Νέα | Ειδήσεις | Σχέσεις | Εγκυμοσύνη | fitness
Οικονομία | Τεχνολογία | Ειδήσεις | Υγεία | Αυτοκίνητο | Αθλητικά | Έξοδος
Πωλήσεις Ενοικιάσεις
Ειδήσεις
Φουσκωτά
Μηχανοκίνητα
Ιστιοπλοϊκά
Μηχανές
Αφιερώματα
Σπορ & Δραστηριότητες
Θάλασσα & Τέχνη
Διακοπές
Ευρετήρια, Οδηγοί
Ισχυρή παρουσία της Sunseeker στο ναυτικό σαλόνι του Λονδίνου
Μπορεί η αυλαία του ναυτικού σαλονιού του Λονδίνου να έπεσε, οι προβολείς όμως εξακολουθούν να είναι στραμμένοι στα δύο νέα μηχανοκίνητα που παρουσίασε η Sunseeker. Ο λόγος για τα μοντέλα Predator 68 και San Remo τα οποία αναμένεται να πρωταγωνιστήσουν στην κατηγορία τους.

Sunseeker San Remo

Σχετικά με το μικρότερο εκ των δύο, το San Remo, αυτό συνδυάζει τις επιδόσεις και την άνετη διαβίωση μέσα από τους πολυτελείς εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους που αναπτύσσονται στα δύο συνολικά καταστρώματά του. Με ολικό μήκος 15,74 μέτρα και πλάτος 4,30 μέτρα, το νεανικό αυτό μοντέλο διαθέτει ορισμένα καινοτόμα χαρακτηριστικά, όπως η εξαιρετική γυάλινη οροφή η οποία εδράζεται σε πλαίσιο από κάρμπον για τη μείωση του βάρους ενώ για την πρόωση χρησιμοποιούνται κινητήρες της Volvo Penta με προπελοφόρο μονάδα αντιστρόφου φοράς (IPS). Όσο για το κατώτερο κατάστρωμα, πέρα από ένα άνετο καθιστικό περιλαμβάνει μια πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα, δύο καμπίνες και δύο λουτρά.

Sunseeker Predator 68

Μετά την παρουσίαση του μεγαλύτερου Predator 80 τον περασμένο Σεπτέμβρη, το Predator 68 αποτέλεσε το δεύτερο νέο μοντέλο της σειράς που εκτείνεται στα 21,7 μέτρα μήκους και 5,09 μέτρα πλάτους. Όπως και στο μεγαλύτερο μοντέλο έτσι και στο νέο 68άρι έγινε παρατεταμένη χρήση υαλοπινάκων τόσο στην υπερκατασκευή όσο και στη γάστρα, καθιστώντας τους χώρους φωτεινούς. Το κύριο κατάστρωμα διακρίνεται για την άνεση, την εκλεπτυσμένη ατμόσφαιρα και τον πλούσιο εξοπλισμό του. Όσο για το κατώτερο κατάστρωμα, εκεί φιλοξενούνται τρεις συνολικά καμπίνες ενώ την πρόωση εξασφαλίζουν δύο πετρελαιοκινητήρες της MTU, ισχύος 1270 ίππων, προσδίδοντας τελική ταχύτητα περί τους 33 κόμβους και αυτονομία περί τα 300 ναυτικά μίλια.

Το ναυτικό σαλόνι του Λονδίνου αποτελεί έναν σημαντικό αλλά και συναισθηματικό θεσμό για τον ιδρυτή και πρόεδρο της Sunseeker κ. Ρόμπερτ Μπρέιθγουαϊτ (Robert Braithwaite) αφού ο εκθεσιακός του χώρος φιλοξένησε το 1970, τα πρώτα σκάφη της τότε εταιρείας του, Poole Power Boats, το Sovereign 17 και ένα επιπλέον στα 23 πόδια.

Για το λόγο αυτό, ο κ. Μπρέιθγουαϊτ φροντίζει να προβάλει πάντα τα νέα μοντέλα με έναν εορταστικό και ιδιαίτερο τρόπο. Στο εφετινό ναυτικό σαλόνι προσκεκλημένος της Sunseeker International (Holdings) Limited ήταν ο βρετανός τενόρος Αlfie Boe, όπου πλημμύρισε με νότες τα καταστρώματα των νεότευκτων σκαφών.

Πληροφορίες: Sunseeker Greece , Λ. Ποσειδώνος 15 και Δαβάκη, Άλιμος, τηλ.: 210-9843822, www.sunseekergreece.gr
O πρόεδρος της εταιρείας, κ. Μπρέιθγουαϊτ και ο τενόρος Αlfie Boe, πλαισιωμένοι από βρετανίδεςΟ εκθεσιακός χώρος της SunseekerSunseeker San Remo
Sunseeker San RemoSunseeker San RemoSunseeker San Remo
Sunseeker San RemoSunseeker San RemoΚατόψεις των καταστρωμάτων του Sunseeker San Remo
Sunseeker Predator 68Sunseeker Predator 68Sunseeker Predator 68
Sunseeker Predator 68Sunseeker Predator 68Κατόψεις των καταστρωμάτων του Sunseeker Predator 68
 

Όροι Χρήσης : Προστασία Προσωπικών Δεδομένων : Ασφάλεια Συναλλαγών
©1999-2018 Δημοσιογραφικός Οργανισμός Λαμπράκη Α.Ε.
Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του in.gr διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση. Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του εκδότη.