Νέα | Ειδήσεις | Σχέσεις | Εγκυμοσύνη | fitness
Οικονομία | Τεχνολογία | Ειδήσεις | Υγεία | Αυτοκίνητο | Αθλητικά | Έξοδος
Πωλήσεις Ενοικιάσεις
Ειδήσεις
Φουσκωτά
Μηχανοκίνητα
Ιστιοπλοϊκά
Μηχανές
Αφιερώματα
Σπορ & Δραστηριότητες
Θάλασσα & Τέχνη
Διακοπές
Ευρετήρια, Οδηγοί
Εντυπωσιακή παρουσία της Sunseeker στο ναυτικό σαλόνι του Λονδίνου (14/01/2011)

Μια δυναμική παρουσία πραγματοποίησε η εταιρία Sunseeker στο πρόσφατο ναυτικό σαλόνι του Λονδίνου που έκλεισε τις πύλες του την περασμένη Κυριακή.

Η βρετανική φίρμα παρουσίασε αναλυτικά τα μοντέλα, Predator 115, 40M, 30M, Predator 84, Manhattan 73, Manhattan 63, Predator 64, Predator 60, Manhattan 52 και Portofino 48.

Τα φώτα της δημοσιότητας εστίασαν κυρίως στο νεότευκτο Predator 115, ένα super yacht που εκτείνεται στα 34 μέτρα μήκους και 7,39 μέτρα πλάτους ενώ αναπτύσσεται σε τέσσερα συνολικά καταστρώματα, περιλαμβάνοντας πέντε συνολικά καμπίνες για τους επιβάτες και τους ανάλογους χώρους ενδιαίτησης για το πλήρωμα, που ανέρχεται στα πέντε άτομα.

Ο σχεδιασμός του νέου μοντέλου είναι προσανατολισμένος στο μοντέρνο design, με σημείο αναφοράς την λευκή υπερκατασκευή του η οποία «δένει» αισθητικά με την μαύρη άτρακτο του σκάφους, προσδίδοντας ένα μεγαλόπρεπο σύνολο. Η υπερκατασκευή ωστόσο, διαθέτει καμπύλες γραμμές και περιλαμβάνει μεγάλες γυάλινες επιφάνειες που προσδίδουν στο εσωτερικό πλούσιο φυσικό φως.

Όσο για τον εξοπλισμό των εξωτερικών χώρων, στο fly περιλαμβάνεται μια πλήρης υπαίθρια τραπεζαρία, ένα μπαρ, ένα wet bar, χώρος ηλιοθεραπείας και φυσικά ένα σύγχρονο πιλοτήριο ενώ στο πρυμναίο μέρος του κύριου καταστρώματος έχει τοποθετηθεί ένα επιπλέον μεγαλόπρεπο καθιστικό. Αίσθηση ωστόσο προκαλεί και ένα επιπλέον ευμέγεθες καθιστικό που είναι τοποθετημένο στο πρωραίο μέρος της υπερκατασκευής ενώ το κατάπρωρο τμήμα είναι ανισόπεδο και ευρύχωρο διευκολύνοντας τις εργασίες.

Η ταχύτητα του νέου Sunseeker one one five θα φθάνει τους 30 κόμβους, με την αυτονομία να αγγίζει τα 1250 ναυτικά μίλια.

Το δεύτερο νεότευκτο μοντέλο της εταιρίας αποτέλεσε το Manhattan 73, το οποίο βασίζεται σε μια εντελώς νέα γάστρα που επιτρέπει την αξιοποίηση των καταστρωμάτων που χτίζονται επάνω σε αυτή στο μέγιστο. Το εντυπωσιακότερο στοιχείο ωστόσο του νέου μοντέλου αφορά το σύστημα πηδαλιουχίας το οποίο εξοπλίζεται με joystick ενώ επιτρέπει χειρισμούς ακριβείας διευκολύνοντας κατά πολύ το πλήρωμα.

Στο εσωτερικό περιλαμβάνονται τρεις καμπίνες με διπλό κρεβάτι και μία επιπλέον με δύο κουκέτες. Όσο για τη μέγιστη ταχύτητα, αυτή αγγίζει τους 32 κόμβους, με την υπηρεσιακή να φθάνει τους 25 κόμβους.

Πληροφορίες: Sunseeker Hellas, Λ. Ποσειδώνος 15 και Δαβάκη, Αθήνα τηλ. :210-9843822, http://www.sunseekergreece.gr/

Sunseeker 115 PredatorSunseeker 115 PredatorSunseeker 115 Predator
Sunseeker Manhattan 73Sunseeker Manhattan 73Εντυπωσιακή παρουσία της Sunseeker στο ναυτικό σαλόνι του Λονδίνου (14/01/2011)
 

Όροι Χρήσης : Προστασία Προσωπικών Δεδομένων : Ασφάλεια Συναλλαγών
©1999-2018 Δημοσιογραφικός Οργανισμός Λαμπράκη Α.Ε.
Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του in.gr διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση. Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του εκδότη.