Νέα | Ειδήσεις | Σχέσεις | Εγκυμοσύνη | fitness
Οικονομία | Τεχνολογία | Ειδήσεις | Υγεία | Αυτοκίνητο | Αθλητικά | Έξοδος
Πωλήσεις Ενοικιάσεις
Ειδήσεις
Φουσκωτά
Μηχανοκίνητα
Ιστιοπλοϊκά
Μηχανές
Αφιερώματα
Σπορ & Δραστηριότητες
Θάλασσα & Τέχνη
Διακοπές
Ευρετήρια, Οδηγοί

Ανοίγει πανιά το  EΡΥΤΟΣ II - LANCIA

Τα πανιά του για πολλές αγωνιστικές επιτυχίες το 2005 ανοίγει το  EΡΥΤΟΣ ΙΙ – LANCIA, ένα από τα καλύτερα και νεώτερα σκάφη του ελληνικού ιστιοπλοϊκού στόλου. Το σκάφος του Σταύρου Τσάβαλου με κυβερνήτη τον Ολυμπιονίκη Κώστα Μάνθο ξεκίνησε την αγωνιστική σεζόν με τον αγώνα της Ελληνικής Επανάστασης που έγινε το τριήμερο 25-27 Μαρτίου από το Φάληρο έως την Ύδρα. «Ελπίζουμε φέτος να μην αντιμετωπίσουμε τα διάφορα προβλήματα που είχαμε τον τελευταίο 1,5 χρόνο. Έχουμε κάνει τον καλύτερο συνδυασμό πανιών και υλικών και θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο», δηλώνει ο Κώστας Μάνθος.

Το EΡΥΤΟΣ ΙΙ – LANCIA, είναι σχεδιασμένο με την τελευταία λέξη της τεχνολογίας και έτοιμο να αντιμετωπίσει κάθε είδους πρόκληση στους αγώνες ανοιχτής θαλάσσης που θα συμμετάσχει.  Αρωγός στην προσπάθεια αυτή θα είναι η  LANCIA, η οποία μετά από μια πενταετή επιτυχημένη συνεργασία, συνεχίζει την παράδοση και  υποστηρίζει την αγωνιστική ιστιοπλοΐα για έκτη συνεχόμενη χρονιά.

Το EΡΥΤΟΣ II – LANCIA, που αντικατέστησε πριν από 1,5 χρόνο το προηγούμενο, είναι τύπου Judel–Vrolijk, γερμανικής προέλευσης, από τα φημισμένα ναυπηγεία Pro Yachting και συμμετέχει, όπως και το προηγούμενο, στην κατηγορία IMS φιλοδοξώντας να πρωταγωνιστήσει σε όλους τους σπουδαίους ιστιοπλοϊκούς αγώνες.  «Δεν πρόκειται να αφήσουμε αγώνα. Θα πάρουμε μέρος σε όλους, από τον πιο μικρό έως τον πιο μεγάλο προκειμένου το πλήρωμα να δοκιμάσει το σκάφος, να τεστάρει τις δυνατότητες του και να φτάσει γρηγορότερα στο επιθυμητό σημείο.

Ο βασικός κορμός του πληρώματος είναι ο ίδιος αλλά έχουν προστεθεί και νέα αξιόλογα μέλη, όπως ο πολύπειρος και με συμμετοχή σε Ολυμπιάδα, Βασίλης Πορτοσάλτε. Είμαι σίγουρος ότι πλέον έχει δημιουργηθεί μια πλήρης ομάδα», λέει ο κυβερνήτης Κώστας Μάνθος, ο οποίος μαζί με το πλήρωμα του δεν έχει σταματήσει λεπτό τις εντατικές προπονήσεις.

Η LANCIA, αρωγός του ΕΡΥΤΟΣ συνέβαλε ουσιαστικά στην προσπάθεια του σκάφους, παρέχοντας όλα τα αναγκαία μέσα στην προσπάθεια του πληρώματος για γρήγορη και άρτια προετοιμασία για το Πρωτάθλημα Ανοιχτής Θαλάσσης 2005. «Είναι πολύ σημαντικό για μας που έχουμε δίπλα μας ανθρώπους που καταλαβαίνουν τα προβλήματα και μας βοηθάνε. Με τους ανθρώπους της LANCIA, η σχέση μας είναι πάνω από όλα ανθρώπινη, κάτι που φάνηκε ιδιαίτερα στις δύσκολες στιγμές. Δεν μας εγκατέλειψαν ποτέ και στάθηκαν συνεχώς δίπλα μας», καταλήγει ο κυβερνήτης του EΡΥΤΟΣ ΙΙ– LANCIA.


ΕΡΥΤΟΣ II - LANCIA, Το πλήρωμα

ΜΑΝΘΟΣ ΚΩΣΤΑΣ
ΕΠΙΤΡΟΠΑΚΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
ΘΩΜΑΙΔΗΣ ΗΛΙΑΣ
ΚΟΥΛΟΧΕΡΗΣ ΤΑΣΟΣ
ΜΑΡΚΑΝΤΩΝΑΤΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
ΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
ΠΑΓΩΝΗ ΙΝΩ
ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ ΔΕΣΠΟΙΝΑ
ΠΟΡΤΟΣΑΛΤΕ ΒΑΣΙΛΗΣ
ΣΚΙΑΘΙΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΗΣ
ΣΤΑΜΑΤΑΚΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
ΤΑΜΠΑΚΟΣ ΑΝΤΩΝΗΣ
ΤΑΜΠΑΚΟΣ ΦΩΤΗΣ
ΤΡΑΚΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
ΤΣΑΒΑΛΟΣ ΣΤΑΥΡΟΣ
ΦΑΡΜΑΚΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
ΧΑΤΖΗΚΩΝΣΤΑΝΤΗΣ ΕBAN
XΡΙΣΤΟΔΗΜΟΣ ΗΛΙΑΣ

ΕΡΥΤΟΣ ΙΙ – LANCIA, Τεχνικά Χαρακτηριστικά
Tύπος Σκάφους: Judel–Vrolijk
Σχεδιαστές: Judel–Vrolijk
Έτος κατασκευής: 1999
Ολικό μηκός: 13,80μ
Μέγιστο Πλάτος: 4 μ.
Βύθισμα: 3 μ.
Εκτόπισμα: 6.800 τόνοι
Στοιχεια ιστιοφορίας σε τ.μ Μαΐστρα 70τμ, Τζένοα 52 τμ, Μπαλόνι 142τμ

» Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις

Όροι Χρήσης : Προστασία Προσωπικών Δεδομένων : Ασφάλεια Συναλλαγών
©1999-2018 Δημοσιογραφικός Οργανισμός Λαμπράκη Α.Ε.
Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του in.gr διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση. Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του εκδότη.