Νέα | Ειδήσεις | Σχέσεις | Εγκυμοσύνη | fitness
Οικονομία | Τεχνολογία | Ειδήσεις | Υγεία | Αυτοκίνητο | Αθλητικά | Έξοδος
Πωλήσεις Ενοικιάσεις
Ειδήσεις
Φουσκωτά
Μηχανοκίνητα
Ιστιοπλοϊκά
Μηχανές
Αφιερώματα
Σπορ & Δραστηριότητες
Θάλασσα & Τέχνη
Διακοπές
Ευρετήρια, Οδηγοί

1ST Ocean Yachts Cup 2005

Μία συναρπαστική εμπειρία στα νερά του Αργοσαρωνικού έζησαν όσοι  συμμετείχαν στην  πρώτη Regatta της Ocean Yachts με χορηγό την Gold MasterCard της Εθνικής Τράπεζας.

H ελληνική ναυπηγική εταιρεία ιστιοπλοϊκών σκαφών Ocean Yachts, διοργάνωσε την πρώτη της  Regatta - 1st Ocean Yachts Cup 2005-  το Σάββατο 23 Απριλίου 2005 με προορισμό τον Πόρο.

Είκοσι ένα  πολυτελή ιστιοπλοϊκά Ocean Star ξεκίνησαν  τον αγώνα από την μαρίνα του Άλιμου και κατέληξαν νωρίς το απόγευμα στον Πόρο.

Η απονομή των κυπέλλων στους  νικητές  που έγινε στο ξενοδοχείο POROS IMAGE.
Ακολούθησε δείπνο και πάρτι με εκπλήξεις το οποίο και έκλεισε με τον καλύτερο τρόπο, το  1st Ocean Yachts Cup 2005,  με την επιθυμία από την πλευρά των συμμετεχόντων αλλά  και την δέσμευση από την πλευρά της Ocean Yachts, πως του χρόνου θα γίνει και πάλι ο αγώνας, το ίδιο συναρπαστικός και ακόμα μεγαλύτερος.

Πρώτο τερμάτισε το πολυτελές  Ocean Star 56.1 “President” με καπετάνιο τον κ. Αριστοτέλη Καραμαρούδη.

Χρυσός Χορηγός του 1st Οcean Yachts Cup 2005 είναι Εθνική Τράπεζα και  συγκεκριμένα με το προϊόν της Gold MasterCard.

Ο ιδιοκτήτης της Ocean Yachts κ.Κων/νος Αναργύρου  δήλωσε: «Είμαι πραγματικά περήφανος που καταφέραμε να διοργανώσουμε την πρώτη μας Regatta και ελπίζω να μείνει  για όλους μας μία αξέχαστη εμπειρία. Θέλω να συγχαρώ και να ευχαριστήσω όλους τους συμμετέχοντες και να υποσχεθώ πως οι αγώνες της Ocean Yachts θα γίνουν θεσμός. Επίσης θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στον χορηγό μας την Εθνική Τράπεζα, που μας υποστήριξε στην πρώτη μας Regatta»
 
Λίγα λόγια για τα Ocean Star

Η σειρά ιστιοπλοϊκών της εταιρείας, τα Ocean Star, σχεδιάζονται και κατασκευάζονται εξ’ ολοκλήρου στην Ελλάδα από έλληνες σχεδιαστές και τεχνίτες. Το πεπειραμένο ανθρώπινο δυναμικό της Ocean Yachts είναι σήμερα σε θέση να κατασκευάζει 15 σκάφη το χρόνο μέσα από χειροποίητες διαδικασίες παραγωγής. Αυτή τη στιγμή το ναυπηγείο κατασκευάζει τρία διαφορετικά μοντέλα ιστιοπλοϊκών σκαφών Ocean Star, το 48.1, το 51.2 και το 56.1 ενώ παράλληλα ετοιμάζει νέες εκδόσεις.
Κάθε σκάφος Ocean Star είναι προϊόν άριστης γνώσης και επαγγελματικής αρτιότητας και αποτελεί εγγύηση επένδυσης. Το μυστικό της επιτυχίας της Ocean Yachts είναι η αγάπη των ανθρώπων της για το συγκεκριμένο αντικείμενο, η αφοσίωσή τους στη λεπτομέρεια της κατασκευής, την έρευνα, το σχεδιασμό και την παραγωγή σκαφών που πληρούν υψηλές προδιαγραφές.
 

Για περισσότερες πληροφορίες:
Ocean Yachts S.A.
Τηλ.: +30 210 9855518
Fax: +30 210 9855519,   www.ocean-yachts.com

» Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις

Όροι Χρήσης : Προστασία Προσωπικών Δεδομένων : Ασφάλεια Συναλλαγών
©1999-2018 Δημοσιογραφικός Οργανισμός Λαμπράκη Α.Ε.
Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του in.gr διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση. Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του εκδότη.