Νέα | Ειδήσεις | Σχέσεις | Εγκυμοσύνη | fitness
Οικονομία | Τεχνολογία | Ειδήσεις | Υγεία | Αυτοκίνητο | Αθλητικά | Έξοδος
Πωλήσεις Ενοικιάσεις
Ειδήσεις
Φουσκωτά
Μηχανοκίνητα
Ιστιοπλοϊκά
Μηχανές
Αφιερώματα
Σπορ & Δραστηριότητες
Θάλασσα & Τέχνη
Διακοπές
Ευρετήρια, Οδηγοί
Δυναμική παρουσία της Omega,του επίσημου χρονομέτρη των Oλυμπιακών Aγώνων, στην καρδιά του Λονδίνου

Στην καρδία του Λονδίνου, στην οδό Greek Street 1 του Soho εγκαταστάθηκε η ελβετική εταιρεία ωρολογοποιίας Omega, η οποία αποτελεί τον επίσημο χρονομέτρη των Ολυμπιακών αγώνων.

Στον εκθεσιακό χώρο της Omega οι επισκέπτες θα έχουν τη δυνατότητα να μιλήσουν με τους ιθύνοντες ενώ αν είναι τυχεροί μπορεί να δουν από κοντά και ορισμένους από τους πρεσβευτές της ελβετικής εταιρείας, όπως τη Nicole Kidman ή τον Greg Norman.

Στο εκλεπτυσμένο και καλαίσθητο περιβάλλον του εκθεσιακού χώρου οι επισκέπτες θα έχουν επίσης τη δυνατότητα να δουν από κοντά τα πρόσφατα δημιουργήματα του ελβετικού οίκου, στα οποία περιλαμβάνονται τα νέα το Seamaster Aqua Terra Co-Axial Chronograph London 2012, Seamaster Aqua Terra 44 London και Seamaster 1948 Co-Axial "London 2012".

Seamaster Aqua Terra Co-Axial ‘‘London 2012’’

Τα Omega Seamaster Aqua Terra, με τον ξεχωριστό σχεδιασμό του καντράν τους με τις κάθετες γραμμές στο εσωτερικό, συγκαταλέγονται στα πιο δημοφιλή ρολόγια της ελβετικής φίρμας από το λανσάρισμά τους το 2008.

Το Seamaster Aqua Terra Co-Axial "London 2012" συνδυάζει το μοντέρνο στυλ της συλλογής με τον αποκλειστικό μηχανισμό 8520 της Omega, έναν από τους καλύτερους αυτόματους μηχανισμούς ρολογιών.

Η παραγωγή του νέου μοντέλου περιλαμβάνει δύο εκδόσεις διαμέτρου 34 χιλιοστών. Η μία έκδοση είναι δίχρωμη και αποτελείται από ένα πλαίσιο από ανοξείδωτο ατσάλι και κίτρινο χρυσό 18 καρατίων ενώ συνοδεύεται με σκούρο μπλε δερμάτινο λουράκι.

Η δεύτερη έκδοση είναι από ανοξείδωτο ατσάλι και περιλαμβάνει ένα επίσης ανοξείδωτο μπρασελέ. Το καπάκι της κάσας, που είναι διακοσμημένο με το σήμα των Ολυμπιακών Αγώνων του 2012 στο Λονδίνο, συμβάλλει στον εορτασμό του αθλητικού γεγονότος με το υψηλότερο κύρος παγκοσμίως.

Το μπλε καντράν έχει επικάλυψη PVD και είναι διακοσμημένο με τις κάθετες γραμμές που χαρακτηρίζουν τα ρολόγια της συλλογής Aqua Terra. Οι απλικέ ενδείξεις της ώρας από χρυσό 18 καρατίων έχουν επικάλυψη από φωσφορίζον λευκό υλικό Super-LumiNova το οποίο εκπέμπει την ανάλογη φωτοβολία, επιτρέποντας την εύκολη ανάγνωση της ώρας σε όλες τις συνθήκες φωτισμού. Οι πολυεδρικοί δείκτες από χρυσό 18 καρατίων είναι επικαλυμμένοι με το ίδιο φωσφορίζον υλικό, που τους καθιστά ευανάγνωστους κάτω από οποιεσδήποτε συνθήκες φωτισμού. Υπάρχει επίσης ένα απλικέ παράθυρο ημερομηνίας από χρυσό 18 καρατίων στην ένδειξη «3».

