Νέα | Ειδήσεις | Σχέσεις | Εγκυμοσύνη | fitness
Οικονομία | Τεχνολογία | Ειδήσεις | Υγεία | Αυτοκίνητο | Αθλητικά | Έξοδος
Πωλήσεις Ενοικιάσεις
Ειδήσεις
Φουσκωτά
Μηχανοκίνητα
Ιστιοπλοϊκά
Μηχανές
Αφιερώματα
Σπορ & Δραστηριότητες
Θάλασσα & Τέχνη
Διακοπές
Ευρετήρια, Οδηγοί
Maltese Falcon: Κυρίαρχος ανάμεσα στα 50 καλύτερα σούπερ yacht


Δεν είναι λίγοι εκείνοι που το έχουν αναγνωρίσει ως το πλέον εντυπωσιακό και πρωτοπόρο γιοτ που έχει πλεύσει στις θάλασσες. Πλέον, το Maltese Falcon μπορεί να θεωρείται ως τέτοιο και με τη βούλα, αφού ανακηρύχθηκε νικητής ανάμεσα στα 50 καλύτερα σούπερ yacht που έχουν κατασκευαστεί ποτέ!

Το «Γεράκι της Μάλτας» κέρδισε την 1η θέση στην ψηφοφορία για το βραβείο «Baccarat Superyacht World Trophy» που έγινε για λογαριασμό του περιοδικού Superyacht World, οι αναγνώστες του οποίου αποτελούν τον πυρήνα της βιομηχανίας των υπερπολυτελών yacht.

Η επίσημη εκδήλωση για την παρουσίαση του βραβείου θα γίνει το απόγευμα της Πέμπτης 26 Σεπτεμβρίου στο Μονακό, κατά τη διάρκεια της πολύ μεγάλης έκθεσης yacht, MonacoYachtShow. Τοβραβείο θα παραλάβει η Έλενα Αμβροσιάδου.

Να υπενθυμίσουμε πως το MalteseFalcon είναι διαθέσιμο για ναύλωση στον Ειρηνικό Ωκεανό, στη θάλασσα Ανταμάν, την Ασία και την Πολυνησία για το 2014 και 2015.

Πρόκειται για ένα μοναδικό, υπερπολυτελές yacht που εξάπτει το πνεύμα της περιπέτειας και αποτελεί ιδανική επιλογή για οικογένειες και φίλους που επιθυμούν να συνδυάσουν την ηρεμία της ιστιοπλοΐας με τη διασκέδαση που προσφέρουν τα θαλάσσια σπορ και η εξερεύνηση μοναδικών σημείων του πλανήτη. Και όλα αυτά απολαμβάνοντας τις μεγάλες ανέσεις που παρέχει ένα γιοτ με «πράσινα» διαπιστευτήρια, καθώς περισσότερο από το 60% των μιλίων που έχει διανύσει έχουν γίνει με πανί.

Το σκάφος προσφέρει πολλές δυνατότητες διασκέδασης: από τις απλές στιγμές στο ευρύχωρο και εύκολα προσβάσιμο κατάστρωμα έως τις κινηματογραφικές βραδιές πάνω στη θάλασσα, καθώς το Maltese Falcon διαθέτει τη μεγαλύτερη πλωτή οθόνη στον κόσμο.

Πολυτελές με διακριτικό τρόπο και με έμφαση στη λεπτομέρεια, το yacht είναι έτοιμο ανά πάσα στιγμή να προσφέρει τις ασύγκριτες υπηρεσίες του για έως και 12 άτομα, σε 6 διπλές καμπίνες.

Η ιστιοπλοΐα με το «Γεράκι της Μάλτας» γίνεται μια ξεχωριστή εμπειρία.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το MalteseFalconεπισκεφτείτε την ιστοσελίδα:
http://www.symaltesefalcon.com/

MalteseFalcon: Κυρίαρχος ανάμεσα στα 50 καλύτερα σούπερ yachtMalteseFalcon: Κυρίαρχος ανάμεσα στα 50 καλύτερα σούπερ yachtMalteseFalcon: Κυρίαρχος ανάμεσα στα 50 καλύτερα σούπερ yacht
MalteseFalcon: Κυρίαρχος ανάμεσα στα 50 καλύτερα σούπερ yachtMalteseFalcon: Κυρίαρχος ανάμεσα στα 50 καλύτερα σούπερ yachtMalteseFalcon: Κυρίαρχος ανάμεσα στα 50 καλύτερα σούπερ yacht
 

Όροι Χρήσης : Προστασία Προσωπικών Δεδομένων : Ασφάλεια Συναλλαγών
©1999-2018 Δημοσιογραφικός Οργανισμός Λαμπράκη Α.Ε.
Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του in.gr διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση. Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του εκδότη.