Νέα | Ειδήσεις | Σχέσεις | Εγκυμοσύνη | fitness
Οικονομία | Τεχνολογία | Ειδήσεις | Υγεία | Αυτοκίνητο | Αθλητικά | Έξοδος
Πωλήσεις Ενοικιάσεις
Ειδήσεις
Φουσκωτά
Μηχανοκίνητα
Ιστιοπλοϊκά
Μηχανές
Αφιερώματα
Σπορ & Δραστηριότητες
Θάλασσα & Τέχνη
Διακοπές
Ευρετήρια, Οδηγοί
Παγκόσμιο ντεμπούτο του Squadron 70 της Fairline (17/02/2009)

Το βρετανικό ναυπηγείο Fairline παρουσίασε κατά την διάρκεια του Ναυτικού Σαλονιού του Λονδίνου τον περασμένο Ιανουάριο το νέο μοντέλο της σειράς Squadron στα 70 πόδια.

Το νέο μοντέλο αντικαθιστά το Squadron 68, προσφέροντας μια σειρά σχεδιαστικών καινοτομιών αλλά και επιλογών στη διαμόρφωση των εσωτερικών του χώρων, αλλά και μια επιμηκυμένη ανασυρόμενη πρυμναία πλατφόρμα με υδραυλικό μηχανισμό, κατά τα πρότυπα της ναυαρχίδας του ναυπηγείου Squadron 78 Custom. Η ανασυρόμενη πλατφόρμα προσφέρει ευκολία στην χρήση κατά την αποθήκευση του βοηθητικού σκάφους αλλά και εύκολη πρόσβαση στη θάλασσα για τους επιβάτες.

Οι σχεδιαστές εξάλλου προσφέρουν τη δυνατότητα δύο επιλογών στη διαμόρφωση του μεγάλων διαστάσεων fly bridge,είτε με πλήρη εκμετάλλευση των επιφανειών του για ηλιοθεραπεία, είτε με πρόσθετους χώρους για την αποθήκευση θαλασσίων παιχνιδιών και βοηθητικών σκαφών.

Σχετικά με την ενδιαίτηση, η τυπική διάταξη των τεσσάρων καμπίνων (καμπίνα ιδιοκτήτη πλήρους πλάτους στο μέσο του σκάφους, καμπίνα vip στην πλώρη και δύο καμπίνες επισκεπτών) συμπληρώνεται με τη δυνατότητα επιλογής για τη διαμόρφωση του πρυμναίου χώρου. Σε αυτόν μπορεί να διαμορφωθεί γκαράζ για την στάθμευση pwc και διπλή καμπίνα πληρώματος ή εναλλακτικά μπορεί να δημιουργηθεί μια ακόμη -πέμπτη- καμπίνα επισκεπτών με ανεξάρτητη τουαλέτα. Οι κοινόχρηστοι χώροι στο κύριο κατάστρωμα περιλαμβάνουν ένα μεγάλο σαλόνι και έναν ανεξάρτητο χώρο τραπεζαρίας απέναντι από την ανοικτού τύπου (open plan) κουζίνα.

Το Squadron 70 εφοδιάζεται με δύο κινητήρες πετρελαίου από Caterpillar, με ισχύ 1572 ίππων έκαστος, οι οποίοι του προσφέρουν μέγιστη ταχύτητα που ξεπερνά τους 35 κόμβους.

Πληροφορίες: KAPPA MARINE S.A., ΛAMIAΣ 10, AΛIMOΣ 164 52, τηλ.: 210.9969.990-4, fax: 210.9969.526 www.kappamarine.gr - info@kappamarine.gr

Παγκόσμιο ντεμπούτο του Squadron 70 της Fairline (17/02/2009)
 

Όροι Χρήσης : Προστασία Προσωπικών Δεδομένων : Ασφάλεια Συναλλαγών
©1999-2018 Δημοσιογραφικός Οργανισμός Λαμπράκη Α.Ε.
Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του in.gr διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση. Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του εκδότη.