Τα Seamaster Aqua Terra Co-Axial ‘‘London 2012’’ είναι αδιάβροχα έως τα 150 μέτρα αντέχοντας πίεση τα 15 ατμοσφαιρών ενώ λειτουργούν με τον μηχανισμό της Omega Co- Axial 8520. Πρόκειται για έναν από τους μηχανισμούς που έχουν σηματοδοτήσει την επανάσταση στη μηχανική ωρολογοποιία, προσφέροντας σταθερότητα και χρονομετρική απόδοση ενώ είναι εξοπλισμένα με ένα αντικραδασμικό σπιράλ ταλαντωτή που δεν μαγνητίζεται από το οξείδιο του πυριτίου.

Για τα συγκεκριμένα ρολόγια η Omega προσφέρει εγγύηση 4 χρόνων.

Χρονογράφος OMEGA Seamaster Aqua Terra 44 London

Η πρώτη φορά που η Omega προσέφερε τις υπηρεσίες της σαν επίσημος χρονομέτρης ήταν στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λος Άντζελες το 1932. Με την αυλαία των επόμενων Ολυμπιακών Αγώνων, η ελβετική εταιρία ωρολογοποιίας θα συμπληρώνει την 25η της φορά, στο ρόλο του επίσημου χρονομέτρη στο μεγαλύτερο και εγκυρότερο αθλητικό θέαμα του κόσμου, τους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Για να τιμήσει το γεγονός, η ελβετική εταιρεία δημιούργησε τον χρονογράφο Seamaster Aqua Terra 44 London σε δύο εκδοχές. Η μία διαθέτει δίχρωμη κάσα, κατασκευασμένη από κόκκινο χρυσό 18 καρατίων και ανοξείδωτο ατσάλι με μαύρο δερμάτινο λουρί. Το άλλο μοντέλο είναι κατασκευασμένο από σκληρό ανοξείδωτο ατσάλι και κυκλοφορεί με ασορτί μπρασελέ.

Το εντυπωσιακό περίβλημα των 44 χιλιοστών είναι γυαλιστερό και ματ και έχει γυαλιστερή στεφάνη. Το μπλε καντράν έχει επικάλυψη από PVD και ενσωματώνει το χαρακτηριστικό διακοσμητικό σχέδιο με τις κάθετες ρίγες που θυμίζουν το ξύλινο κατάστρωμα του πλοίου, ένα στοιχείο που προσέφερε μεγάλη δημοτικότητα στην οικογένεια των μοντέλων Aqua Terra της Omega.

Το καντράν τονίζεται από την παρουσία ενός μικρότερου μετρητή χρόνου στη θέση της ώρας «9» και του παράθυρου της ημερομηνίας στη θέση της ώρας «4:30». Ο μετρητής χρόνου του χρονογράφου για την καταγραφή των 30-λεπτών βρίσκεται στη θέση της ώρας «3» και ο μετρητής της καταγραφής των 12 ωρών βρίσκεται στη θέση της ώρας «6». Οι πολυεδρικοί, κεντρικοί δείκτες της ώρας, των λεπτών και των δευτερολέπτων χρονογράφου του Seamaster Aqua Terra 44 London είναι φτιαγμένοι από ματ και γυαλιστερό χρυσό 18 καρατιών και είναι επεξεργασμένοι με υλικό από λευκό Super-LumiNova για να είναι ευανάγνωστοι κάτω από οποιεσδήποτε συνθήκες φωτισμού.

Το καπάκι του περιβλήματος έχει μία τιμητική αναφορά στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου του 2012 αφού σε αυτό είναι χαραγμένο το Ολυμπιακό έμβλημα του “London 2012”.

Το μοντέλο του χρονογράφου Omega Seamaster Aqua Terra 44 London Chronograph είναι αδιάβροχο σε βάθος 150 μέτρα αντέχοντας πίεσης έως 15 ατμόσφαιρες.

