα, με ταχύπλοα που πραγματικά κόβουν την ανάσα και αναπτύσσουν πολύ μεγάλες ταχύτητες στο νερό, που φτάνουν ακόμα και τα 150 χλμ./ώρα!

Ο αγώνας θα ξεκινήσει την Κυριακή στις 12:00, από τον όρμο Γαρίτσας (στο κέντρο της Πόλης), με κατεύθυνση νότια και συγκεκριμένα την περιοχή Αλάτια Κάβου. Από εκεί και πέρα τα πληρώματα θα επιστρέψουν στον όρμο Γαρίτσας και θα επαναλάβουν την ίδια διαδρομή άλλη μία φορά, μέχρι να ολοκληρωθεί το πρώτο σκέλος. Στις 18:00 θα διεξαχθεί το δεύτερο σκέλος και συγκεκριμένα, ο αγώνας τριγώνου, όπου αυτή τη φορά τα σκάφη θα καλύψουν μια απόσταση 1.800 μέτρων δέκα φορές προσφέροντας μοναδικό θέαμα.

Μεταξύ των 34 πληρωμάτων διακρίνονται οι πρωταθλητές Ελλάδας 2005, Αντρέας Χαλκιόπουλος και Δημήτρης Μπρόκος οι οποίοι θα συμμετάσχουν με σκάφος Sportrip SR9 πάνω στο οποίο έχουν τοποθετηθεί δύο κινητήρες Eagle με συνολική απόδοση 560 ίππους. Το πλήρωμα έχει καταφέρει να κερδίσει μέχρι στιγμής και τους δύο αγώνες που έχουν πραγματοποιηθεί σε Ρόδο και Κρήτη και στόχος του είναι να συνεχίσει τις καλές εμφανίσεις: «Πάμε στην Κέρκυρα με στόχο να κατακτήσουμε την πρώτη θέση που θα μας φέρει πιο κοντά στην κατάκτηση του τίτλου. Αν δεν αντιμετωπίσουμε προβλήματα πιστεύω πως θα φέρουμε το επιθυμητό αποτέλεσμα» δήλωσε χαρακτηριστικά ο Αντρέας Χαλκιόπουλος που πρωταγωνιστεί και στο πανελλήνιο πρωτάθλημα ταχύτητας αυτοκινήτων.

Στον αγώνα θα συμμετάσχει και ο δημοφιλής τραγουδιστής Σάκης Ρουβάς, ο οποίος θα είναι συνοδηγός στο σκάφος του Θόδωρου Κρητικού (κατηγορία 201-250 κ.εκ. Sport.

Με στόχο το 3 στα 3 συμμετέχουν στην Κέρκυρα οι Χαλκιόπουλος – Μπρόκος με το εντυπωσιακό Sportrip SR9 560 ίππων!
 

Όροι Χρήσης : Προστασία Προσωπικών Δεδομένων : Ασφάλεια Συναλλαγών
©1999-2018 Δημοσιογραφικός Οργανισμός Λαμπράκη Α.Ε.
Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του in.gr διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση. Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του εκδότη.