Νέα | Ειδήσεις | Σχέσεις | Εγκυμοσύνη | fitness
Οικονομία | Τεχνολογία | Ειδήσεις | Υγεία | Αυτοκίνητο | Αθλητικά | Έξοδος
Πωλήσεις Ενοικιάσεις
Ειδήσεις
Φουσκωτά
Μηχανοκίνητα
Ιστιοπλοϊκά
Μηχανές
Αφιερώματα
Σπορ & Δραστηριότητες
Θάλασσα & Τέχνη
Διακοπές
Ευρετήρια, Οδηγοί
Στο βάθρο οι Πασχαλίδης και Τριγκώνης, έκτοι οι Μαύρος και Ταγαρόπουλος (28/07/2010)

Με μια σημαντική ελληνική παρουσία ολοκληρώθηκε το παγκόσμιο πρωτάθλημα ιστιοπλοΐας με σκάφη τύπου Tornado.

Την τελευταία ημέρα των αγώνων πραγματοποιήθηκαν τρεις συνολικά ιστιοδρομίες όπου οι Πασχαλίδης και Τριγκώνης κέρδισαν και τις τρεις. Δυστυχώς αυτό δεν ήταν αρκετό για να κερδίσουν και τον τίτλο του παγκόσμιου πρωταθλητή, μένοντας στην δεύτερη θέση με ένα βαθμό διαφορά από του Γερμανούς Roland & Nahid Gaebler. Την τρίτη θέση της γενικής κατάταξης κατέλαβαν τα αδέρφια Sach επίσης από την Γερμανία.

Το άλλο ελληνικό πλήρωμα των Μαύρου - Ταγαρόπουλου κατέκτησε την έκτη θέση στη γενική κατάταξη.

"Κερδίσαμε όλες τις ιστιοδρομίες σήμερα κάνοντας ότι μπορούσαμε περισσότερο. Δυστυχώς δεν ήταν αρκετό έτσι ώστε να κερδίσουμε το πρωτάθλημα. Οι συνθήκες σήμερα ήταν όπως και την πρώτη ημέρα των αγώνων με αυξομειώσεις στην ένταση και διεύθυνση του ανέμου, πράγμα το οποίο μας αρέσει και φάνηκε και στο αποτέλεσμα σήμερα", δήλωσε ο Πασχαλίδης.

"Είμαστε ευχαριστημένοι που βρισκόμαστε εδώ και κάνουμε αυτό που μας αρέσει. Από εκεί και πέρα σίγουρα θα μπορούσαμε να κερδίσουμε τον αγώνα. Μας κόστισε και η ζημιά που πάθαμε την δεύτερη ημέρα. Δεν έγινε και πάμε παρακάτω. Ήταν μια πάρα πολύ καλή διοργάνωση. Το βλέμμα μας τώρα στρέφεται στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα που θα γίνει στην Ιταλία σε πέντε εβδομάδες. Εκεί ελπίζω να τα καταφέρουμε", συμπλήρωσε ο Τριγκώνης.

Από την πλευρά του ο Αλέξης Ταγαρόπουλος δήλωσε για την τελευταία ημέρα:

"Σήμερα είχαμε την ευκαιρία να βρεθούμε ακόμη πιο μπροστά στην γενική κατάταξη αλλά δυστυχώς δεν καταφέραμε να εκκινήσουμε σωστά σε ούτε μια από τις τρείς ιστιοδρομίες που έγιναν σήμερα. Πρέπει να δουλέψουμε περισσότερο στις εκκινήσεις μας αν θέλουμε να έχουμε καλύτερα αποτελέσματα στο μέλλον. Σίγουρα βελτιωθήκαμε σε σχέση με πέρυσι όπου καταλάβαμε την 8η θέση αλλά μαζί με τον Νίκο μπορούμε ακόμη καλύτερα".

Στο βάθρο οι Πασχαλίδης και Τριγκώνης, έκτοι οι Μαύρος και Ταγαρόπουλος (28/07/2010)
 

Όροι Χρήσης : Προστασία Προσωπικών Δεδομένων : Ασφάλεια Συναλλαγών
©1999-2018 Δημοσιογραφικός Οργανισμός Λαμπράκη Α.Ε.
Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του in.gr διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση. Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του εκδότη.