Νέα | Ειδήσεις | Σχέσεις | Εγκυμοσύνη | fitness
Οικονομία | Τεχνολογία | Ειδήσεις | Υγεία | Αυτοκίνητο | Αθλητικά | Έξοδος
Πωλήσεις Ενοικιάσεις
Ειδήσεις
Φουσκωτά
Μηχανοκίνητα
Ιστιοπλοϊκά
Μηχανές
Αφιερώματα
Σπορ & Δραστηριότητες
Θάλασσα & Τέχνη
Διακοπές
Ευρετήρια, Οδηγοί
Νέο πακέτο μηχανής Cummins Mercruiser diesel με πόδι Mercruiser nxt (15/12/2008)

Ένα νέο πρωτοποριακό συνδυασμό κινητήρα-ποδιού παρουσίασε η Cummins MerCruiser Diesel στο Διεθνές Ναυτικό Σαλόνι του Fort Lauderdale στα τέλη του Οκτώβρη. Πρόκειται για ένα νέο πακέτο, ειδικά σχεδιασμένο για σκάφη υψηλών επιδόσεων, συνδυάζοντας τον κινητήρα πετρελαίου QSB5.9 24 Valve Common Rail, 480 ίππων, με ένα νέο εξελιγμένο πόδι, το ΜerCruiser Νtx.

Το συγκεκριμένο πακέτο είναι ένα προϊόν μελέτης που προέκυψε από την Mercury Racing και βασίστηκε στην πολυετή εμπειρία αγώνων. Το Ntx χαρακτηρίζεται από το στιβαρό κιβώτιο ταχυτήτων και τον νέο υδροδυναμικό σχεδιασμό του ενώ είναι σε θέση να χρησιμοποιεί αγωνιστικές προπέλες μέχρι 19 ίντσες (τύπου chopper, cleaver κλπ.).

Το νέο πακέτο θα είναι κατάλληλο για μονή, διπλή ή τριπλή τοποθέτηση κινητήρων.

Η κατασκευή του πραγματοποιήθηκε για να αντεπεξέλθει στις απαιτήσεις των σκαφών επιδόσεων επάνω από το όριο των 350-370 ίππων και να προσφέρει αξιοπιστία, αυτονομία και υψηλές επιδόσεις. Το βασικότερο είναι ότι οι χρήστες θα μπορέσουν να απολαμβάνουν τα προτερήματα του ποδιού (τριμάρισμα, γρήγορο πλανάρισμα, κράτημα στον καιρό, κατευθυντικότητα) σε ακόμα μεγαλύτερες ιπποδυνάμεις, χωρίς να είναι αναγκασμένοι να στραφούν σε οικονομικά ασύμφορα και ευαίσθητα συστήματα επιφανείας, που περιορίζουν τη χρήση του σκάφους μόνο σε υψηλές ταχύτητες.

Το νέο πακέτο προσφέρει μεγάλη οικονομία καυσίμου, αθόρυβη και άκαπνη λειτουργία, μικρό βάρος και διαστάσεις χωρίς να θυσιάζεται η ροπή και η τελική ταχύτητα.

Όλα αυτά, μαζί με το ηλεκτρονικό χειριστήριο Ets και το ψηφιακό πολύόργανο SmartCraft Vessel View, που παρουσιάζει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες κατάστασης του κινητήρα (π.χ. κατανάλωση καυσίμου, εκτίμηση εμβέλειας, φορτίο, διάγνωση βλαβών κ.α.), προσφέρουν ένα πλήρες και ασυναγώνιστο πακέτο για το σκάφος

Πληροφορίες: ΜOTOCRAFT, ΑΛΙΜOΥ 48, ΑΛΙΜOΣ, τηλ.: 210.9888.288, fax: 210.9850.102, www.motocraft.gr

Νέο πακέτο μηχανής Cummins Mercruiser diesel με πόδι Mercruiser nxt (15/12/2008)Νέο πακέτο μηχανής Cummins Mercruiser diesel με πόδι Mercruiser nxt (15/12/2008)
 

Όροι Χρήσης : Προστασία Προσωπικών Δεδομένων : Ασφάλεια Συναλλαγών
©1999-2018 Δημοσιογραφικός Οργανισμός Λαμπράκη Α.Ε.
Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του in.gr διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση. Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του εκδότη.