Νέα | Ειδήσεις | Σχέσεις | Εγκυμοσύνη | fitness
Οικονομία | Τεχνολογία | Ειδήσεις | Υγεία | Αυτοκίνητο | Αθλητικά | Έξοδος
Πωλήσεις Ενοικιάσεις
Ειδήσεις
Φουσκωτά
Μηχανοκίνητα
Ιστιοπλοϊκά
Μηχανές
Αφιερώματα
Σπορ & Δραστηριότητες
Θάλασσα & Τέχνη
Διακοπές
Ευρετήρια, Οδηγοί
Πραγματοποιήθηκε ο ιστιοπλοϊκός αγώνας Global MBA Trophy (14/05/2007)


Ολοκληρώθηκε με επιτυχία στην Αθήνα το περασμένο Σαββατοκύριακο, ο διεθνής ιστιοπλοϊκός αγώνας Global MBA Trophy, μεταξύ αποφοίτων “Top MBA Schools”. Ο αγώνας φιλοξενήθηκε στις εγκαταστάσεις τού Ναυτικού Ομίλου Ελλάδος.

Μετά από δύο μέρες ιστιοπλοΐας ανοικτά του Φαληρικού όρμου, νικητές του φετινού επάθλου αναδείχθηκαν οι απόφοιτοι του βρετανικού πανεπιστημίου London business school. Στη δεύτερη θέση διακρίθηκε το τμήμα MBA international του οικονομικού πανεπιστημίου Αθηνών, ενώ την τρίτη θέση κέρδισε το αμερικανικό New York university, stern school of business.

Στην επίσημη τελετή απονομής των επάθλων, παρευρέθησαν ο Αντιπρόεδρος της διεθνούs ομοσπονδίας ιστιοπλοΐας, κος Γεώργιος Ανδρεάδης, ο πρόεδρος του ναυτικού ομίλου Ελλάδος, κος Παπαδόγκονας αλλά και επίσημοι από τις χώρες προέλευσης των πανεπιστημίων, όπως ο Πρέσβης της Γερμανίας στην Ελλάδα, Δρ Wolfgang Schultheiss.

«Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι για τον ενθουσιασμό και την άμιλλα που έδειξαν τα πληρώματα των MBA schools. Ο αγώνας «Global MBA Trophy» που γίνεται κάθε χρόνο στην Ελλάδα έχει πλέον καθιερωθεί στην ατζέντα των καλυτέρων πανεπιστημίων διοίκησης επιχειρήσεων του κόσμου και παρουσιάζει ένα μοναδικό γεγονός που αγγίζει τον αθλητικό, τον επιχειρησιακό και τουριστικό χώρο, με συμμετέχοντες από διαφορετικές χώρες και διαφορετικούς επιχειρησιακούς τομείς. Ενδεικτικά, αξίζει να αναφερθεί ότι το πλήρωμα του Βρεταννικού «Warwick Business School» αποτελείτο από οκτώ διαφορετικές εθνικότητες!» δήλωσε η κα Μιχαλία Νέγρη, πρόεδρος του Global MBA Trophy και γραμματέας του συλλόγου Ελλήνων αποφοίτων του London Business School.

Πληροφορίες: www.globalmbatrophy.com , τηλ: 211.000.8388 & 6932.756.177

Aπό αριστερά, ο κος Παπαδόγκονας, πρόεδρος του Ναυτικού Ομίλου Ελλάδος, η κα Νέγρη, πρόεδρος του αγώνα Global MBA Trophy, και το πλήρωμα του London Business School, νικητές του επάθλου Global MBA Trophy 2007
 

Όροι Χρήσης : Προστασία Προσωπικών Δεδομένων : Ασφάλεια Συναλλαγών
©1999-2018 Δημοσιογραφικός Οργανισμός Λαμπράκη Α.Ε.
Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του in.gr διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση. Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του εκδότη.