Νέα | Ειδήσεις | Σχέσεις | Εγκυμοσύνη | fitness
Οικονομία | Τεχνολογία | Ειδήσεις | Υγεία | Αυτοκίνητο | Αθλητικά | Έξοδος
Πωλήσεις Ενοικιάσεις
Ειδήσεις
Φουσκωτά
Μηχανοκίνητα
Ιστιοπλοϊκά
Μηχανές
Αφιερώματα
Σπορ & Δραστηριότητες
Θάλασσα & Τέχνη
Διακοπές
Ευρετήρια, Οδηγοί
Νέα μοντέλα από τη Jeanneau
Επέκταση προς όλες τις κατευθύνσεις επιχειρεί το γαλλικό ναυπηγείο Jeanneau, παρουσιάζοντας νέα μοντέλα τόσο στη μικρή όσο και στη μικρομεσαία κατηγορία. Τα νέα μοντέλα που θα παρουσιαστούν στα προσεχή ναυτικά σαλόνια είναι τα παρακάτω:

LEADER 36

Με σύγχρονη αρχιτεκτονική και αξιοπρεπείς επιδόσεις το νέο μοντέλο θα παράγεται σε δύο εκδόσεις, τις «sport top» και «open». Με μήκος 11,51 μέτρα και πλάτος 3,62 μέτρα, το νέο Leader εκτείνεται σε δύο καταστρώματα. Και στις δύο εκδόσεις διατίθεται ένα ευρύχωρο κόκπιτ στο οποίο περιλαμβάνεται συν τοις άλλοις μια ενιαία επιφάνεια ηλιοθεραπείας καθώς επίσης και ένα πρακτικό και άνετο καθιστικό. Στο εσωτερικό εξοπλίζεται με δύο καμπίνες στις οποίες φιλοξενούνται τρεις μονές κουκέτες και ένα διπλό κρεβάτι αντίστοιχα, ενώ την πρόωση αναλαμβάνουν δύο πετρελαιοκινητήρες της Volvo ή της Mercruiser, με ισχύ 300 ίππους έκαστος.

VELASCO 43F

Με διαστάσεις μήκους 13,7 μέτρα και πλάτους 4,13 μέτρα, το νέο Velasco εκτείνεται σε τρία καταστρώματα προσφέροντας ανέσεις και κυρίως ποιοτική πλεύση χάρη στη στιβαρή γάστρα του. Με βασικό προσανατολισμό στην άνεση, το νέο μοντέλο διαθέτει άνετους χώρους στα διαθέσιμα καταστρώματα ενώ εξοπλίζεται με δύο συνολικά καμπίνες. Όσο για την πρόωσή του, χρησιμοποιεί δύο πετρελαιοκινητήρες της Cummins, ισχύος 380 ίππων ο καθένας.

VELASCO 37F

Στην ίδια λογική με το μεγαλύτερο μοντέλο κινείται και το νέο Velasco 37, μόνο που διαθέτει μικρότερη συνολική επιφάνεια εξαιτίας των μικρότερων διαστάσεών του. Εξοπλισμένο με δύο καμπίνες, εκτείνεται στα 9,98 μέτρα μήκους και 3,84 μέτρα πλάτους ενώ οι δύο πετρελαιομηχανές του έχουν συνολική ισχύ 600 ίππους.

CAP CAMARAT

Δύο μοντέλα της μικρής κατηγορίας έρχονται να ταράξουν τα νερά με την ευελιξία και τις επιδόσεις τους. Ο λόγος για τα Cap Camarat 7.5 CC και Cap Camarat 7.5 WA τα οποία έρχονται να συνεχίσουν το αναγνωρισμένο όνομα της σειράς. Και τα δύο μοντέλα διαθέτουν τις ίδιες διαστάσεις, με το μήκος τους να ανέρχεται στα 7,42 μέτρα και το πλάτος τους στα 2,55 μέτρα ενώ διαφοροποιούνται κυρίως από το σχεδιασμό των καταστρωμάτων τους τα οποία όμως είναι εργονομικά και στις δύο περιπτώσεις. Για την πρόωσή τους έχει επιλεχθεί ένας εξωλέμβιος κινητήρας ισχύος 300 ίππων χωρίς ωστόσο να αποκλείεται η χρήση δύο μηχανών.

MERRY FISHER 695

Η γνωστή σειρά εμπλουτίζεται με ένα νέο πολυχρηστικό μοντέλο διαστάσεων μήκους επί πλάτους 6,93 x 2,54 μέτρων αφού πέρα από οικογενειακή δύναται να χρησιμοποιηθεί και για αλιευτική χρήση. Στο εσωτερικό του φέρει ένα καθιστικό το οποίο μετατρέπεται σε κρεβάτι ενώ η πρόωσή του επιτυγχάνεται με εξωλέμβια μηχανή.

Πληροφορίες: THENIAN YACHTS SA, Λ. Ποσειδώνος 1-2, Π. Φάληρο, Τηλ.: 210.9811.820, 9849.086, FAX: 210.9825.701, www.athenian-yachts.gr - e-mail: sales@athenian-yachtsales.gr

Cap Camarat 7.5 WACap Camarat 7.5 CC Velasco 37
Velasco 43FLeader
 

Όροι Χρήσης : Προστασία Προσωπικών Δεδομένων : Ασφάλεια Συναλλαγών
©1999-2018 Δημοσιογραφικός Οργανισμός Λαμπράκη Α.Ε.
Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του in.gr διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση. Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του εκδότη.