Νέα | Ειδήσεις | Σχέσεις | Εγκυμοσύνη | fitness
Οικονομία | Τεχνολογία | Ειδήσεις | Υγεία | Αυτοκίνητο | Αθλητικά | Έξοδος
Πωλήσεις Ενοικιάσεις
Ειδήσεις
Φουσκωτά
Μηχανοκίνητα
Ιστιοπλοϊκά
Μηχανές
Αφιερώματα
Σπορ & Δραστηριότητες
Θάλασσα & Τέχνη
Διακοπές
Ευρετήρια, Οδηγοί
Και το όνομα αυτού: Manhattan 63, ένα νέο μοντέλο για την Sunseeker (05/10/2010)

Ένα νέο μοντέλο από την Sunseeker παρουσιάστηκε στο πρόσφατο ναυτικό σαλόνι του Σαουθάμπτον που πραγματοποιήθηκε στην ομώνυμη πόλη από τις 10 έως τις 19 Σεπτεμβρίου. Πρόκειται για το Manhattan 63 το οποίο εμπλουτίζει τη σειρά flybridge της αγγλικής φίρμας ανάμεσα στα 60 και 70 πόδια, προσφέροντας παράλληλα νέες σχεδιαστικές γραμμές τόσο στο εξωτερικό του περίβλημα όσο και στο εσωτερικό του.

Επιδεικνύοντας την αυθεντικότητα του σχεδιασμού του το νέο Manhattan 63 εστιάζει στις προδιαγραφές ενός πολυτελούς σκάφους, μετατρέποντας σε πλεονέκτημα τις μεγάλες διαστάσεις του που μεταφράζονται σε πολυτελείς, άνετους και καλαίσθητους χώρους.

Με το μήκος του να ανέρχεται στα 21,05 μέτρα και το πλάτος του στα 5,10 μέτρα, εξωτερικά χαρακτηρίζεται από μοντέρνο σχεδιασμό, με κύρια σημεία αναφοράς τους μεγάλους υαλοπίνακες που εδράζονται στη γάστρα και την ευμεγέθη υπερκατασκευή η οποία φέρει στην κορυφή της το fly bridge.

Από την πλευρά του, το εσωτερικό δεν θα μπορούσε από το να υποστηρίξει το προφίλ του σκάφους, εξασφαλίζοντας την απαιτούμενη άνεση, πολυτέλεια και ασφάλεια μέσα από εκλεπτυσμένους και μοντέρνους χώρους. Σχετικά με τη δυνατότητα φιλοξενίας του αυτή είναι μεγάλη αφού είναι σε θέση να προσφέρει ύπνο έως οκτώ άτομα χωρίς βέβαια να περιλαμβάνεται το πλήρωμα.

Τέλος, όσον αφορά την πρόωση, για αρχή έχει επιλεγεί ένα δίδυμο πετρελαιοκινητήρων που συνεργάζονται με το σύστημα IPS 1200 της Volvo Penta, προσφέροντας αξιόλογες επιδόσεις με τη μέγιστη ταχύτητα να ξεπερνάει τους 33 κόμβους ενώ αναμένεται να ανακοινωθούν και τα υπόλοιπα μηχανικά σύνολα που θα συνοδεύουν το νεότευκτο μοντέλο.

Πληροφορίες: Sunseeker Hellas, Λ. Ποσειδώνος 15 και Δαβάκη, Αθήνα τηλ. :210-9843822, http://www.sunseekergreece.gr/

Και το όνομα αυτού: Manhattan 63, ένα νέο μοντέλο για την Sunseeker (05/10/2010) Και το όνομα αυτού: Manhattan 63, ένα νέο μοντέλο για την Sunseeker (05/10/2010) Και το όνομα αυτού: Manhattan 63, ένα νέο μοντέλο για την Sunseeker (05/10/2010)
Και το όνομα αυτού: Manhattan 63, ένα νέο μοντέλο για την Sunseeker (05/10/2010) Και το όνομα αυτού: Manhattan 63, ένα νέο μοντέλο για την Sunseeker (05/10/2010) Και το όνομα αυτού: Manhattan 63, ένα νέο μοντέλο για την Sunseeker (05/10/2010)
 

Όροι Χρήσης : Προστασία Προσωπικών Δεδομένων : Ασφάλεια Συναλλαγών
©1999-2018 Δημοσιογραφικός Οργανισμός Λαμπράκη Α.Ε.
Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του in.gr διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση. Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του εκδότη.