Νέα | Ειδήσεις | Σχέσεις | Εγκυμοσύνη | fitness
Οικονομία | Τεχνολογία | Ειδήσεις | Υγεία | Αυτοκίνητο | Αθλητικά | Έξοδος
Πωλήσεις Ενοικιάσεις
Ειδήσεις
Φουσκωτά
Μηχανοκίνητα
Ιστιοπλοϊκά
Μηχανές
Αφιερώματα
Σπορ & Δραστηριότητες
Θάλασσα & Τέχνη
Διακοπές
Ευρετήρια, Οδηγοί
Η Ocean Yachts μαγνήτισε τα βλέμματα στα ναυτικά σαλόνια του Southampton και της Αθήνας.


Η Ocean Yachts μαγνήτισε τα βλέμματα στα ναυτικά σαλόνια του Southampton και της Αθήνας.
 
 
H Ocean Yachts A.E., η μοναδική ελληνική ναυπηγική εταιρία κατασκευής πολυτελών ιστιοπλοϊκών σκαφών, συμμετείχε και εφέτος σε δύο από τα σημαντικότερα ναυτικά σαλόνια στην Αγγλία και την Ελλάδα: Το Ναυτικό Σαλόνι του Southampton το οποίο διήρκησε από τις15 έως τις 23 Σεπτεμβρίου και το ναυτικό σαλόνι με την επωνυμία Exclusive Yachting 2005 από τις 22 έως τις 25 Σεπτεμβρίου στην Αθήνα.
 
Η Ocean Yachts έδωσε την ευκαιρία στους φίλους του Yachting να  απολαύσουν τα μοναδικά ιστιοπλοϊκά σκάφη Ocean Star 51. 2 και  Ocean Star 56.1, και να ανταλλάξουν απόψεις με τα στελέχη της εταιρίας.
 
Ο κ. Αναργύρου, ιδιοκτήτης της Ocean Yachts δήλωσε: «Είμαστε περήφανοι που δώσαμε δυναμικά το παρόν σε δύο τόσο σημαντικές εκθέσεις τόσο στην Αγγλία όσο και στην Ελλάδα. Είμαστε μία αμιγώς ελληνική εταιρία και με πάθος προωθούμε στην διεθνή αγορά την σειρά  αξιόπλοων και όμορφων ιστιοπλοϊκών Ocean Star. Πιστεύουμε πως και η φετινή συμμετοχή μας ήταν επιτυχής και απέσπασε  τις  καλύτερες κριτικές. Θα συνεχίσουμε την προσπάθεια αναγνώρισης σε διεθνές επίπεδο»
 
Στο πλαίσιο της Exclusive Yachting παρουσιάστηκε στους φίλους που επισκέφθηκαν το περίπτερο της Ocean Yachts το νέο τεύχος του Sailor Made Magazine το οποίο σύντομα θα φθάσει στα χέρια των φανατικών φίλων της.
 
Η Ocean Yachts αποτελεί σήμερα τη μοναδική ελληνική ναυπηγική εταιρεία κατασκευής μεγάλων και πολυτελών ιστιοπλοϊκών σκαφών, διανύοντας μια σαφώς ανοδική πορεία σε εγχώριο και διεθνές επίπεδο. Με πίστη και συνέπεια στην ελληνική ναυτική παράδοση, η Ocean Yachts έχει καταξιωθεί στην Ελλάδα και το εξωτερικό για την υψηλή ποιότητα κατασκευής των σκαφών της, καθώς και για τη διαρκή υποστήριξη των πελατών της.
 
Κάθε σκάφος Ocean Star είναι προϊόν άριστης γνώσης και επαγγελματικής αρτιότητας και αποτελεί εγγύηση επένδυσης. Το μυστικό της επιτυχίας της Ocean Yachts είναι η αγάπη των ανθρώπων της για το συγκεκριμένο αντικείμενο, η αφοσίωσή τους στη λεπτομέρεια της κατασκευής, την έρευνα, τον σχεδιασμό και την παραγωγή σκαφών που πληρούν υψηλές προδιαγραφές.
 
Με γνώμονα την ασφάλεια, την ποιότητα και την άνεση η Ocean Yachts έχει τη δυνατότητα να παράγει μοναδικά χειροποίητα σκάφη προσαρμοσμένα στις ανάγκες κάθε πελάτη, που γίνονται από ανθρώπους της θάλασσας για ανθρώπους της θάλασσας.
 
Όλα τα ιστιοπλοϊκά της  Ocean Yachts ναυπηγούνται με ποικιλία εσωτερικών διαμορφώσεων, οι οποίες καθιστούν το κάθε ένα μοναδικό, ικανοποιώντας τις προτιμήσεις και ανάγκες των πελατών. 
 
Πληροφορίες: Ocean Yachts S.A. Τηλ.: +30 210 9855518
Fax: +30 210 9855519,   www.ocean-yachts.com
 
 

 

 

Όροι Χρήσης : Προστασία Προσωπικών Δεδομένων : Ασφάλεια Συναλλαγών
©1999-2018 Δημοσιογραφικός Οργανισμός Λαμπράκη Α.Ε.
Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του in.gr διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση. Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του εκδότη.