Νέα | Ειδήσεις | Σχέσεις | Εγκυμοσύνη | fitness
Οικονομία | Τεχνολογία | Ειδήσεις | Υγεία | Αυτοκίνητο | Αθλητικά | Έξοδος
Πωλήσεις Ενοικιάσεις
Ειδήσεις
Φουσκωτά
Μηχανοκίνητα
Ιστιοπλοϊκά
Μηχανές
Αφιερώματα
Σπορ & Δραστηριότητες
Θάλασσα & Τέχνη
Διακοπές
Ευρετήρια, Οδηγοί
Το ναυτικό σαλόνι του Ντίσελντορφ είναι έτοιμο να ανοίξει τις πύλες του (13/01/2011)

Καθόλα έτοιμο είναι το ναυτικό σαλόνι του Ντίσελντορφ το οποίο, για 42η φορά, είναι έτοιμο να υποδεχθεί τους προσκεκλημένους του. Η έκθεση θα ανοίξει στις 22 Ιανουαρίου και θα διαρκέσει έως τις 30 Ιανουαρίου ενώ θα συμμετέχουν περί τους 1.600 εκθέτες από 60 χώρες.

Ο διεθνής προσανατολισμός της έκθεσης διατηρεί αναλλοίωτα το κύρος και αίγλη της προσφέροντας στους επισκέπτες την δυνατότητα να δουν τα καινούργια μοντέλα σκαφών αλλά και νέα προϊόντα στους κινητήρες και στον ναυτιλιακό εξοπλισμό.

Τα νέα μοντέλα που θα παρουσιαστούν άλλωστε, αποδεικνύουν ότι οι κατασκευαστές δεν έμειναν εξαιτίας της οικονομικής κρίσης με "δεμένα τα χέρια" αλλά αντίθετα, επικέντρωσαν τις προσπάθειες τους στην ανάπτυξη νέων μοντέλων με σύγχρονες σχεδιαστικές προτάσεις και ιδέες. Απομένει λοιπόν να δουν οι επισκέπτες εάν ο στόχος της αύξησης της λειτουργικότητας και της ευχάριστης διαβίωσης στους χώρους των καταστρωμάτων των νέων σκαφών αλλά και του ελκυστικού τους ντιζάιν επετεύχθη, καλύπτοντας τις προσδοκίες τους.

Στην εφετινή εκδήλωση και παρά τις διεθνείς οικονομικές δυσκολίες που χαρακτηρίζουν το σύνολο της αγοράς, θα παρευρεθούν και ελληνικές εταιρίες που κατασκευάζουν σκάφη καθώς επίσης και εταιρίες που δραστηριοποιούνται στο χώρο των μαρινών και στις ενοιάσεις σκαφών. Ως γνωστόν ένα μεγάλο μέρος των γερμανών, αλλά και κατοίκων των γειτονικών χωρών, επιλέγουν τη χώρα μας για διακοπές και στο ναυτικό σαλόνι του Ντίσελντορφ τους δίνεται η ευκαιρία να ενημερωθούν για τους προορισμούς που μπορούν να επιλέξουν για το προσεχές καλοκαίρι.

Από τη μεριά τους, οι ελληνικές εταιρείες που θα συμμετέχουν στην έκθεση, ανεξάρτητα από το προϊόν που προσφέρουν είτε αυτό είναι σκάφος, είτε θαλάσσιος τουρισμός, έχουν θέσει ως πρωταρχικό παράγοντα, την ποιότητα. Σημαντικό ωστόσο κρίνεται το γεγονός ότι στο Ντίσελντορφ δεν θα συμμετέχουν μόνο μεγάλες ελληνικές εταιρείες, αλλά και μικρές οι οποίες, για παράδειγμα, διαθέτουν έναν μικρό στόλο ιστιοπλοϊκών σκαφών με σκοπό να προσελκύσουν το ανάλογο μερίδιο της αγοράς.

Ο εκθεσιακός χώρος βρίσκεται σε απόσταση πέντε περίπου χιλιομέτρων από το κέντρο της πόλης και είναι εύκολα προσβάσιμος με κάθε μέσο μαζικής μετακίνησης. Η λειτουργία της έκθεσης θα είναι από δέκα το πρωί έως τις έξι το απόγευμα.

Το ναυτικό σαλόνι του Ντίσελντορφ είναι έτοιμο να ανοίξει τις πύλες του (13/01/2011)
 

Όροι Χρήσης : Προστασία Προσωπικών Δεδομένων : Ασφάλεια Συναλλαγών
©1999-2018 Δημοσιογραφικός Οργανισμός Λαμπράκη Α.Ε.
Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του in.gr διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση. Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του εκδότη.