Νέα | Ειδήσεις | Σχέσεις | Εγκυμοσύνη | fitness
Οικονομία | Τεχνολογία | Ειδήσεις | Υγεία | Αυτοκίνητο | Αθλητικά | Έξοδος
Για το παιδί
Για τη μαμά
Για την εγκυμοσύνη
Οδηγός βήμα προς βήμα
Αφιερώματα
Ειδήσεις
Μη Κυβερνητικές Οργανώσεις
Διαδίκτυο
Το Περιοδικό

Το in.gr Παιδί υποστηρίζει και προάγει τη δράση των Μη Κυβερνητικών Οργανώσεων που αφορούν στο παιδί

Μη Κυβερνητική Οργάνωση

Περιγραφή

Αναζητείστε Βοήθεια

Προσφέρετε Βοήθεια

«Το Χαμόγελο του Παιδιού», είναι Σύλλογος εθελοντικός, μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα. Κύριο μέλημά του είναι να προασπίσει τα δικαιώματα των παιδιών όχι μόνο στη θεωρία αλλά στην πράξη, καθημερινά, 24 ώρες την ημέρα, 365 ημέρες το χρόνο.

Κάντε κλικ εδώ

Κάντε κλικ εδώ

Η Ελληνική Εταιρία Προστασίας και Αποκαταστάσεως Αναπήρων Παίδων, είναι το πρώτο φιλανθρωπικό, μη κερδοσκοπικό σωματείο, που άνοιξε διάπλατα την πόρτα και την αγκαλιά του στο παιδί με αναπηρία και την οικογένειά του.

Κάντε κλικ εδώ

Κάντε κλικ εδώ

“Υπάρχει ένα Χωριό που αγκαλιάζει με αγάπη και φροντίδα τα παιδιά που είναι μόνα στον κόσμο. Που δίνει σε κάθε παιδί ξεχωριστά, τη ζεστασιά ενός δικού του σπιτικού, τη συντροφιά των φίλων και των αδελφών του, το ενδιαφέρον για την μόρφωση του, την ξενοιασιά του παιχνιδιού. Που χαρίζει στα παιδιά το μητρικό χάδι και την αγάπη μιας Μητέρας SOS, που έχουν ανάγκη και που χρειάζονται περισσότερο απ’ όλα.

Κάντε κλικ εδώ

Κάντε κλικ εδώ

Η ActionAid είναι ένας διεθνής αναπτυξιακός οργανισμός που δραστηριοποιείται σε περισσότερες από 40 χώρες και συνεργάζεται με τους κατοίκους των φτωχότερων χωρών του κόσμου ενάντια στη φτώχεια και την ανισότητα. Στην Ελλάδα δραστηριοποιούμαστε από το 1998 και σήμερα περισσότεροι από 38.000 Έλληνες πολίτες στηρίζουν ενεργά το έργο της.

Κάντε κλικ εδώ

Κάντε κλικ εδώ

Η ΦΛΟΓΑ είναι ο σύλλογος των γονιών με παιδιά που έτυχε να αρρωστήσουν από καρκίνο. Μετά από 26 χρόνια λειτουργίας της μπορεί να επιδείξει ένα ιδιαίτερα σημαντικό κοινωνικό έργο, που στοχεύει στην καλύτερη δυνατή ιατρική, ψυχική και κοινωνική φροντίδα των παιδιών.

Κάντε κλικ εδώ

Κάντε κλικ εδώ

Η Ένωση «ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΙΔΙ» αποτελείται από 10 κοινωφελείς φορείς, μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα, που ξεκίνησαν το 1996 την κοινή συνεργασία τους, με σκοπό να ενώσουν ισότιμα και αρμονικά τις προσπάθειες τους για τα παιδιά σε ανάγκη.

Κάντε κλικ εδώ

Κάντε κλικ εδώ

Το Σωματείο Αντιμετώπιση Παιδικού Τραύματος ειναι μη κερδοσκοπικός οργανισμός που ιδρύθηκε τον Νοέμβριο του 1995 στην Αθήνα από ομάδα ιατρών και γονέων. Σκοπός του ειναι να συμβάλλει στην καθοριστική μείωση των παιδικών ατυχημάτων και των συνεπειών τους σε συνεργασία με τον κρατικό και ιδιωτικό φορέα.

Κάντε κλικ εδώ

Κάντε κλικ εδώ

Το Κέντρο Ερευνών Ρϊζες ιδρύθηκε το 1999 και είναι Αστική μη Κερδοσκοπική Εταιρεία, Μη Κυβερνητική Οργάνωση. Σκοπός του Κέντρου είναι η πρόνοια ενηλίκων υιοθετημένων ατόμων που αναζητούν τις ρίζες τους και η προαγωγή της έννοιας της αναδοχής και της υιοθεσίας ως ιδιαίτερη κοινωνική πρακτική στο χώρο της Παιδικής Προστασίας.

Κάντε κλικ εδώ

Κάντε κλικ εδώ

Το Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος), χαρίζει δύναμη και ελπίδα σε παιδιά από 3-18 ετών που απειλούνται από σοβαρές αρρώστιες, πραγματοποιώντας τις πιο βαθιές επιθυμίες τους και δημιουργώντας αξέχαστες εμπειρίες γι’ αυτά και τις οικογένειες τους.

Κάντε κλικ εδώ

Κάντε κλικ εδώ

Οι Κατασκηνώσεις «Χαρούμενα Παιδιά - Χαρούμενα Νιάτα» είναι μια Μη Κυβερνητική Οργάνωση με περισσότερους από 80 ενεργούς εθελοντές, που υλοποιεί προγράμματα για παιδιά και νέους βασισμένα σε εμψυχωτικές δράσεις αισθητικής αγωγής.

Κάντε κλικ εδώ

Κάντε κλικ εδώ

Η Εταιρεία Προστασίας Σπαστικών συμπλήρωσε ήδη 36 χρόνια συνεχούς λειτουργίας. Από την ίδρυση της το 1972 πέτυχε να αναπτύξει ένα ευρύ δίκτυο υπηρεσιών που ανταποκρίνονται στις ανάγκες του ατόμου που πάσχει από εγκεφαλική παράλυση.

Κάντε κλικ εδώ

Κάντε κλικ εδώ

Εάν επιθυμείτε να συμπεριληφθείτε στον κατάλογο μας, κάντε κλικ εδώ και στείλτε μας τα στοιχεία σας.


Όροι Χρήσης : Προστασία Προσωπικών Δεδομένων : Ασφάλεια Συναλλαγών
©1999-2018 Δημοσιογραφικός Οργανισμός Λαμπράκη Α.Ε.
Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του in.gr διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση. Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του εκδότη.