Νέα | Ειδήσεις | Σχέσεις | Εγκυμοσύνη | fitness
Οικονομία | Τεχνολογία | Ειδήσεις | Υγεία | Αυτοκίνητο | Αθλητικά | Έξοδος
Πωλήσεις Ενοικιάσεις
Ειδήσεις
Φουσκωτά
Μηχανοκίνητα
Ιστιοπλοϊκά
Μηχανές
Αφιερώματα
Σπορ & Δραστηριότητες
Θάλασσα & Τέχνη
Διακοπές
Ευρετήρια, Οδηγοί
Στο ναυτικό σαλόνι του Ντίσελντορφ η πρώτη επίσημη παρουσίαση του νεότευκτου Bavaria 50 Cruiser (05/10/2010)

Το γερμανικό ναυπηγείο Bavaria παρουσιάζει τη νέα σειρά των σκαφών του με έναν καταιγιστικό τρόπο. Μετά λοιπόν την ανακοίνωση, πριν από δύο εβδομάδες, των cruiser 36 και 40, η εταιρία συνεχίζει ακάθεκτη με το λανσάρισμα ενός ακόμα ιστιοπλοϊκού της σειράς cruiser στα 50 πόδια. Το νέο σκάφος θα παρουσιαστεί στο ναυτικό σαλόνι του Ντίσελντορφ της Γερμανίας τον Ιανουάριο του 2011.

Το Bavaria 50 Cruiser θα είναι το έκτο σκάφος του αναθεωρημένου στόλου της φίρμας, σχεδιασμένο από τις εταιρίες Farr Yacht Design και BMW Group Design works USA, θυγατρική της BMW Group.

Όπως και με τα υπόλοιπα σκάφη της σειράς το νέο 50άρι προσφέρει στους χρήστες λειτουργικότητα, και άνεση. Παρά το μεγάλο μέγεθός του ο χειρισμός του πραγματοποιείται απλά και με συνοπτικές διαδικασίες, ενώ το κύριο κατάστρωμα εξοπλίζεται με ένα κόκπιτ το οποίο διαθέτει αυξημένες διαστάσεις. Όσο για την ευμεγέθη πρυμναία εξέδρα αυτή δεν θα μπορούσε να λείπει, αφού αποτελεί ένα κοινό χαρακτηριστικό γνώρισμα όλης της νέας σειράς. Ανοίγοντας ηλεκτρικά αποτελεί τον ιδανικό βατήρα για βουτιές στο δροσερό νερό. Και όταν έρθει η ώρα για την επιστροφή στο σκάφος, χάρη στην ανοξείδωτη ατσάλινη σκάλα φτάνει κανείς εύκολα στο κατάστρωμα με τρία μόνο βήματα.

Σχετικά με το εσωτερικό, αυτό διαθέτει ένα -καθόλου ευκαταφρόνητο- εσωτερικό ύψος το οποίο φτάνει στο σαλόνι τα 2,11 μέτρα ενώ δύναται να φιλοξενήσει έως δέκα άτομα. Για την εσωτερική ξύλινη επένδυση υπάρχουν τρεις διαφορετικές επιλογές: μαόνι, ανοιχτόχρωμη δρυς και καρυδιά, και πολλές περισσότερες επιλογές υφασμάτινης ή δερμάτινης ταπετσαρίας. Στον εξοπλισμό περιλαμβάνεται ωστόσο και μία κεντρική τουαλέτα με ξεχωριστό χώρο μπάνιου.

To Cruiser 50 θα λανσαριστεί στην αγορά στην πεντακάμπινή του έκδοση με τρεις τουαλέτες, στη διάρκεια του ναυτικού σαλονιού στο Ντίσελντορφ ενώ η τετρακάμπινη έκδοση αναμένεται να εισαχθεί στην αγορά λίγο αργότερα, μέσα στην άνοιξη του 2011.

Tεχνικά Χαρακτηριστικά

Ολικό μήκος: 15,57 μέτρα
Μήκος ισάλου: 13,86 μέτρα
Βύθισμα: 2,25 μέτρα
Ισχύς κινητήρα: 75 ίπποι
Δεξαμενή καυσίμων: 348 λίτρα
Δεξαμενή νερού: 560 λίτρα
Καμπίνες: 4/5
Κουκέτες: 8/10
Κατηγορία CE: Α

Πληροφορίες: BAVARIA (ΓΕΡΜΑΝΙΑ): KIRIACOULIS MEDITERRANEAN CRUISES SHIPPING S.A., Λεωφ. Αλίμου 7, 174 55 Αλιμος, Τηλ.: 9886.187-191

Στο ναυτικό σαλόνι του Ντίσελντορφ η πρώτη επίσημη παρουσίαση του νεότευκτου Bavaria 50 Cruiser (05/10/2010)Στο ναυτικό σαλόνι του Ντίσελντορφ η πρώτη επίσημη παρουσίαση του νεότευκτου Bavaria 50 Cruiser (05/10/2010)
 

Όροι Χρήσης : Προστασία Προσωπικών Δεδομένων : Ασφάλεια Συναλλαγών
©1999-2018 Δημοσιογραφικός Οργανισμός Λαμπράκη Α.Ε.
Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του in.gr διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση. Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του εκδότη.