Omega Seamaster 1948 Co-Axial "London 2012" Limited Edition

Το πρώτο Omega Seamaster λανσαρίστηκε το 1948, την τελευταία φορά που το Λονδίνο φιλοξένησε τους Ολυμπιακούς Αγώνες. Για να τιμήσει τους Αγώνες του 2012, η Omega λανσάρει το Seamaster 1948 Co-Axial "London 2012" Limited Edition. Το συγκεκριμένο μοντέλο παρουσιάστηκε έναν χρόνο νωρίτερα από την ημέρα πριν από την τελετή έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων στο Λονδίνο.

Το Seamaster 1948 Co-Axial "London 2012" Limited Edition αποτελεί μια επανασχεδίαση του πρώτου αυτόματου Seamaster της Omega και είναι ένα διαχρονικά κλασικό μοντέλο εξίσου κομψό από ότι ήταν και πριν από εξήντα χρόνια.

Διαθέτει γυαλιστερό και ματ περίβλημα διαμέτρου 39 χιλιοστών από ανοξείδωτο ατσάλι, με γυαλιστερή στεφάνη και βραχίονες. Η κορώνα του είναι διακοσμημένη με το vintage λογότυπο Ω. Ένα μενταγιόν από κίτρινο χρυσό 18 καρατίων διακοσμημένο με το λογότυπο των Ολυμπιακών Αγώνων του Λονδίνου 2012 ενσωματώνεται στο καπάκι του περιβλήματος. Το ρολόι είναι αδιάβροχο στα 120 μέτρα.

Το Seamaster 1948 έχει ιριδίζον ασημί καντράν με ένα υποκαντράν δευτερολέπτων στο 6. Το καντράν φέρει το vintage λογότυπο της Omega από λευκό χρυσό 18 καρατίων καθώς και αραβικούς αριθμούς στη θέση των ωρών 12, 3, 6 και 9. Όσο για τις ενδείξεις της ώρας στις υπόλοιπες θέσεις, αυτές είναι από λευκό χρυσό18 καρατίων. Το ρολόι διαθέτει αδαμαντογυάλιστους δείκτες ωρών και τα λεπτών και έναν μικρότερο δείκτη δευτερολέπτων από μπλε ατσάλι.

Ενώ η εντυπωσιακή εμφάνιση του ρολογιού υπενθυμίζει τον θρυλικό πρόγονό του, στο εσωτερικό του διαφοροποιείται σημαντικά αφού περιλαμβάνει τον αποκλειστικό μηχανισμό 2202 της Omega, ο οποίος διαθέτει επίσημη πιστοποίηση χρονομέτρου ενώ είναι εξοπλισμένο με το Co-Axial σύστημα διαφυγής τριών επιπέδων και ρυθμιστή ελεύθερης κίνησης .

Το ειδικό Seamaster limited edition διατίθεται με μαύρο δερμάτινο λουράκι και vintage γυαλιστερή μπούκλα από ανοξείδωτο ατσάλι.

Το Seamaster 1948 Co-Axial "London 2012" παράγεται σε περιορισμένη έκδοση των 1.948 τεμαχίων και συνοδεύεται από ειδικό κουτί παρουσίασης "London 2012".

Με τη διασύνδεσή του με τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου του 1948 και του 2012, καθώς και με την σύνδεσή του με την ιστορία της Omega, το Seamaster 1948 Co-Axial "London 2012" Limited Edition κερδίζει δικαιωματικά την προνομιακή θέση ως το απόλυτο συλλεκτικό ρολόι της OMEGA που σχετίζεται με τους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Ο εκθεσιακός χώρος της OmegaΟ εκθεσιακός χώρος της OmegaΟ εκθεσιακός χώρος της Omega
Seamaster Aqua Terra Co-Axial "London 2012"Χρονογράφος Omega Seamaster Aqua Terra 44 LondonOmega Seamaster 1948 Co-Axial "London 2012" Limited Edition
 

Όροι Χρήσης : Προστασία Προσωπικών Δεδομένων : Ασφάλεια Συναλλαγών
©1999-2018 Δημοσιογραφικός Οργανισμός Λαμπράκη Α.Ε.
Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του in.gr διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση. Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του εκδότη.